Şimdi Ara

Türk Telekom, Motorola Xoom'u satışa sundu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
21.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS EEPAD i görmeden bu cihazı almayın derim.. 15+saat pil ömrü var.. benden söylemesi..
  • bu şekilde cihaz almak hiç mantıklı değil. sadece tt deği avea türkcell de fiyatın üzerine 600-700 lira koyuyor yanında verdikleri de sadece uyduruk bir internet paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Pahalı... ttnet adını duyunca iki kere hatta üç kere hatta ömür boyu düşünecen...

adamın kredi kartı yoksa ne yapacak?

Almayacak,kredi kartı yok diye 2 katına almak zorundamı

Zorunda ise alıyor eli mahkum varmı alternatifin yok demi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Pahalı... ttnet adını duyunca iki kere hatta üç kere hatta ömür boyu düşünecen...

adamın kredi kartı yoksa ne yapacak?

Almayacak,kredi kartı yok diye 2 katına almak zorundamı

Zorunda ise alıyor eli mahkum varmı alternatifin yok demi?

Hayat meselesimi arkadaşım,kazıklanmak hoşuna gidiyorsa milletin tabii alabilir.Bende tv alacağım istediğim kartlara taksit yok olanda fahiş vade farkı koyuyor diye almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Haziran 2011; 20:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil
    vay arkadaş 1.439 golda bu alet resmen sövüşlüyolarlar
    ahanda link

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=100930&ad=MOTOROLA-XOOM-32GB-10.1-WiFi-TABLET-PC-Tablet-PC

Golddaki wifi`li model, 3g yok ve 12 ay vadeye gōre fiyatlanmis. 150 tl 3g farki olsa yaklasik 1600 tl olur. 36 ay vadeyi ve k.karti kullanmadan alabilme kolayliginida koyarsaniz, mevcut fiyat biraz daha anlasilabilir olur. Bu arada su an mesaji xoom dan yaziyorum, donanim olarak kesinlikle kaliteli bir alet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: OZKNaln

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

ayda 55 tl 36 ay....1980 tl. ayda 79 tl 24 ay 1896 tl. vay vay vay...

bu yorum uzerıne hıc ıclemıyorum bıle lenat alsun yaaa ..

onceden mıllet derdı devletın malı deniz diye şimdi devlet miletin mali deniz demeye başladı .............

Türktelekomu tamam bende sevmiyorum ama bilip bilmeden de yazmayalım. Türktelekom özel bir şirkettir eskiden devletindi 5.5 milyar dolara %55 hissesini sattı ve şimdi yönetimi yabancıların elinde bir şirket.. seneler oldu hala öğrenemediniz mi?

başka bir devletten almıyorum bn netı ve bunu bana satmasına ızın veren baska bır ulke deyıl..
    satıldıgını bnde bılıyorum ama akıllı gıbı gezmıyelim ortalarda ogrenın artık .

• Türk telekomdan oldum olası nefret etmişimdir. ama zorunda kalınca insan alıyor. benim gittiğim tt bayilerinde bulunmuyordu acaba istanbul/avrupa da bulunan bildiğiniz bi bayi var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

quote:

Orijinalden alıntı: jibe
    Ekran kalitesi nedir hangi paneli kullanıyor :) ayrıca fiyat çok uçuk o taksitler bitene kadar piyasada ne kral tabletler çıkacak.

Ekrani İps panel lcd bile degil.. Gorus acisi dusuk renkler degisiyor... Gold bilgisayarda kullanmistim..

Ayrica Xoom yavas herne kadar 1 gb Ram ve tegra2 li cift cekirdekli olsa bile...

IPS panel demişsin LCD bile değil demişsin LCD değilse ne tüplümü?

Tek cümleciliğimi bile doğru okumamışsınız... Ips panel LCD değil demek sıradan LCD demektir... Tüp filan değil... Buyur sana ders misali kaynak oku bil öyle eleştir.. Bilmeden böyle alaycı eleştiri yapmayın... Rezil olup bu hallere düşmeyin .

http://www.ehow.com/about_6361600_ips-lcd-work_.html

Motorola Xoom IPS panle LCD olmadığı için yanlara doğru hafif bir açıdan bakılsa bile renk değişimi belirmekte... Bizzat Gold Bilgisayar da gördüm ... Biliyoruz da ondan...

• TTNET Saolsun msj yollamis 65 liradan baslayan kampanyalarla fln diye, yau zaten Adsl tarafindan yeterince paramizi almadinizmi bu aletleri benim gibi 6-7 yillik limitsiz kullanan uyelere cazip fiyatla sunacaklarina 36 ay vadeden bahsediyorlar:) ben almam begenen alsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü denedim. bayağı bir yansıtma yapıyor ve ekranın görüş açısı fazla değil. honeycomb ise şahane, uygulama sayısı konusunda çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğinden eminim. aynı zamanda bana xoom bana gayet hızlı geldi. yakında 3.2 güncellemesi de gelir xoom iyice oturur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snbrk

ürünü denedim. bayağı bir yansıtma yapıyor ve ekranın görüş açısı fazla değil. honeycomb ise şahane, uygulama sayısı konusunda çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğinden eminim. aynı zamanda bana xoom bana gayet hızlı geldi. yakında 3.2 güncellemesi de gelir xoom iyice oturur...

Evet cihazın tek kötü tarafı ekranın yansıma yapması.Cihaz çok hızlı gerçekten.Xoom 3.1 güncellemeyi yeni aldı zaten 3.2 güncellemesi diye birşey yok.O sürüm 7" tabletlere özel.
  • yok fiyatı pahalıymış...36 ay taksidi neresi yapıyor gösterinde alalım.herkes sizin gibi 3 ayda bir cihaz değiştirmiyor.Adam ayda 55 lira verebilir uzun süreli ihtiyacı vardır alır.
  • benimkide geldi. 3g falanda calisiyor.3.1 i bekliyorum.performansi genel anlamda iyi ama dh bannerlari sag olsun fena zorluyor
  • http://www.digitaltrends.com/mobile/apple-ipad-2-vs-motorola-xoom/

güzel bir karsılastırma... marka bağımlısı olmaktan vazgecip biraz daha objektif bakmak gerek sanırım :)

not: meslek hayatıma MacClassic ile basladım... ve hemen hemen bütün modellerini kullandım... hala da kullanıyorum... marka bağımlısı olması gereken ilk kişi benim sanırım :)
  • ASUS Eee Pad Transformer`i görmeden incelemeden tablet almayın arkadaşlar. Pişman olursunuz benden söylemesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk
    ASUS Eee Pad Transformer`i görmeden incelemeden tablet almayın arkadaşlar. Pişman olursunuz benden söylemesi :)

Eee pad iyi hosta dahili 3g yok usb modem calisirmi belli degil tethring yapacak telefonunuz yoksa xoom daha mantikli gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft
    quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

1. telekom eve kadar fiberi başlattı.
    2. dediğiniz kadar ucuza internet vermek rekabet kuruluna bağlı telekoma değil.
    3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

Neyse ben de araştırıyorum şu anda. ipad veya bunu alabilirim.

Superonline adlı firma Rekabet Kurumu'nun denetimi altında değil mi? Ya da Uydunet? Nasıl oluyor da Uydunet'te 1mbit 29 lirayken Ttnet'te 49 lira? Nasıl veriyo Superonline 20mbit hızı 49 liraya? Rekabeti ihlal ediyor o zaman keratalar.

Rekabet kurulunun görevi bu zaten, yani müşterisi az olan firmalara avantaj sağlamak buyüzden ttnet diğerleri kadar ucuz tarife çıkaramıyor (aynı şey GSM sektöründe turkcell için de geçerli)

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

1. telekom eve kadar fiberi başlattı.
    2. dediğiniz kadar ucuza internet vermek rekabet kuruluna bağlı telekoma değil.
    3. önyargılı bakmazsanız bu tabletin güzel olduğunu ve dilerseniz 24,36 ve peşin imkanları olduğunu göreceksiniz.

2.madde için gülmekten yerlere yattım. cahilsin bari kapa çeneni sus ,konuşma...

Superonline Turkcell 10mbit sınırsız NET'î 49TL ye verirken, senin avukatlığını yaptığın tt zımbırtısı 1mbite alıyor o parayı .TTNET inki bakır kablo iken, Superonlinenın ki FİBEROPTİK .

Yalaka hocam bunlar
    Telekom bunlara ne yapsa zevk alıyorlar. Bir kerede halkla el ele verelim tepkimizei gösterelim yok bunlarda
    Anca yabancı uyruklu şirketleri savunur bunlar yabancı şirketler ne yapsa doğrudur.

2. maddeye dayanarak insanlara cahil yakıştırması yapıyosunuz, sonra da yalakalıkla suçluyosunuz. çok talihsiz yorumlarda bulunmuşsunuz, bence rekabet kurulunun görevini bi araştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

ASUS Eee Pad Transformer`i görmeden incelemeden tablet almayın arkadaşlar. Pişman olursunuz benden söylemesi :)

Asus Transformer ekranı Xoom dan daha üstün daha net daha canlı... Xoom da ekranın görüş açısı düşük... Asus ta ise ekran IPS panel LCD kalitesi burdan geliyor...

Fakat Asus Transformer ergonomik değil... Elle tutulduğunda sivri hatlar batmakta ve kısa sürede rahatsız etmektedir... Asus için dizayn fiyasko... Bizzat kullandım...
  • e 10 yıl oldu resmen üyeliğimiz şaka maka. geldiğinden beri kullanıyoruz mecburen. indirim yapaydı.
    ,
    ben şimdi şeyi merak ettim bak. biz 60 lira babalar gibi çalışıp veriyoruz 2 mb internete. içimize ne oturuyor ama varyaaaaa... neyse bu 60 liraya dahil olabilir mi bu ? hani milletin 20 liralık interneti vardırda oraya yönlendirmeki çin yapmıştır. ben 60 lira veriyorum desem ki 3 yıl taahhüt veriyorum baboli ne iş vercen mi desem "vercem" der mi ? o zaman bedavaya geliyor lan :D

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

TTNET Saolsun msj yollamis 65 liradan baslayan kampanyalarla fln diye, yau zaten Adsl tarafindan yeterince paramizi almadinizmi bu aletleri benim gibi 6-7 yillik limitsiz kullanan uyelere cazip fiyatla sunacaklarina 36 ay vadeden bahsediyorlar:) ben almam begenen alsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

5.5milyar yarısını sattı, sattığı ilk sene 2.7 milyar kar ettiğini söyledi düşünün nasıl peşkeş çekildi(ne gizli şartlarla).

Türkiyenin her eve alt yapısı olan bir kurum u sat ,fiyattada tekel olsunlar istediği gibi at koştursunlar.

Çok zoruma gidiyor hak etmedikleri parayı bunlara vermek. Şu bir gerçek adam gibi alternatif internet olsun (her eve altyapısı olan) %90 ı bırakır.

Neyse türk telekom kazıklamaya devam ediyor.

Türk Telekom 49 yıllığına kiralandı diye biliyorum. Satış yok yani...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.