Şimdi Ara

Türk Telekom Modem Kurulumu Randevusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha internet bağlamadan bu şirket beni delirtmeye başladı. Geçen cumartesi internet paketini aldım. Salı günü için eve kuruluma geleceklerini söylediler ve tabi ki gelmediler. Şimdi yeniden randevu almaya çalışıyorum ve diyorlar ki sizi arayacaklar biz burdan randevu veremiyoruz. İnternetimi almışım ama evimde kullanamıyorum bile. Modem, kablolar evde var. Yapacakları 5 dakika. Kurulum çalışanlarına ulaşmanın başka yolu var mıdır ? Türk telekom’un bu işle uğraşacağı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben eskiden 15 gün beklediğimi bilirim. Beklemekten başka çareniz yok çünkü portunuzu onlar tanımlayacak.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak gibi maksimum 15 gün içinde bağlanacaktır diyorlar

• Modem kurulumu gibi basit bir işlem için ekipleri beklemenize gerek yok. Hizmet sağlayıcınızdan aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünden kayıt ederek internete erişim sağlayabilirsiniz.
    Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum diyorsanız modem üreticisini arayabilirsiniz. Eğer modemi telekomdan aldı iseniz modemin kablolarını takıp açtığınızda kullanıcı adı şifresini otomatik olarak alacaktır.
  • Aynı durumu yaşıyorum. 7 sindr basvurdum, 3 kere randevu ya gelmediler. Şimdi aradım yine randevu verdiler cuma ya. Fiber olmasa gider başka firmadan alırım ama tek hat fiber ve bunlara ait. Şikayet edebileceğimiz bir yerde bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Modem İadesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.