Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
13.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @joven çmrı sen reyizini desteklemeye devam et sana çok splmya sorun olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda nasıl çkartcksın çok sevdiğin reyizin yüzünden 😏😏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazota zam gelmiş.ondan bumzam.devlet olmassa başında normal.

• Devlet eliyle soygun buna denir soyuluyoruz

• Türknet e geçin Türk telekomdan kurtulun.

• Ben de Türk Telekom int kullanıyordum 700 tl istediler bende iptal ettim

• Türknet de Tahadüt olmasa bile yıllığına peşin vermiştim 300TL'den. Yine de olmasaydı Türknet kullanamaya devam ederdim. Türk Telekom pişman oldum daha da kullanmam

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

port ücretlerine de zam gelmiştir ona da zam gelir

tek çare başka ISS'lerden 2 yıl taahhüt yapıp kurtulmak

• İtibar diye diye gözümüze soktular. Türk halkinin itibari ne oldu ?

Kemal sunal filmleri gibi ülke oldu. Zam geliyor, zama zam geliyor sonra gelen zama da zam geliyor.

Kör tuttugunu misali.

AMA

Ekonomist ve tutmalari enflasyon tek haneye inecek diyor. Rahat olun hersey yolunda diyor.

Biride demiyor ki yalancinin ag mi diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetçi donanımhaber türknet zam yaptığında güncelleme dersiniz başkası zam yapar kıyameti kopartırsınız. Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar  Zamnet yakında zamları yapıştırır biz de haberini göremeyiz. Ne de olsa sponsor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede yaptığı zamlarla en çok küfürü kim alacak yarışına girdi kurumsal firmalar :) başarılar onun bunun şunun çocukları..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu her iha haberine heykel geyiği yapan tipler görünmüyor yorumlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Mobil internetten devam. Yakında kurbana girer gibi internet paketlerine giricez.

• Karacaoglan70 kullanıcısına yanıt
    valla reis onada zam geliyor 1 yerden kismak gerekiyor cok pahali 300 den sonrasi sacmalik resmen hirsizlik

• Tam 1 yıl önceki 1 Temmuz 2023 zamlarına da epey bir tepki verildi forumda ancak değişen birşey olmuyor:
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-1-temmuz-da-zam-yapiyor--156132447

Ayrıca 1 yıl önce 2023 Temmuz'da yaptıkları ve forumda yayınlanan zamlı fiyatlar ile ilk mesajdaki haber içeriğinde yer alan zamsız ESKİ fiyatlar örtüşmüyor. İlk mesajdaki 'eski' denilen fiyatlar 6 ay öncesinin (Ocak 2024) fiyatları oluyor. Zira 2023 Temmuz'dan sonra Ocak ayında 1 posta daha zam yapmışlardı bunlar arada. Yani tam 1 yıllık fiyat farkını aşağıdan (2023 Temmuz tablosu-yeni fiyat sütunundan) hesaplayabilirsiniz.

Temmuz 2023 zamlı fiyat tablosu:
    Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar

Sövüyoruz, tepki koyuyoruz ama bunlar BTK desteğiyle ve onayı ile fahiş zamları dayamaya devam ediyorlar. Vatandaş olarak boykot edilebilir bir tüketim ürünü de değil. İkamesi yok. Seçim geçeli de 1 sene oldu. Ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Haziran 2024; 20:21:43 >

• Taahhüt sahibi abonelere taahhüt bitiminde ekstra zamlı şekilde geçirmek için taahütsüz fiyatları köklüyorlar zaten hocam. Ayrıca %50 falan baya iyimser bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Haziran 2024; 19:44:15 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    BTK zaten bu zamları "beline kuvvet TT" diyerek ve onay vererek halkımıza reva görüyor.

• Yönetim kurullarında bakan vardı galiba öyle birşeyler hatırlıyorum istedikleri fiyatı çekerler kimsede bişey yapamaz

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

İyimser olmakta fayda var.Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.