< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (3. sayfa)
-
-
540 TL ödüyorum.ben 1gb superonline adamlar 1500 liraya satıyorlar gülermişin aglarmisin..böyle devam ederse turknetle turkcell tekel olmada yarışır.digerleri telekom altyapısı onlarada yakında zam gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 6 Haziran 2024; 12:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ayağına sıkıyor (/‘o‘)/
-
Bizim burada fiber çalışması var altyapı getirecekler herhalde ama ne zaman gelir mechul.
İnşallah eve kadar değil, binaya kadar fiberdir.
Ekstra modem kirası mı ödeyeceğim bir de; zaten 100 üstü kullanamadıktan sonra fiberi ne yapayım.24, 35,50 fiber nedir arkadaş.
Kablosuda kıl zaten.
Aman fiberde neymiş; vdsl candır can.
Bir taraflarına monte etsinler bu fiyatları Allahın belaları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolar kuru aylardır sabit. İşçi giderleri sabit vergiler sabit bu neyin zammı? Taahhüt biter bitmez yeni firma arayacağım. Tekel olmanın avantajlarını kullanıyorlar iyice.
-
Çüş fiyatlara bak 2 tane internet aboneliği var aylık ödemiş olduğum toplam tutar 340 TL biri 100 mgbit 180 TL diğeri 35 mgbit 160 TL ve fiber bunlar kafayı yemiş iyice bu aboneliklere de zam gelecektir elbet ama toplam 500 ü geçmez diye düşünüyorum bu malum tt firması ise sanki starlink hizmeti verir gibi döşemiz zammı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 6 Haziran 2024; 13:15:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şirketler canı istediğinde zam yapıp vatandaşa kan ağlatıyor sömürüyor. Ve buna DUR demesi gereken yetkili makamlar sadece seyirci
Bu nasıl devlet kurumu? Marketlere fırsatı diyio yalandan denetmen atanırken bu nedir?
-
6 ayda 3 kere zam basıyorlar artık. Hani enflasyon düşmüştü, TÜİK verilerine göre neden hareket etmiyorlar? BTK nerede?
-
Hizmet verse doğru düzgün bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 6 Haziran 2024; 13:19:32 >
-
Dava edelim tamam da, hem telekom hem de yargı çoğunluğu hükümete ait ne yazık ki.
Geçende Türk Telekom, İstanbul-Ankara arasında 800 Gbps interneti testi yapmıştı. Onun parasını çıkarması lazım. Garip olan devletin kurumlarının yaptığı zammı kimse yapmıyor. Devlet bu kadar vergi alıp halka değen bir tane sosyal faaliyeti yok.
-
Ben 1000 mb vodofone fiberi tahütsüz 417 tl ödüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 6 Haziran 2024; 13:23:15 >
Yanlışlık olmasın; Vodafone 1000 mbps 799.
Oha. Utanmadan 12 lik pakette eklemişler. Hiç demiyorlar bile neden 12 lik internet dağıtıyoruz.
Bunlar taahhütsüz fiyatlar.
Eski fiyat diye verdiğiniz de bundan 1-2 ay önceki fiyatlar, yılbaşından bu yana kaçıncı değişim, her ay zam :D Verilen cezaları bizden çıkarıyorlar, buna da ceza vermek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 6 Haziran 2024; 13:31:24 >
-
Ehonomi coh eyi
Hangisi Vodafone mi, Tt mi?
Tt içinse taahhütsüz kullanan yok denecek kadar az.
Taahhütlü fiyatlar daha önemli.
Esas önemli olan alternatif firmalarda ki taahhütsüz fiyatlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X