Şimdi Ara

Türk Telekom İlk 3 Ay Bedava İnternet Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim ayında Türk telekomdan 3 ay bedava kampanyasıyla fiber internet bağlattık. Daha 3 ay olmadan damga vergisi ve 25 tl modem ücreti faturaya yansıtılmış bir şekilde geldi. Müşteri temsilcisini arıyorum sözleşmenizde vardır belki diye saçma sapan cevap verdi. Sözleşmeye baktım böyle bir şey bulamadım. Hani 3 ay bedavaydı? Nasıl fatura gelebiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tarife ücreti ayrı kiralık modem ücreti ayrıdır.

Bu arada yeni aboneliklerin hepsinde damga vergisi alınmak zorundadır yani Türk Telekom tarife ücreti haricinde ücret alabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarife ücreti başka şey, modem kirası başka şey, siz o modem kirasını her ay paşa paşa ödeyeceksiniz, tarifenizden ayrı bir şey o

• Taahhütnamede yazıyor.

"İşbu Kampanya Taahhütnamesi’nde kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere, Abone’nin faturasına yansıtılacaktır."

"Fiber altyapısı (FTTH) olan abonelere, sunulan HGW Fiber Güçlü Modem için Abone’lere işbu Kampanya kapsamındaki taahhüt süresinden bağımsız olarak internet Abonelikleri devam ettiği sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 25 TL modem kullanım ücreti yansıtılacaktır."

Verilen evrakları okumadan imza atarsan olacağı bu.

• Ftth paketlerde o modemi almamak gibi bir şans yok. O zaman herşey dahil fiyat diyip üstüne 25 TL istemek dolandırıcılık. Modem fiyatının ftth paketlere eklenip öyle satılması lazım. Müşteri bu ek ucretlendirmeleri takip etmek zorunda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.