Fiberse router ücretide yok; peşin ödemelide fiyat bakımından Comnet ve Pananet dışında alternatif yok. Pananet'te + router kirası var. |
Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (8. sayfa)
-
-
İyimiş aslında ama şu konuda yazlılanlarbiraz soğuttu beni ;
https://forum.donanimhaber.com/comnet-ulke-geneli-coktu--158519336-12#158852584
-
Tercihlere karışmıyoruz; biraz şans işi internet.
-
Eylül gibi taahhüt bitiyor şimdiden yenilesem mi acaba? Eylüle kadar taahhütlü fiyatlara zam gelir mi acaba?
-
r10net üzerinden takip ediyorum bu comneti. Bence bu firmaya bulaşmayın. Biliyorsunuz ki nerdeyse bütün isslere, taynet/spoof ip attack olmustu comnet en çok etkilenen oldu. Kullanıcıların yaşadığı sorunlar hala çözülmüş değil. Üniversite sitelerine girememek, bazı sitelere erişim olmaması, speedtest yapmaya çalışırken "finding server" diye bekletip, speedtest yapamamak, bazı kullanıcılarda yüzde yüz packet loss.. yani bir sürü durum var. O forumda, Bir kaç kişi, 188 ip ile 212 ip'lerinin farklı olduğunu, 212 ile başlayan ip'lerde sorunun çözüldüğünü, 188 ile başlayanların hala sıkıntılı olduğunu soylemislerdi. Bu forumda comnet kullanan bir kaç kişiye yazdım, 212 ile başlayan ip aldilar, bir arkadaşımız zaten 212 ip'e sahip olduğunu söyledi ve sorunların cozulmedigini söyledi. 2 kişi sorunun çözüldüğünü, diğer 3 kişi sorunun cozulmedigini söyledi. Yani kısaca; ne yaptığı belli olmayan, arka planda network ekiplerinin çalışıp çalışmadığı anlayamadığımız, kullanıcılarına değer vermeyen, hiç bir açıklama dahi yapmayan bir şirket. İnsanlar desteğe yazmaktan korktuğu için, kendi kendine sorunu bulmaya ve çözmeye çalışıyor..
Garip şirket vesselam :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalın erişim ücreti 60tl
Dünyada, kullanmadığı bir şey için para ödemek zorunda kalan başka bir halk var mıdır acaba?!
Sabit telefon kullansan da parasını alıyorlar kullanmasan da!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temmuz ayında genelde her kalemde zam olur. Bu internet zammını duyunca taahhüt bitimine daha 1 ay olmasına rağmen turksat kablonet aboneliğimi yeniledim. 25 mbit sınırsız için ilk 12 ay 260 tl ikinci 12 ay için 410 tl.
-
Valla şanslıymışım. 3 gün önce taahhüt yeniledim.
500 mbit sınırsız ilk 12 ay 420 son 12 ay 519.
Bedavaya almışım resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi internet fiyatlarını bir kenara bıraktım da bu hat devir, dondurma kapama, nakil vs gibi8l işlemler için ne gibi maliyet oluyor da bu kadar fiyatlandırma yapılmış?
Sanki eve elektrik su getiriyorda bi fiziki işlev yaratıyor maliyeti artıp zam yapıyorlar. Eve su faturası bile 300 400 tl gelirken internete bu rakamları ödeyenin aklı yoktur. Ne de olsa ses eden yok mantığı ver mehteri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah akşam esnafı protesto edenler iss ve mobil operatörler konu olunca paşa paşa kafa sallıyorlar.
adam diyor ki beni kullanma ben zaten tekelim. benden mal alan alt firmalar var onlara yönel diyor.
yeni Türkiye de biraz kaliteli bir şey kullanmak istiyorsan artık sadece zenginler kullanacak.
eski beğenmedikleri Türkiye de krizlerde halka yönelik atılımlar yapılırdı halkı kurtarmaya çalışırlardi
yeni Türkiye de artık halk yok sadece şirketlere büyük patronlara ve zenginlere hizmet etme onları kurtarmaya yönelik atılımlar yapılıyor
zamanında beğenmediğiniz ecevitin taşaklarına kurban olun siz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
galg abdülhamid galg reyizi yedirmedik reyizi...
-
Türkiye Yüzyılı muhteşem dostum
-
Donumuzu almasalar bari
Ver coşkuyu ver dombra
Hocam büyük kurumsal iss dışındakilere bulaşmayın lütfen.
3 kuruş ucuz diye çok üzerler, zerre değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29C27E2E8 -- 7 Haziran 2024; 18:52:55 >
Baktılar dolar hala 40? olmadı bari biz zam yapalım demişler. Ne de olsa soran eden yok. “12mbs ye kadar internet” diye bir cümleyi hizmet diye sunmaya da utanmıyorlar. Maksat cepler dolsun, hizmet ediyoruz diyince hükologghh diyenlet aynı ne de olsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X