Cihaz henüz çok yeni önceki satın almamda BTK kaydı yapılmadığına dair sms almıştım. Bu açıdan bakarsak henüz cihaz kaydı BTK dan geçip imei operatör e cihaz eşlemesine düşmemiş olabilir. |
Bildirim
Cihaz henüz çok yeni önceki satın almamda BTK kaydı yapılmadığına dair sms almıştım. Bu açıdan bakarsak henüz cihaz kaydı BTK dan geçip imei operatör e cihaz eşlemesine düşmemiş olabilir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunun varlığını tanımış ama başkasını tanıyacak mı bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba müşteri hizmetlerini aradım bir kaç şey yaptık yine düzelmedi. Nasıl düzeltildi sizin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanıyınca ne olacak ne yapmaya çalışıyorsunuz ki ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arama yaparken vites küçültüyor LTE den 3G ye çekiyor. Konuşma kalitesi de ona göre berbat oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam düzelmesi için 4g, Wi-Fi arama vb hizmetleri aktifleştirmeni ve Türk Telekom iletişim iznini vermen gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |