Cihaz henüz çok yeni önceki satın almamda BTK kaydı yapılmadığına dair sms almıştım. Bu açıdan bakarsak henüz cihaz kaydı BTK dan geçip imei operatör e cihaz eşlemesine düşmemiş olabilir. |
Bildirim
Cihaz henüz çok yeni önceki satın almamda BTK kaydı yapılmadığına dair sms almıştım. Bu açıdan bakarsak henüz cihaz kaydı BTK dan geçip imei operatör e cihaz eşlemesine düşmemiş olabilir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunun varlığını tanımış ama başkasını tanıyacak mı bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba müşteri hizmetlerini aradım bir kaç şey yaptık yine düzelmedi. Nasıl düzeltildi sizin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanıyınca ne olacak ne yapmaya çalışıyorsunuz ki ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arama yaparken vites küçültüyor LTE den 3G ye çekiyor. Konuşma kalitesi de ona göre berbat oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam düzelmesi için 4g, Wi-Fi arama vb hizmetleri aktifleştirmeni ve Türk Telekom iletişim iznini vermen gerekiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3g de de HD ses veriyor. Hattını başka hatta takıp Servisi aktif etmeyi deneyin. Olmadı tekrar kendi telefonuza takın. Sistem tanıdığında afad mesajı geliyor Yeni geldiyseniz de servisler artık aktif geliyor Online işlemleri ekleyebilirmisiniz Online işlemlerde WiFi aramayı açın diğer servisler de açılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |