Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.662
Cevap
338
Favori
906.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok telefoncu atmış oradan gördüm hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt

vodafone'un nisan kampanyasına misilleme yapmışlar..

vodafone 10gb+1000dk+250sms için 198 lira diyor ama bu uyanıklar 800dk yazmış oraya 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• Cugly kullanıcısına yanıt
    25yasindan buyuklerde selfy e gecebiliyor mu vodafondayim 15inde tahattutum bitiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaşmaz paketler var, fiyayları da güzel. Pek lafı geçmiyor. Herkes alamıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf var mı?

• Yıldızlı Günler geri geliyor.
    Diğer operatorlerde kampanya yapabilir
    📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 9 Nisan 2025; 8:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGNTR kullanıcısına yanıt

Keşke kendi müşterilerine de bu kampanyayı sunsalar

4 ay önce aralık ayındaki son yıldızlı günler kampanyasında sınırsız sosyal medya tarifesi 310 lira bir şeydi, şimdi zammı abartarak sadece dört ayda ikiye katlamışlar fiyatı. ama vatandaşın cebindeki maaş ikiye katlanmadı tabii..

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Gerçekten öyle zaten pahalı olan fiyatlarla 3 5 ayda bir sürekli üzerine eklenerek çığrından çıkıyor

• Tahaahüt bitimine 12 kaldı ,arayan soran yok ,uygulama da sunduğu tarifeler çok yüksek,ne yapılabilir ,başka oparatör tavsiyeniz var mı?

• Merhaba ben de Türk Telekom'a numara taşıma başvurusu yaptım 1045tl'ye geçtiğim tarife şu:

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Sizce tarife seçimim aşırı mı pahalı olmuş yoksa fiyat performansı iyi mi Sizlerin fikirleri nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 9 Nisan 2025; 14:55:10 >

• GYA kullanıcısına yanıt
    vodafone sınırsız tarife 990₺ ama 10 mbps hız sınırı var hız ve çekim konusunda turk telekom vodafone’dan daha iyi onu tecrübe ettim 70 gb yeterli ise rakiplerine göre fiyat da makul gibi

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

YouTube ve YouTube müzik sınırsız olduğu için Bana çoğunlukla yetecek gibi.

YouTube Premium hesabım da var zaten yani o yüzden reklam çok sıkıntı değil kotadan gitse de Çünkü reklam yok

Fakat daha önce selfy sınırsız sosyal tarifesine geçmiştim ve sınırsız sosyal medya çalışmamıştı.

Umarım Prime tarifelerinde böyle bir sıkıntı olmaz Hatta bu sıkıntı yaşanırsa diye 70 GB Aldım zaten bu sefer tedbirliyim yoksa YouTube sınırsız olduğu için zaten 30gb bile yeterdi.

Sınırsız tarifeleri Ben de biliyorum Vodafone'daki.

Zaten sınırsız red max'tan geçeceğim TT'ye. Çünkü taahhütsüz çok pahalıydı Vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 9 Nisan 2025; 17:3:3 >

youtube hala kotadan gidiyor mu?

vodafone için soruyorsanız sınırsız sosyal kullandım önceki taahhütümde onda bir sıkıntı olmadı ama youtube yoktu

sınırsız tarife hiç kullanmadım

telekom'un sosyal medya sınırsızında youtube'tan kotadan yeme sorunu olduğu için sormuştum hocam 

anladım hocam bilmiyordum

• selfy kampanyalarına 25 yaş üstü kişiler geçemez diye biliyorum.

bizimkiler telefoncuya gidip numara taşıma yapmış. telefoncu birde bunlara ben geçiş, talep vs işlemlerini yaptım, hat 2 -3 güne açılır, siz yine de 7-25 yaş arasında birini bulursanız iyi olur demiş.

Eve geldim durum bu, şimdi biz zaten hattı taşıyacaktık bu kesindi.

selfy tarifesine geçiş yapmaz diyorum çünkü yaş yüksek. e peki ne olacak bu şekilde olursa ?

• 10-20 Nisan Yıldızlı Günler yeni kampanya.

Kampanya 10.04.2025 tarihi itibariyla yeni hat aktivasyonu, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçis yolu ile gelen bireysel abonelerimiz için geçerlidir. Taahhut
    Için SOZ yazip, 5555e SMS atılmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 10 Nisan 2025; 10:16:4 >

fiyatlar çok iyi ama süresi çok kısaymış. telekom taahhütümün bitmesine 15 gün var. bugün turkcelle hat taşıyıp sonra geri telekoma dönsem kampanya bitmeden yetişir miyim acaba?

• 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.