Şimdi Ara

Türk Telekom, Motorola Xoom'u satışa sundu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
21.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BoltAction

ayda 55 tl 36 ay....1980 tl. ayda 79 tl 24 ay 1896 tl. vay vay vay...

verdiğin taksitler bitince cihazın ömrüde bitti ne anlamı kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

ayda 55 tl 36 ay....1980 tl. ayda 79 tl 24 ay 1896 tl. vay vay vay...

verdiğin taksitler bitince cihazın ömrüde bitti ne anlamı kaldı

işte negüzel cihazı satar yeni kampanyadan yeni cihaz alarım bende
  • Resmen hırsızlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ate$ pahasi terimine müsayit
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

1. telekom eve kadar fiberi başlattı.
    2. dediğiniz kadar ucuza internet vermek rekabet kuruluna bağlı telekoma değil.
    3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

Neyse ben de araştırıyorum şu anda. ipad veya bunu alabilirim.

Superonline adlı firma Rekabet Kurumu'nun denetimi altında değil mi? Ya da Uydunet? Nasıl oluyor da Uydunet'te 1mbit 29 lirayken Ttnet'te 49 lira? Nasıl veriyo Superonline 20mbit hızı 49 liraya? Rekabeti ihlal ediyor o zaman keratalar.

TT tekel olduğu için kısıtlama sadece TTye geliyor diğerlerine değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

Yalakamısın birader söylediğin ilk 2 maddenin gerçekle uzakdan yakından alakası yok bu ülkenin vatandaşlarının beynini bulandırma

git bi telekoma da sor. Bilip bilmeden konuşup millete yalan yanlış şeyler söylemeyin. Ayrıce bir dh kullaıcısına "yalaka" kelimesi hiç yakışmamış. Şimdilik şikayet etmiyorum!!!

• @ husamsdu

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. Rekabet Kurumu eğer Türk Telekom ''yıkıcı fiyat'' uygularsa devreye girer.

Mail at Rekabet Kurumu'na. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Ayrıca daha yeni zam yaptı Türk Telekom internete değil mi? Rekabet Kurumu'mu zam yapmaya zorladı? Rekabet Kurumu'mu BTK'nın 2 lira olarak belirlediği yalın internet ücretini kim çıkardı feryat figan 15 liraya? Kısacası bu fiyatların tek sorumlusu Türk Telekom'dur.
  • bu mesajlarınızın bu konu ile ilgisi nedir? başka bir başlıkta yazısanız?
  • quote:

1. eve kadar fiber değil saha dolabına(DSLAM) kadar fiber.Saha dolabından eve yine bildğimiz dandik bakır kablo.(Çakma Fiber = VDSL2)
    2. ucuz internet rekabet kuruluna bağlı ama tam öyle değil.(örneğin yalın adsl için rekabet kurulu 2 TL önerdi ama TTNET naptı? +15 TL fiyat çekti.) Yani ucuz fiyat vermek telekoma bağlıymış demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

quote:

1. eve kadar fiber değil saha dolabına(DSLAM) kadar fiber.Saha dolabından eve yine bildğimiz dandik bakır kablo.(Çakma Fiber = VDSL2)
    2. ucuz internet rekabet kuruluna bağlı ama tam öyle değil.(örneğin yalın adsl için rekabet kurulu 2 TL önerdi ama TTNET naptı? +15 TL fiyat çekti.) Yani ucuz fiyat vermek telekoma bağlıymış demi?

yav size bu son yazım ve cevabım olacak çünkü yeri burası değil. size yakın bi telekoma gidin tip 11 deyin size anlatsınlar ben uğraşamayacağım sizle..

• Giderim GLAXY alırım.
  • Motorola Xoom alana, kablosuz klavye ve fare bedava.....

Bundan iki gün önce Wi-Fi versiyonunun fiyatını 600 dolardan 500 dolara düşüren firmanın yeni kampanyası ise kablosuz fare/klavye seti hediyesi. İngiltere ve İrlanda'da geçerli olan kampanya dahilinde 1 Ağustos'a kadar Xoom satın alanlara bu ikili takım hediye edilecek.

http://www.motorolaxoompromotion.co.uk/

TT böyle teklif yapar mı...
  • cocobongo

yapsa bile böyle bir site ismi vereceğini hiç mi hiç tahmin etmem
  • TT ulkeyi soydu doymadi bende olsam bende doymam baska secenek yok cunku ama tablet isi yatar arkadas siz isterseniz ipad 3 ü ilk getiren-piyasaya suren olun ayni fiat olsa dahi sizden almam ! zaten ttnetten yiecegimiz kadar kazigi yioruz... saygilar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoktar

adamlar bizim paramızla kurulmuş telekomu, beleşe peşkeş çektiler.

şimdi yine bizi soyma derdindeler.

En sevdiğim şirketlerden biridir, diğeri de igdaş

Doğru diyorsun, Yiğit bulut'un bu satış işlemi ile ilgili köşe yazısını okumuştum, çok kötü oldum, adamlar resmen bedavaya almışlar TT'u; eğer doğruysa!
  • Şu Türkcell %100 Türk ve Sony ile Htc'de bir Türk markası olsaydı ne olurdu ama !
  • İyi bir cep telefonu + Notebook parası.
  • fazla pahalı.
  • BADEM BIYIK DEDECTED
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.