Türk Telekomİpod Touch Kampanyasinda İpod 2.Nesil mi 3.Nesil mi ? arkadaslar kimisi diyo 2 nesil kimisi diyo 3.nesil eğer 3.nesilse kampanya ile alcam bilgilendirirseniz teşekkürler
bilen yokmu yav ?
iPod Touch 3g 8 Gb
(Not: 3. Nesil 8 gblar 2. Nesil donanımına sahiptir)
evet bn aldım 2.gen yazıo sitesinde kontrol etmeye calıstıgımda
1 senelik garantisi var zaten cıksa ne yazar ama bn suanlık jb yapmadım ilerde allah bilir
@isoq: Türkiyede elektronikte 2 yıl garanti zorunlu diye biliyorum
bilkomdan gelmiş bir fotograf var ama suan ekleyemiyorum uzantısı.png oldugu için 2010-2011 yazıo
quote:
Orijinalden alıntı: isoq2
bilkomdan gelmiş bir fotograf var ama suan ekleyemiyorum uzantısı.png oldugu için 2010-2011 yazıo
2.nesil veya 3.nesil olduğuna dağirmi isoq2
evet basında yazıyor 2.gen diye
3g 8gb..Bluetooth..TTnet e gidin arkasına bir bakın orada açıklaması olucak bluetooth 2.1 diye..Ben aldım memnunum..
quote:
Orijinalden alıntı: Yakita
3g 8gb..Bluetooth..TTnet e gidin arkasına bir bakın orada açıklaması olucak bluetooth 2.1 diye..Ben aldım memnunum..
Bayiden mi aldın ? Yoksa Kargoyla eve mi istedin ?
Bende verdim siparişi ama daha geri dönen olmadı gidip alıcam olmassa bayiden.
Bügün Türk Telekom Şubelerinden birine gittim mecideyeköyde yoğun talebden bitmis birde ürünler 2.nesilmis özellikle sordum
2. Nesil bende aldim. Jb yaparken spirit te versiyonu yaziyor.
3G 8 GB iPod Touch zaten 2G iPod Touch'lara 3. nesil işletim sistemi yüklenmiş hali..yani donanım olarak iPod Touch 2G'lerden bir farkı yok anlayacağınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme