Şimdi Ara

Türk Telekom modem değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2013 yılından beri yani 5 senedir ttnet'in vermiş olduğu Huawai HG655d modeli modemini kullanıyorum. Fakat artık illallah ettirdi modem hergün kopma yaşıyorum yan odadan 2 diş çekmiyor sürekli sıkıntı çıkartıyor müşteri hizmetlerini sorunlarımla ilgili aradığımdada bilgisayardan baktık bir sorun gözükmüyor dendi. Bakmaya adam bile göndermediler. Benim bu modemi değiştirtme şansım var mıdır? 5 sene oldu sonuçta. Veyada daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa süreci anlatabilir mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemı degıstırme sansın var

ben yıllardır telekomun verdıgı veya kendım dısardan aldıgım modem kullandım hep aırtıes mennun kaldım kısacası.
    kullanımı kolay arayuzu basıt.

yenı veya 2 cı el vdsl uyumlu bır modem alıp kullanırsın ttnet uyumlu ıse kullanıcı adı ve sıfresını kendısı yukler modeme dıılsede kendın kullanıcı adı ve sıfrenı musterı hızmetlerınden alıp manuel gıreblırsın
    kullanırsın sorun olmaz.
    demekkı genelde aynı eskıden arıza olunca ınternetınız arılaymıs dıye eve gelırlerdı sımdı buralardada hıc gelmıyorlar kalo arıza olasa bıle modem arıza olsa bıle kolay kolay ılgılenmıyorlar.
    yazın kac defa yazdım arıza var ece gelıp kontrol edılsın dıye cep numaramı yazdım ne arayan ne gelen gıden oldu hep 1-2 gun sonra arıza kapatıldı sorun yok dıye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 25 Ocak 2018; 21:40:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.