< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (732. sayfa)

-
-
Arkadaşlar, bandırmada merkeze bağlı kırsal mahalle olan çakılköyde turkcell çekiyordu sadece.
Oda ancak dışarıda bir ya da iki diş. İnternet eh işte.
Babamlar köyde yaşadığı için de haliyle turkcell kullanıyorlardı, aradığımda ulaşayım diye.
1 ay önce türk telekom köye baz istasyonu kurdu. Bütün köy telekoma geçti, internet şimşek gibi oldu
-
Hattı kapatma talebi verdim umarım iptal olur siz caydıktan sonra ekstra bi ücret ödediniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekomda hattın iptal olacağı tarihi nerede görebiliyoruz?
Arkadaşlar babamın taahhütü bitiyor. Türk Telekom mobil uygulamasında şu anda en uygun teklif 287 liraya Değerli 8 GB tarifesi var. 8+2 GB internet, 1000 DK, 250 SMS paket içeriği. Daha uygun teklif var mı yoksa bunu kabul edeyim mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnanılmaz pahalı. Faturasıza geçirip ideal tarifelerin çıkmasını bekleyebilirsiniz yada bilemiyorum ama bu fiyat çok pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de pahalı. Turkcell'de yeni müşterilere GNÇ Avantaj 10 GB tarifesi var. 10 GB, 1000 DK, 250 SMS detayları. 230 TL. Biraz daha albenili gibi. Ya da dediğiniz gibi faturasıza geçeceğiz muhtemelen.
Canları isteyince yatırım yapiyorlar
Emniyet mensubu tanıdık yok maalesef
Faturasız pakete Turkcell'den geçiş yaptım. Hat taşımam sabah yapıldı. Ama paket almak için sabahtan beri sms atmama rağmen işlem gerçekleşmiyor. "Degerli Musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Daha sonra tekrar deneyebilir veya detayli bilgi icin 4441444 numarali Cagri Merkezimizi arayabilirsiniz. B001" sürekli bu mesajı alıyorum. Çağrı merkezini arayınca da beni mevcut müşteri olarak algılamıyor, sanki hâlâ numara taşıyormuşum gibi yönlendiriyor. Müşteri hizmetleri yarım saat sonra deneyin, biz de işlem yapamıyoruz demekten başka bir şey yapmadı. Bunca yıldır ne Turkcell'de, ne Vodafone'da böyle saçma sapan bir şey yaşamadım.
Hattımı turkcelden turk telekoma tasidim yarin acilacak faturasiz olarak. Egm tarifesine referans olsa bile gecemezsiniz dedi bayideki arkadas neden dedim ben sizi referans tarifesine gecirmem gerek sonra siz mesaj atarsiniz falan dedi bilgisi olan var mi nedir bu olayın asli.
tt prime tarıfesıne tasımam pazar gecesı tamamlanacak dıgıtal prime 25 + 5 gb sosyal 1500 dk 406 tl aylık ile basvuru yapmıstım . esplab olması ve data hatlarının onlıne takıbı olması secmem dekı en oncelıklı sebep . umarım esblab her hafta kahve kampanyası bıtmez .
-
-
Arkadaşlar yüksek internet ücretleri ödemeden konuyu dikkatlice incelemenizi öneririm
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161036511
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazım Tanrıverdi qegVN -- 30 Mart 2025; 14:41:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memlekete Hoş Geldin 25GB 750DK 750SMS 59 TL geçiş yapan var mı nasıl alınıyor.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/memlekete-hos-geldin-25gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamamiyle -- 29 Mart 2025; 22:38:0 > -
whatsapptan data kullanımı 35 gb paketten düşüyor mu hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X