İyi kandırmış seni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (730. sayfa)

-
-
Valla 1 ay sonra işe tekrar uğraşmamak için neyse dedim geçtim, 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uğraşacak 1 şeyin yok kendi yenileniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer 1 aylık ise tekrsr tarife aramamak için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalıya geçirim prim almak için yapıyorlar
1 aylık değil kapanana kadar kullanabilsin
evet ama bazı illere özelmiş
bireysel.turktelekom.com.tr
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/bolgesel-tarifeler
bugün şehrimdeki bir turkcell bayisi ile görüştüm. 9 martta taahhütüm bitiyor dedim. türk telekom faturasıza geçiş yapıp 3 gün sonra hat açılınca bize gelip turkcellde yeni müşteri tarifelerinden yararlanabilirsiniz dedi. cayma bedeli vs çıkmayacakmış. ben 3 ay beklemeden yeni müşteri olarak tanımlanamaz diye biliyordum. bayinin dediğinin doğruluğu nedir bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar. türk telekom sene sonu kampanya yaptığında 15 gb yeter diye düşünüp bu 15 gb 1000 dk ve 250 sms olan tarifeye geçmiştim. benim engelli indirimim de var. ancak gel gör ki internet yetmiyor. türk telekomu arıyorum beni bir üst tarifieye geçirin kabul etmiyorlar. benim ne yapmam gerekiyor. Bana fikir verir misiniz. Tşk ederim.
-
Hoş 25 yapamayanlar Vodafone tanışma 25 var vergiler dahil 175 TL. 3 ay sabit ve yenilenme özellikli. Sonrasında Telekom taşıma yapılabilir.
Detaylari nedir hocam
merhaba,
benim çocuklarda türk telekom hat var. taahhüt bitimine az kaldı. ikisi de aynı zamanda bitiyor. uygulama üzerinden verilen teklifler dışında mh'yi ararsak daha cazip teklifler alabiliyor muyuz acaba?
bilgisi olan var mıdır? teşekkürler.
-
Hocam ben de hattimi şimdi faturasız 25gb 115₺ olan pakete taşıttırdım. Bana da o kampanya bir ay geçerli dediler olsun ben yine de yapmak istiyorum o tarifeye geçmek istediğimi belirttim, paketi yapmak için bayiye gelmeniz gerekiyor, uygulama üzerinden o paketi yükleyemezsiniz dediler. Bu konu hakkında bilginiz var mı acaba?
Pakete taşıyamazsınız.Hat tarife ile açılır .Sonradan paket alırsınız .
1 ay geçerli değil .
Sms ile almayı deneyin .Bayiden de yüklüyorlar .Bayiye gitme şart değil .
Konuda gerekli bilgi var
ilk sayfadan bakabilirsiniz
Kişiye Özel Türk Telekom Teklifleri: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri | DonanımHaber Forum
-
Teşekkürler, hat geçişi olduktan sonra sms ile deneyeceğim👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X