Şimdi Ara

Türk Telekom, Motorola Xoom'u satışa sundu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
21.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: husamsdu

1. telekom eve kadar fiberi başlattı.
    2. dediğiniz kadar ucuza internet vermek rekabet kuruluna bağlı telekoma değil.
    3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

Neyse ben de araştırıyorum şu anda. ipad veya bunu alabilirim.

Yalakamısın birader söylediğin ilk 2 maddenin gerçekle uzakdan yakından alakası yok bu ülkenin vatandaşlarının beynini bulandırma
  • quote:

3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

Neyse ben de araştırıyorum şu anda. ipad veya bunu alabilirim.

Superonline adlı firma Rekabet Kurumu'nun denetimi altında değil mi? Ya da Uydunet? Nasıl oluyor da Uydunet'te 1mbit 29 lirayken Ttnet'te 49 lira? Nasıl veriyo Superonline 20mbit hızı 49 liraya? Rekabeti ihlal ediyor o zaman keratalar.
  • Peki deneyen varsa sorum şu: Motorola Xoom mu yoksa LG Optimus Black mi? (ikisi de çift çekirdekli olduğu için sordum.)
  • Motorola Xoom çift çekirdekli tablet, LG Optimus Black tek çekirdekli cep telefonu.
    Bence karşılaştırma yapması zor.
    Dünyanın ilk çift çekirdekli telefonu LG Optimus 2X'di, onunla karıştırmış olmayasınız?
  • arkadaşlar bi tablet için 2-3 sene taksit ödenmez... piyasa 450 ye 500 liraya kadar düşük fiyatla netbooklar var onlar da işinizi görüyor. o kadar para o kadar sene tahattut altına girmeye değmez. ayrıca 2-3 sene abone kalmanız zorunlu bunu kimse görmüyor galiba taahhutunde 2-3 seneden önce abonelik iptalinde verilen indirimler geri alınır diye bir madde var 55 tl X 36 ay = 1980 tl +14 tl damga vergisi 1994 tl ve de bu indirimli fiyatıymış düşünün artık.. avrupa 680 dolar burada indirimli 2000 tl artık 2-3 sene abone oluyosunuz ki avrupa da böyle cihazları abone olanlara 680 dolarsa 300-400 dolara veriyorlar euro d kanalında avrupa atv kanalında bu tarz reklamları çok gördüm..
  • quote:

2.madde için gülmekten yerlere yattım. cahilsin bari kapa çeneni sus ,konuşma...

Superonline Turkcell 10mbit sınırsız NET'î 49TL ye verirken, senin avukatlığını yaptığın tt zımbırtısı 1mbite alıyor o parayı .TTNET inki bakır kablo iken, Superonlinenın ki FİBEROPTİK .
  • telekommu aman uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

2.madde için gülmekten yerlere yattım. cahilsin bari kapa çeneni sus ,konuşma...

Superonline Turkcell 10mbit sınırsız NET'î 49TL ye verirken, senin avukatlığını yaptığın tt zımbırtısı 1mbite alıyor o parayı .TTNET inki bakır kablo iken, Superonlinenın ki FİBEROPTİK .

Yalaka hocam bunlar
    Telekom bunlara ne yapsa zevk alıyorlar. Bir kerede halkla el ele verelim tepkimizei gösterelim yok bunlarda
    Anca yabancı uyruklu şirketleri savunur bunlar yabancı şirketler ne yapsa doğrudur.

• ben başvurmuştum dün aradılar bugün teslim edecekler bakalım bekliyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Motorola Xoom çift çekirdekli tablet, LG Optimus Black tek çekirdekli cep telefonu.
    Bence karşılaştırma yapması zor.
    Dünyanın ilk çift çekirdekli telefonu LG Optimus 2X'di, onunla karıştırmış olmayasınız?

Ya kusura bakmayın çok utandım. :( Optimus Pad demek istemiştim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jibe
    Ekran kalitesi nedir hangi paneli kullanıyor :) ayrıca fiyat çok uçuk o taksitler bitene kadar piyasada ne kral tabletler çıkacak.

Ekrani İps panel lcd bile degil.. Gorus acisi dusuk renkler degisiyor... Gold bilgisayarda kullanmistim..

Ayrica Xoom yavas herne kadar 1 gb Ram ve tegra2 li cift cekirdekli olsa bile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

quote:

Orijinalden alıntı: jibe
    Ekran kalitesi nedir hangi paneli kullanıyor :) ayrıca fiyat çok uçuk o taksitler bitene kadar piyasada ne kral tabletler çıkacak.

Ekrani İps panel lcd bile degil.. Gorus acisi dusuk renkler degisiyor... Gold bilgisayarda kullanmistim..

Ayrica Xoom yavas herne kadar 1 gb Ram ve tegra2 li cift cekirdekli olsa bile...

IPS panel demişsin LCD bile değil demişsin LCD değilse ne tüplümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

ben başvurmuştum dün aradılar bugün teslim edecekler bakalım bekliyorum bende

Tebrik ederim bu fiyata alabilen şanslı kişilerdensiniz birde 36 aylık taksitle almışsanız 2. bir tebriği hakettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

ben başvurmuştum dün aradılar bugün teslim edecekler bakalım bekliyorum bende

hayırlı olsun gelince izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • IPS zaten bir LCD türüdür arkadaşlar; tablet PC veya smartphone'ların ekranlarına hızlı renk geçişleri ve yüksek çözünürlük sunar.

Bu arada hayırlı olsun; deneyimlerinizi bekliyoruz.
  • Pahalı... ttnet adını duyunca iki kere hatta üç kere hatta ömür boyu düşünecen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Pahalı... ttnet adını duyunca iki kere hatta üç kere hatta ömür boyu düşünecen...

adamın kredi kartı yoksa ne yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Pahalı... ttnet adını duyunca iki kere hatta üç kere hatta ömür boyu düşünecen...

adamın kredi kartı yoksa ne yapacak?

Almayacak,kredi kartı yok diye 2 katına almak zorundamı
  • vay arkadaş 1.439 golda bu alet resmen sövüşlüyolarlar
    ahanda link

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100930&ad=MOTOROLA-XOOM-32GB-10.1-WiFi-TABLET-PC-Tablet-PC
  • cihaz bekledigimden iyi cikti buna turkcell hattini takiyorum ama olmuyor acab ozel big ayarmi yapilmasi lazim ek olarak evdeki ipadin papucu dama atildi :-)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.