Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
13.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakanlık onaylı, Netgsm çok uygun tarifeler var

• Huzur hakkı için para lazımmış gardaşlarımız zor durumda yardım edin ne olacak geçinemiyorlar adamlar . istakoz yiyecekler maldive gidelecek yat alınacak çocuklar yurtdışında okunacak bazılarıda roleks alacak sıkın dişinizi lozanın bitmesine az kaldı uçacağız.

• Bakır kabloya neden bu kadar fiyat istenir ki Allah için.

• Eski alman belgesellerinde dedikleri gibi: das ist wundebah şööön şöööön

• 18 dolara internet kullanıp çemkirmek...

Evet...

• Sebep, hangi maliyet yükselmiş te zam yapıyorlar? Hiç bir şeyin fiyatı bu kadar artmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ...ken fiyatlar resmen. sömürüyü geçti artık ....yorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 7 Haziran 2024; 22:4:47 >
  • Küfür etsek forumdan uzaklaştırırlar da, firma dava açabilir mi? Sene olmuş 2024 devlet eliyle tekel olunca böyle oluyor demek ki? Zehir zıkkım olsun. Cimer e BİMER e falan yazsak birşeyler olur mu?

• Bu iktidarın verdiği zararı bu topraklara hiç kimse vermedi ! Ateşle mi haberleşelim ne yapalım ? Böyle bir şey olamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türknetten başkası hikaye. Bir ara netspeed kullanayım dedim adamlar bana hindistan ip'si bağlamış. hindistanda yasaklı olan şeylere giremiyordum. X'te hindistan gündemi çıkıyordu. :D

• 6 gb için 280tl veriyorum kazıklanıyorum sanırım  

• biri dur demeli 1 senede 180 tl olan faturalar nasıl 600 tl oluyor şimdi de 755 gelecek sene her halde 1500 tl olur fatura buna dur demek lazım.o zaman ülkemizde enflasyon %500 civarı.şirketi yine yükseltip satarlarsa şaşırmam zamanında sattılar fiberde çok geri kaldık adamlar 2009 da kullanmaya başladılar bide ise 2020 yılında başladık 2024 ylındayız çoğu yerde yok ve ücret çok pahalı.

• muratcool kullanıcısına yanıt
    Enflasyonu düşük gösteriyorlar ama fiyatları %100 e yakın artırıyorlar, koyun kardeşlerde halen anlayamıyor bunu, din ile uyutulma seviyesi her geçen gün artırılıyor, ben şikayet ediyorum herkes etsin bir şey olur mu bilemem ama kayıtlara geçiyor..

• Tüik'in açıkladığı rakamlar btk'ya uğramamış galiba...

• Reisciler kızamıyor çünkü zaatı dinde önemli bir kişi gibi görüyor büyüklere saygı sonsuz.. Açıklanan enflasyona bak, gelen zamlara bak! Hani enflasyon düşüyordu...?

• Adamlar iha siha togg bogg yaptı. O kadar da olsun!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle giderse sonumuz Flinstones olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat kapama ücreti ne la. İlk defa görüyorum. S.menin ayrı boyutu yeminle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar harbiden cok ucuk. Ben suan 100 mbpse 400 tl veriyorum. Benimki ucuk zannediyordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.