Geçiirrrrrr. Ucuyoruz. Allahtan dünya liderimiz var. Allah saraylarina zeval vermesin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
urfalılara soralım interneti nasıl kaçak kullanabiliriz diye.
onlar bulmuştur bir yolunu.
-
İnternet hızına bak.
Millet Gb hızlara ulaştı.
İnsan şunu satmaya utanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firma Türk değilki :D Kiralanan firmalardan 20 senesi doluyorsa son gollerini atmaya çalışıyorlardır
-
Bir araştır istersen...
Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir.
Rahatsız olduysan şikayet butonu orada.
-
İnternete ulaşmak bile ne kadar pahalı yahu, ne bunlara bir dur diyecek bakalım...
-
Gerekirse suvan ekmeh yeriz demeyi unutmuş, kıt.
Geçen 2 hafta önce Telekomun evrene kafa tutan söz de fiber hızının reklamının nedeni işte buydu :D Klasik Türkiye, insanların bu tür haberlerle önce böbürlenmesini sağlıyor sonra zamları geçiriyor. Ortada hız diye bir şey yok ama, sadece geçirme var. İnsanlarda seviyor ama bu böbürlenme olaylarını. Gelişiyoruz, uçuyoruz, uzaya çıktık soğan ektik deney yaptık bla bla...
-
25 euro 100mbps ınternet bu ne TL ile AVRUPA da yaşasam daha UCUZ.
-
tek bir soru soracağım. baban "çalıştığı arpalıktan kaç para kaldırdı?
-
Sen zenginsin, ailen zengin, yorum yapma boşuna diyaloğuna mı gireceksiniz? Elitsiniz, zenginsiniz, halkı anlamazsınız muhabbeti mi yapacaksınız? Ailem şanslı, ben de şanslıyım Allah'a şükür ama konu bu değil, konu herkesin zorluk yaşaması, yarın ne olacağını bilmemesi, saptırma yapmayın. Gelecek hayalleri kurulmuyor ülkede, farkında mısınız? Ben de kuramıyorum, ailem de kuramıyor, her kesimden olan vatandaşlar kuramıyor, bunu görüyor musunuz? Zenginler, işinde iyi olanlar, eğitim fırsatı bulmuş olanlar kaçıyor, giderlerse gitsinler dendi şımarıkça, doktorlar dahi gidiyor. Ülke haklarını, şanslarını, imkanlarını, potansiyelini kaybediyor adım adım, burnunuzu havada tuttuğunuzdan dolayı görmüyorsunuz, krizi görmezden geliyorsunuz. Dediğim gibi 22 yıldır yönetimde varsınız, ittifakınız uzun zamandır var, 1923'ten beri parmak sallıyorsunuz, öfkeniz bitmiyor, katkınız ne oldu, ne oluyor? Görmüyoruz hiç. İnternete bağlanmak mesele, bilgisayarı geçtim, akıllı telefon almak mesele, neyi iyileştirdiniz?
1950'lerden beri genelde sizin yol verdiğiniz, tamam, budur dediğiniz kişiler yönetimde, aksi cidden az oldu, sayılı oldu. 80 yıl, 90 yıl, 100 yıl muhabbeti yapıyorsunuz da bu zamana kadar ciddi iyiliğiniz, ciddi faydanız ne oldu? Kapışmada, susturmada varsınız, gerisinde yoksunuz, yoktunuz. Günümüzde de durum aynı, değişmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 14:8:4 >
-
Uçurumun kenarında 7 düvelin saldırdığı bir ülkeyi al...Cumhuriyeti kur ve cumhuriyetin ilk 30 senesinde 30 a yakın fabrika kur belini doğrultacakken 2.dünya savaşına denk gel ve tüm komşularınka savaşa dahil olmadığın için aran papaz olsun...(savaşa dahil olmamak ayrı bir siyasi başarı) Banyo yapmak için annene ihtiyacın olduğu yaşlarda bu ülkeyi kuranlar 10 dan fazla savaş görmüş bunun üzerinede 30 dan fazla fabrika açmış....2002 den sonra ise babadan kalan bu miraslar lübnanlıya,arapa,ingilize,katarlıya özelleştirme adı altında peşkeş çekildi....Ama senin gibi dişlerini bayramdan bayrama fırçalayan,en son okuduğu kitap keloğlan masalları olan ,tarihten bihaber birisi nerden bilecek bunları...Suratında makarna paketini infilak ettirseler bundan zevk alırsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 9 Haziran 2024; 14:16:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kıvırma soruma cevap ver! sen ve ailen "arpalıklara çökmek" harici ne yaptınız katkı olarak?
-
Kıvıran sizsiniz, ben değilim, konuyu saptırıyorsunuz, ne yakalamak istiyorsunuz? Çökme, yağma, yaslanma, oyun öğesi arıyorsanız benim ailemde yok, çok merak ettiniz, söylemiş olayım, herkes bir şeyler katmış, katıyor. Çaba var, çaba olmuş. Parmak sallamayı bırakın da buhranı, üzüntüyü anlamaya çalışın. İnsanlara göz dikeceğinize sizinkileri, hayran olduklarınızı sorgulayın, soru sorun, yapmazsınız tabii. Türlü rezillik, olay var, gözleriniz, kulaklarınız, beyniniz algılamaz, kaydetmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 14:32:57 > -
"bilmom koç fabrikoyu sattunuz" "22 yıldor ne yaptonoz" diyenlerin alayı eski dönemde "arpalıklarda" hak yiyenler! hiçbiri sorulara cevap vermez! savaştan çıkmıştık zırvalarını sıralar!
-
Ülke yönetimi sizde, ittifak da kurdunuz, yönetim şeklini de sertleştirdiniz inat ede ede, sorun çözün, faydanız olsun, ama şöyle, ama böyle muhabbeti döndürüyorsunuz, gün yüzü göremedik, yok. Sorun yaratıyorsunuz, ezelden beri çözümünüz yok. Ülke koşulları berbatlaşmış, başımıza bir sürü dert almışız, neye elimizi atsak sorunlar fışkırıyor, toplumca geriye gitmişiz, halen ağlaşıp söyleşiyorsunuz, parmak sallıyorsunuz. İşe yarasanız, görsek. Yarınımızı bilmiyoruz, faydanız olsa, becerseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 15:6:41 > -
Eski dönemlerde faydalı çok iş yapıldı, yapan yaptı, çabaladı, destek verdi. Gıdamızı üretiyorduk, şekerimizi üretiyorduk. Sorgulayan mevcuttu, insan yetiştiren mevcuttu. Kaliteli olmasa da, harika olmasa da araba üretiliyordu, alan alıyordu. Söyleyelim, o yıllarda da sizinkiler, arkadaşları, bağlantılı olanlar hesap, kitap yaptı, ortalığı gerdi, canı sıkıldı mı hayatları sefil hale soktu, insanların önünü kesti. Elde avuçta ne mevcutsa satıldı, yalan mı? THY bile elden gidebilir, Ajet yandaşa verilmiş söylentisi var, ikisi şak diye Katar'a bırakılır mı bırakılır. Devlet bankaları yağma, yaslanma, tezgah alanı olmuş, yaşananları doğru dürüst bilmiyoruz bile. TOGG başarı sağlasın diye umuyoruz, soru işaretimiz çok, sekteye uğramasın o da, parayla tecrübe kazanalım. 1950'lerden beri ağladınız, bağırdınız, ülke kendine gelip iş yapamadı ki, idealistler, hevesi olanlar sustu, kaçtı, vazgeçti. Başarılar geldiyse uğraşanlar, yapanlar sayesinde geldi, çöktünüz, yerleştiniz, elitsiniz, oyuncusunuz masallarını bırakın. Günümüzde de vaziyet aynı, tutuğuz, donuğuz, ne kattınız? Bir söyleseniz.
Eğitimde, sağlıkta, tarımda, hayvancılıkta, bilimde, teknolojide, güvenlikte adım adım geriye gidildi, üniversiteler kötüleşti, firmalar oyuncu oldu, 22 yılda da dibe vurduk, cidden neler kattınız yahu? Uğraşırım, yaparım diyenlerle başarı görüyoruz, milli teknoloji hamlesi deniyor, yazılıma, donanıma, internete erişimde kötüyüz, pandemide asıl gerçeği gördük. Türkiye yüzyılı deniyor, teknolojiyi koyalım kenara, et, süt, yumurta, tuvalet kağıdı dahi zor alınıyor. Başarıdan bahsediyorsunuz, ortada yok, afetlerin, deprem krizlerinin yaşandığı dönemi üzülerek, hislenerek izledik, deneyimledik. İşe yarayacaksanız artık yarayın yoksa çekilin köşeye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Haziran 2024; 13:8:0 >
-
Chp hdp tip e oy verip , sol kafa zihniyetle ZAM olayini elestir ama..
Chp ibb ekrem iski ( iş park batık ) zamlarına sessiz kal ...
Bana söz kalmıyor.
Güzel oyuncusunuz, söylemek lazım, her vukuattan kaçma işinde varsınız. Yönetimde ol, ittifak kur, cumhurbaşkanlığı sistemi getir, iyice sertleş, şartları boz, ülkenin içinden geç, problemleri büyüt, okları çevir, yönelt, sorumluluk alma, sıyrıl, beceriyorsunuz cidden. Her ne olursa sıyrılma peşindesiniz, yükseliyorsunuz bir de, düzen güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 15:15:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X