Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.636
Cevap
337
Favori
904.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun son 2-3 sayfası hep taşıma adına. Acaba hiç mevcutta olanlara indirimli bir tarife yok mu?

• elel E kullanıcısına yanıt

26 mart gecesi taahhütüm bitiyor.. ben de bir süre faturasızda takılıcam.. bana yapılan teklifler burada gördüğüm tekliflerin çok üstünde.. bunlar beni sabancı'nın torunu sanıyor muhtemelen..

faturasıza geçiş işlemini tam olarak ne zaman başlatmam gerekiyor, taahhüt bittikten sonra mı yoksa bugün yarın talep etsem olur mu?

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR
  • Night Hawk kullanıcısına yanıt

sana 274 liradan teklif edilen aynı 15gb uğurlu tarifesini bana 429 lira olarak teklif ediyor olaya bak.. yok abicim ben faturasıza geçicem böyle çifte standart olmaz 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR 

• antique kullanıcısına yanıt

Ben taahhüt bittiği günün sonrası başlattım ama kendi hattımda sorun çıktı taşıma ile alakalı 3 gün sonunda geçebilmiştim diğer 3 hatta aynı gün olmuştu.

• hali hazırda şirket hattıyla kişisel hattımı aynı telefonda kullandığımdan minimum ücretli bir tarife arayışım vardı. Hoş 25 benim için 115 tl yeterli idi ancak zam gelmiş. 150 tl de vermek istemem. böyle olunca çocuk saati tarifelerinde ki 600 dk benim işimi göreceğinden ona geçicem sanırım. Bu tariflere geçiş bayilerden yapılabiliyor mu.

• Türk Telekom bayilerinde mobil faturalı hatlarda cazip kampanyalar var mı? (Numara taşımaya özel)

Bayinin biri yakınıma faturasıza taşıyalım hat açılınca gelin faturalıya geçirelim. Bir paket demiş ama içeriğini hatırlamıyor.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Bugün 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR tt bayisine uğradım Adana duygu kafe deki. Camdaki resmi çektim. Belki diğer bayilerde de vardır 2 günlük bir kampanya dedi ama belli olmaz. Şuan en iyisi bu sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emniyet 40gb tarifesine geçmeyi düşünüyorum. 303₺. Şu an için en iyi seçenek bu olur değil mi?

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Bende gördüm ama bazı bayilerde 750dk yazıyor nedense.

Bir de genç olanlar mı sadece yararlanabiliyor anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TT musteri temsilcisinde calisanlar gercekten bilgiye sahip degiller ve bos beles insanlar..

Sacma sapan muamele yapiyorlar burnundan kil aldirmadan konusmalar ..
    Taahhutumun bitmesine 30 gun var 245 ₺ olan paketin aynisini 448₺ ye sunuyorlar; birde alin en uygunu bu baska operatorlerde 4 Gb olanlar 400₺ diyor

Yahu %100 zam yapmissin, ayni tarifeyi veriyorsun ve lutfetmis gibi davraniyorsun. Bu ne sacma is !

Kabul etmedim, tekrar ararsalar ayni seyi soylicem.

En makul yol, Faturasiza gecip 1/2 ay o sekil takilmak yada baska operatore gecmek sanirim suan dogru mu ?

Prime 30 gb 1000dk uygulamada 510₺ ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İdeal Tarife kullanıp, whatsapptan video, fotoğraf gönderim alımı sırasında standart paketinden data düşümü sorunu yaşayan var mı? Normalde tarife kapsamında sınırsız whatsapp özelliği olduğu için bunun olmaması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mevzu bende de aynı. Pttcell kullanıyorum 50 GB 290 TL civarı, taahhüt bitiyor aradı MH diyor ki size 55 GB için indirim tanımladık ve sadece 490 TLcik. Düşüneceğim dedim ama diğer operatöre de geçsek fiyatlar coşmuş, ne yapmalı? Faturasız için de çok sıcak bakmıyorum çünkü tarife bitince TL'yi süpürüp bitiriyor. Önerisi olan?

• mexalon M kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

490 TL için mi?

• zebvural kullanıcısına yanıt
    Mevcut tekliflere göre çok iyi

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Kendime yediremiyorum şu paraları vermeyi ama sanırım haklısınız, bakındım biraz bugün daha altı yok gibi

• mexalon M kullanıcısına yanıt

bu fiyat absürt sakın vermeyin .. normal diyen arkadaş neye göre normal diyor emniyet 40 gb paketi 300 TL Sizin paket 500 TL ne alaka

• smhzhl S kullanıcısına yanıt

Emniyet 40 gb diye bir paket yok tarife var ?EGM tarifesini isteyen gidip alabiliyor mu?

• ideal tarifelerde olup taahhütü biten ve SOZ yazıp 5555'e gönderip taahhütünü uzatabilen var mı?

Taahhütümün bitmesine 5 gün kaldı ve bu tekliflerle devam ederlerse yolumuz ayrılacak gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla uygulamada önerilen tariflereden birini onayladım ve iptal edemiyorum komple hattı iptal etmeye karar verdim 1 günlük kullanımdan kac lira borç çıkartır bunlar

• 
Sayfa: önceki 728729730731732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.