Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
2
Favori
13.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam tersi, reisin size çok merhametli olduğunu düşünüyorum! ben olsam sizin gibilere nefes dahi aldırmam hem ülkenin kaymağını yiyorsunuz hemde utanmadan çemkiriyorsunuz

• Mion kullanıcısına yanıt

Kötüsünüz gayet, haberiniz olsun, amacınız bu zaten, kötü olmak, gaddar olmak. İyilik içinizde bir gram yok, yüzünüz tam da bu. İnsanları asla ama asla dinlemezsiniz, ezme, biçme yollarını ararsınız. Kendinize sakın iyiyiz demeyin, değilsiniz, değildiniz. Ağa, paşa olmazsanız çelme takarsınız, kötü yüzünüz gözüküverir. İnsanlar uzaksa, gelmiyorsa sebebi var, konuşmuyorsa, anlatmıyorsa sebebi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 15:23:15 >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Hdp ve fetö ile olup , 6+2 masa kuranlar maşallah anıtkabirden çıkmıyor )))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

80 sene zulüm edip iyilik beklemek iyi valla

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    O bahsettikleriniz yaşatılıyor, dokunulmuyor, bağırma var, gerisi yok. DEM denen rezilliğin yanına HÜDA-PAR denen rezillik geldi, FETÖ'den sonra da METÖ görecek gibiyiz, başka cemaat da vukuat yaratabilir, kötüler bir yere gitmiyor sayenizde. Utanın bari, utanmanız olsun. Neyi çözdünüz?

1923'ten beri kötüsünüz, Atatürk, İsmet İnönü, sonrakiler ne kadar kötü, acımasız, kalpsiz olduğunuzu gördü, anladı. Herkes gördü, görüyor, utanmadan ağlıyorsunuz, 101 yıldır kotülüğünüzü, kaprisinizi çekiyor Türkiye. Utanma da yok, daha bol bağırırsınız, kalbiniz kötü, bu bir gerçek.

sana bir haberim var nefret ettiğiniz o Reis varya bir ölsün o zaman göreceksiniz gününüzü! bu halk yaptıklarınızı unutmaz

Ne yapacaksınız acaba? Tahmin edebiliyorum bir şeyler de elinizde patlar, baştan söyleyelim. Esas sizin kirli, kokmuş geçmişiniz unutulmaz, asarız, keseriz ayaklarına girmeyin hiç, kaçak dövüşürsünüz, eski cemaat dostunuz öyle öğretti. Gezi Parkı eylemleri olurken, insanlar ayağa kalkmışken 1 ay mosmor dolaştınız, numara çevirmeye çalıştınız. Kofsunuz, koftunuz, cesur olamazsınız, ayak oyunu oynarsınız. Olgunlaşın, düzelin, ortalığı germeyin, becerin yahu. Başkayız, iyiyiz, anlaşlıyız, karışmayız kimseye dersiniz, yaşananlar insanları haksız çıkarmıyor, hep tersi gerçekleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Haziran 2024; 15:42:12 >

napıcaksın? atmde sıraya girip mi döveceksin biziTürk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar 

• Bu pislik firma önce taciz boyutundaki yalan telefon aramalarını sonlandırsın! İnternet taahhütünüz bitti ve fazla ücret ödememek için hemen tarifenizi yenileyin diyerek sürekli arıyorlar. Engelle engelle bitmiyor aramaları arsız firmanın. Bedava verseler kullanmam!

• Yuh dedim hakikaten. Bu hızlarda bu fiyatlar yakışmıyor.
    Taahhütüm temmuz sonu bitiyor. Yenilemeyi şimdi yapsam zamsız devam eder mi?
    Bendeki özel durum tcell sinyalinin zayıf olması. Bundan dolayı vowifi şart. Yoksa bildiğiniz sağlıklı çalışan başka firmadan da yenileyebilirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 9 Haziran 2024; 23:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şükredenlere müstehak umarım her ay zam yaparlar bu kitleye.

• norton772 kullanıcısına yanıt

vodafone da yapiyor onu

• Birileri huzur hakkı adınada yüksek maaşları veriyorsunuz vicdan kalmamış bir asgari ücretli biri nasıl gecinsin ben hakkımı helal etmiyorum bu dünyada olmasa da ahirette söke söke alacam hakkımı

• şahlanış devam ediyor, vatan hainleri bizi bölemeyecekler !!

• 75 Mbps İnternete 380TL ödüyorum, taahhütsüz.

Alt markalar alın, beğenmezseniz direk terk edip gidebiliyorsunuz rahatlıkla. Türk Telekom gibi firmalar iyice "millet cahil, bizim dışımızda başka kimseden almıyorlar" kafasına girdi. Beyler, bayanlar bu ülkede serbest piyasa var, git başka kişiden İnternet al işte. Ölmezsin.

• bugün taahüt yeniledim 35 mbde kadar ilk 9 ay 425 sonraki 9 ay 525.en fazla 18 ay tahaüt veriyor.Fiyatlar çok artmış

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

Hipernette hata mı var; 609 gibi olması lazım. Fiberi tercih ederdim.

• Bu şekilde çıkıyor hocam. Fiber aradaki farka değer mi neredeyse %50 fark var. Fiber kullanmadığım için bilemiyorum

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.