Şimdi Ara

Türk Telekom İpod Touch Kampanyasinda İpod 2.Nesil mi 3.Nesil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom İpod Touch Kampanyasinda İpod 2.Nesil mi 3.Nesil mi ? arkadaslar kimisi diyo 2 nesil kimisi diyo 3.nesil eğer 3.nesilse kampanya ile alcam bilgilendirirseniz teşekkürler

• bilen yokmu yav ?
  • iPod Touch 3g 8 Gb

(Not: 3. Nesil 8 gblar 2. Nesil donanımına sahiptir)
  • evet bn aldım 2.gen yazıo sitesinde kontrol etmeye calıstıgımda
  • teşekkürler isoq2 jailbreak yapinca garanti falan cikiyo dimi türk telekomun kampanyadan
  • 1 senelik garantisi var zaten cıksa ne yazar ama bn suanlık jb yapmadım ilerde allah bilir
  • @isoq: Türkiyede elektronikte 2 yıl garanti zorunlu diye biliyorum
  • bilkomdan gelmiş bir fotograf var ama suan ekleyemiyorum uzantısı.png oldugu için 2010-2011 yazıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoq2

bilkomdan gelmiş bir fotograf var ama suan ekleyemiyorum uzantısı.png oldugu için 2010-2011 yazıo

2.nesil veya 3.nesil olduğuna dağirmi isoq2
  • evet basında yazıyor 2.gen diye
  • 3g 8gb..Bluetooth..TTnet e gidin arkasına bir bakın orada açıklaması olucak bluetooth 2.1 diye..Ben aldım memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

3g 8gb..Bluetooth..TTnet e gidin arkasına bir bakın orada açıklaması olucak bluetooth 2.1 diye..Ben aldım memnunum..

Bayiden mi aldın ? Yoksa Kargoyla eve mi istedin ?

Bende verdim siparişi ama daha geri dönen olmadı gidip alıcam olmassa bayiden.
  • Bügün Türk Telekom Şubelerinden birine gittim mecideyeköyde yoğun talebden bitmis birde ürünler 2.nesilmis özellikle sordum
  • 2. Nesil bende aldim. Jb yaparken spirit te versiyonu yaziyor.
  • 3G 8 GB iPod Touch zaten 2G iPod Touch'lara 3. nesil işletim sistemi yüklenmiş hali..yani donanım olarak iPod Touch 2G'lerden bir farkı yok anlayacağınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.