Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.784
Cevap
342
Favori
914.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni geçeceğim türk telekoma hangi tarife daha iyidir

• dolcia kullanıcısına yanıt

Kurye simkartı getirmeme riski az da olsa var,mağdur olanlar oldu. Bunu da dikkate alarak siz karar veriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faıthful kullanıcısına yanıt

Bu paylaşımımdaki seçenekler şuan başka operatörden numarasını taşıyacaklar için en iyi tarifeler. Sınırlı süreli kampanya,20 Nisan son başvuru.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161114122

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Bu paylaşımımdaki seçenekler şuan başka operatörden numarasını taşıyacaklar için en iyi tarifeler. Sınırlı süreli kampanya,20 Nisan son başvuru.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161114122

vodafone kullanıyorum bu operatöre geçerken eksta ücret var mı

Yaklaşık bir yıldır Vodafone kullanıyordum. Hat geçişi derken numara taşıma yaparak turkcelle numaramı taşıdım. Şimdi bu kampanya daha cazip hattı mı taşıyabilir miyim? Diye merak ediyorum. Ne kadar Ceza ödemem gerekir

• 26sında bitiyor taahhütüm ne yapmak lazım güncel taktik var mı şuan 201 veriyorum 20gb a
    mevcut müşteriye fahiş fiyatlar bir de indirimli diye pazarlanıyor yeni müşteriye yıldızlı gün yapıp güzel fiyat veriyorlar. 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Numara taşıma işlemleri ücretsizdir. Önceki operatörüne cayma bedeli varsa cayma bedeli ve son faturanı ödersin,yeni operatörde tanıtımda yazılan tarifelerden hangisine taşıdınsa o tarifenin faturasını ödersin. Ayrıca nir ücret yok.

• colostrum C kullanıcısına yanıt

Zaten Turk Telekomdaysan şuan ve taahhütün bitmesine 30 günden az kaldıysa taahhütün son gününü beklemene gerek yok,cayma bedeli çıkmaz son 30 gün kala numaranı taşırsan. Başka operatöre gitgel yapabilirim diyorsan kampanya uzatılmama ihtimalini önemseyerek en geç 16 Nisanda bayilerden numaranı başka operatöre taşıma başvurusu yap,19 Nisanda başka operatörde numaran açılır,aynı gün 19 Nisanda yada 20 Nisanda geri Türk Telekomun bu kampanyasına taşırsın.

• Türk Telekom yeni hat aldım hala 4.5g uyumlu sim kart veriyorlar.İleride 5g gelince bir daha sim kart ücretli satmak için mi yapıyorlar acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faturasız olup yakın zamanda ideal tarifelere geçebilen var mı acaba? 3. aydayım faturasızda aradım bugün şaşmaz 20önerdi kabul etmedim ideal tarife istiyorum ama teklif çıkmıyormuş ondan başka kapadım teli öyle

• Cagulud93 C kullanıcısına yanıt

Sınırsız sosyal medya çalışmadı özellikle YouTube çalışmıyor yani normal kotadan gidiyor hediye 20gb'dan gitti

• yildirimweb Y kullanıcısına yanıt
    4-5 gün önce ideal12’ye geçtim. 137₺+tkü Müşteri hizmetlerini arayarak. Direk tarifenin adını verip, geçiş yaptım.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bana başka uygun tarife görünmüyor dedi o zaman yarın arayayım bi ha direkt tarife adı vereyim buna geçmek istiyorum diye

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimweb

faturasız olup yakın zamanda ideal tarifelere geçebilen var mı acaba? 3. aydayım faturasızda aradım bugün şaşmaz 20önerdi kabul etmedim ideal tarife istiyorum ama teklif çıkmıyormuş ondan başka kapadım teli öyle

hocam hangi nodan aradanız.ben 444 1 444'ü aradım. telesekreteri geçip bağlanamadım bir türlü.

• GYA kullanıcısına yanıt

Hediye internet bitine kadar devreye girmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: alisverisadami

hocam hangi nodan aradanız.ben 444 1 444'ü aradım. telesekreteri geçip bağlanamadım bir türlü.

İşlemleri tekrar ettikten sonra seçmeyip bekleyin 1-2 defa daha tekrardan sonra müşteri hizmetleri için şu tuşa basın diyor.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    444 1 500.
    Ben de 2 arama sonra bağlanabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 15 Nisan 2025; 11:44:37 >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

1 3 0 'ı tuşlayarak ulaştım. Şaşmaz prime 30 gb 265 tl dediler.ideal tarifeler gözükmüyor dediler.

Edit: Tekrar aradım şimdi ideal prime 35'i 212 tl'den verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 15 Nisan 2025; 18:7:11 >
  • 7 gün sonra taahhüt bitiyor sizce kabul ediyimmi yoksa faturasıza geçip teklifmi bekliyim

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• iyoki kullanıcısına yanıt
    Yetişir ise başka operatöre geçip.tekrar yıldızlı günler kampanyasına gelin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 734735736737738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.