5.5milyar yarısını sattı, sattığı ilk sene 2.7 milyar kar ettiğini söyledi düşünün nasıl peşkeş çekildi(ne gizli şartlarla).
Türkiyenin her eve alt yapısı olan bir kurum u sat ,fiyattada tekel olsunlar istediği gibi at koştursunlar.
Çok zoruma gidiyor hak etmedikleri parayı bunlara vermek. Şu bir gerçek adam gibi alternatif internet olsun (her eve altyapısı olan) %90 ı bırakır.
Neyse türk telekom kazıklamaya devam ediyor.
telekom onu bedavaya verse yeridir zaten konuşmadığın halde ayda çatır çatır 20 tl civarı alıyor bide utanmadan 24 ay 55 tl istiyor gidin ipad2 alın rezalet resmen
bu yorum uzerıne hıc ıclemıyorum bıle lenat alsun yaaa .. onceden mıllet derdı devletın malı deniz diye şimdi devlet miletin mali deniz demeye başladı .............
Türktelekomu tamam bende sevmiyorum ama bilip bilmeden de yazmayalım. Türktelekom özel bir şirkettir eskiden devletindi 5.5 milyar dolara %55 hissesini sattı ve şimdi yönetimi yabancıların elinde bir şirket.. seneler oldu hala öğrenemediniz mi?
e tamam bizde onu diyoruz işte şirket olduğu için daha ucuz olması gerekirdi. şirkette arap yatırımı var yani evet araplar+muhafazakar parti= badem bıyıklılar bizi sömürüyor.
Kısaca adam gibi alternatif olmadan kazıklanmaya devam 20 lira sabit ücret hiç konuşmadığım halde artı internet ücreti. Yok arkadaş vatandaşı haklarını savunan yok. Vatandaş nasıl soyulur nasıl ceblerini boşaltırız onun derdindeler.
Gold TTnet ten once getirdi 1400 tl civarina satiyor zaten.
Ben de bir tane almayı düşünüyordum ama hem pek kullanamayacağım için hem de pahalı olması vazgeçme nedenim oldu.
Türk telekom bedavaya gitmemişmiydi. Kar ettiğiyle devlete borcunu ödemişti. Böyle değilmiydi olay.
Keşke internet için birşey yapsalar
Adamlar almayanı dövmüyor bende baktım fiyatı yüksek işime gelmedi bukadar basit ne badem bıyıklı kalmış ne vatan hainliği..
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Adamlar almayanı dövmüyor bende baktım fiyatı yüksek işime gelmedi bukadar basit ne badem bıyıklı kalmış ne vatan hainliği..
O gördüklerin Türkiyenin telekoma olan birikmiş nefreti Uyanıklar yıllar önce devbletin çektiği bakır kabloları kullanıyorlar. Reklamlarında oynayan ünlü sanatcılardan başka hiç bir şeye yatırım yapmıyorlar. Madem yatırım yapmayacaklardı madem tekonlojiyi yakından takip etmeyeceklerdi madem evlerimize fiber optik getirmeyeceklerdi. Neden bu telekomu satın aldılar. Hadi satın aldılar niye devletin çektiği bakır kablolar üzerinden bu kadar yüksek internet ücreti, yüksek telefon ücreti ve sabit ücret alıyorlar. İnsanlar işlerini hslletmek için 444 numaraları aramaya korkar oldu. Türk telekomun Türkü kalmadı artık telekom kan emici bir şirket oldu. Hemde Türk halkının en muhtaç olduğu en çaresiz olduğu yerden kanını emiyor. Devlette ağzını açıp sen napıyorsun kardeşim biz sana bunun içinmi sattık diyemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri Adamlar almayanı dövmüyor bende baktım fiyatı yüksek işime gelmedi bukadar basit ne badem bıyıklı kalmış ne vatan hainliği..
O gördüklerin Türkiyenin telekoma olan birikmiş nefreti Uyanıklar yıllar önce devbletin çektiği bakır kabloları kullanıyorlar. Reklamlarında oynayan ünlü sanatcılardan başka hiç bir şeye yatırım yapmıyorlar. Madem yatırım yapmayacaklardı madem tekonlojiyi yakından takip etmeyeceklerdi madem evlerimize fiber optik getirmeyeceklerdi. Neden bu telekomu satın aldılar. Hadi satın aldılar niye devletin çektiği bakır kablolar üzerinden bu kadar yüksek internet ücreti, yüksek telefon ücreti ve sabit ücret alıyorlar. İnsanlar işlerini hslletmek için 444 numaraları aramaya korkar oldu. Türk telekomun Türkü kalmadı artık telekom kan emici bir şirket oldu. Hemde Türk halkının en muhtaç olduğu en çaresiz olduğu yerden kanını emiyor. Devlette ağzını açıp sen napıyorsun kardeşim biz sana bunun içinmi sattık diyemiyor.
Bu sorunun çözümü için Türkcell TT ile rekabat eder inşallah. TT'a tek kafa tutabilecek firma olabilir. Yalnız sabit telefon oparetörlüğü konusunda bir şey yapamaz heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: taskalp
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri Adamlar almayanı dövmüyor bende baktım fiyatı yüksek işime gelmedi bukadar basit ne badem bıyıklı kalmış ne vatan hainliği..
Bu sorunun çözümü için Türkcell TT ile rekabat eder inşallah. TT'a tek kafa tutabilecek firma olabilir. Yalnız sabit telefon oparetörlüğü konusunda bir şey yapamaz heralde.
Oturduğum mahalleye süperonline fiber gelsin ev telefonunu hemen iptal ettiririm. Bu iptalin en büyük sebebi yıllardır aldığı sabit ücret Telekom uyanığı cep telefonu operatörleri gibi sabit ücret yerine konuştuğun kadar öde ücret sistemini uygulasaydı kapattırmayı düşünmezdim ama kendisi kaybetti. Bu halk bu telekoma bundan sonra 5 kuruş para vermez. Yeterki evine işine süperonline fiber gelsin.
adamlar bizim paramızla kurulmuş telekomu, beleşe peşkeş çektiler.
Bir avrupaya bakiyim, Motorola Xoom guvendim bir dukkanda 667 avro, Tl ye cevirirsem...... 1377 TL, Abone parasi mi 500 extra mi odiyorsunuz, yoksa ne, Cunku bunun RRP si 799 dolar TL olarak da 1212 TL
Fiyata bak. Bu ttnet artık milleti iyice enayi yerine koymaya çalışıyor.
Eeee neyaparsın herkez bu tür forumlarda olmuyor . Herkez teknolojinin nerede olduğunu hangi cihazn F/P ürünü olup olmadığını. Kısaca alınırmı alınmazmı olduğunu bilene değil SATANA sordukları için kazıklanma bu denli büyük oluyor.
Bunun bilince oldukları için iyi bir şekilde ürünlerini satıyorlar.
Röportaj için bu adamı çok mu aramış DH ... Resmen başlangıçta okudu herif.
Röportajı izleme gereği bile duymadım,
TTNET ise KOYMA sepete!!!
Biri bana türkiyede altyapıya çok katkıda bulunduk yurtdışı hızları arttımı dedi yoksa benmi yanlış duyduk ulan tbe töbe interneti dilenciye sadaka verir gibi veriyosunu tam parasını alıyosunuz hizmet yok ne biçim iş lan az yalan sölemeyin baride inanalım....!!!!!!!!