Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
13.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi ki TurkNet var resmen iki katını istiyor Türk Telekom

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hobbbaa Netspeed telekom altyapısında hizmet veriyor onada gelir o zaman yakında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zuahahahhahahahaah

• Ülke her geçen gün şahlanıyor hamdolsun. Siyasal islam ülkeyi bitirdi.

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    :D sen gorürsun eylülde turk neti :D

• geçen sene de 350 tl ödüyordum 1000 mbps internete. turktelekom seni kınıyorum. bu millete en büyük kazığı sen çakıyorsun.

not :superonline kullanıyorum. ttkom tam bir rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 6 Haziran 2024; 12:36:35 >
  • Olm şaka mısınız sene 2024 12 16 mbit internetin varlığından bahsediyorlar bide utanmadan zam yapıyorlar:)))) bir kurtulamadık adsl belasından lanet gelsin sizin yapacağınız İnternete de vereceğiniz İnternete de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myildizofficial -- 6 Haziran 2024; 12:37:4 >
  • Dolar da artmıyor bir kaç aydır sebebi ne acaba? Bu sefer de arap riyali mi arttı ne oldu?

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Yeni taahhüt yaptım bir yıl sabit fiyat

• Superonline 1000 mbit 2 ay ücretsiz 580 tl ödüyorum 12 aya. 485 e geliyor aylığı. Bunlar çıldırmış.

• Soygun varrrrrrrrrr..........

• superonline zam. yapmadan İnternet taahhüdünü yeniletin. şu an fiyatları makul. 1000 mbps 500 tl civarı diye biliyorum

• Allah'tan gigafiber kullanıyorum 1000 mbps hıza 400 lira ödüyorum teşekkürler türknet

• Bir zamanlar ismi Türk kendisi Arap olan kazıkçı firma. Gigafiberspor şubat'a kadar rahatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 6 Haziran 2024; 12:41:13 >
  • Türknetin verdiği uploadı vermeyen tt 1,7k istiyor gerçekten sus git yani komik telekom

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar
  • Aldığı paranın hakkını veriyorlar mı diye sorar bide insan !!!

• Arkadaşlar savaş falan mı çıktı? Atom bombası falan mı attılar. 12 mbps internet 755 TL diyor.

• Bunlar taahhütsüz fiyatlar; Tt abone profili büyük çoğunluğu taahhütlü. Dert etmeye gerek yok. Taahhütlü fiyatlar listedekilerin %50 ve 60 gibi olur. Olur mu olur.Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık baştan kokar, başımızda tuttuğunuz ülkeyi, arkasında kalanlar da gözden kaçırdıklarını silkeliyor... Uçun kaçın bakalım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.