Bilgisayarınız üzerinden birden fazla kişi ile block out yüklenmesi sonucu adsl bağlantınızın msn adresiniz üzerinden block edildiği anlaşılmıştır.Türk Telekom tarafından yapılan araştırmalar sonucu msn adresleri kötü amaçlı kişiler tarafından kullanılmaktadır ve mevcut bağlantınız üzerinden Avrupa ülkeleri ile telefon görüşmeleri yapıldığı tespit edilmektedir.Bu suç oran artışını azaltmak için telekominasyon turk isimli bütün msn mail adresleriyle yakınen takibe alınacaktır.Msn adresinizin güvenli bir şekilde TTNET tarafından güncellenmesi ve hakkınızda yasal işlem yapılmaması için mevcut msn adresinizin şifre+güvenlik numaranızı(Mailde belirtilen) 2 gün içinde turktelekom_aydinlikevler@hotmail.com adresine mail yoluyla göndermeniz rica olunur ;
hotmail güvenliği diyor hotmail adresi veriyo yarıldım gece gece
Çocuk büyük ihitmal Ankara - Aydınlıkevlerde oturuyor
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishDelight
Çocuk büyük ihitmal Ankara - Aydınlıkevlerde oturuyor
telekomun ankara merkezli datacenterı aydınlıkevlerde o yüzden öle yapmış
quote:
Orjinalden alıntı: Peçito
Nedir Bu Türklerin HACK Merakı Yaaaa
Ortalık Lamer'ından Geçilmiyor
Valla lamer'lığın bile bir raconu vardır ya. Bunlar acemi bile değil. Direk salak diyebiliriz.
AHAHAHAHA! Ciddi salak bunu gönderen herif
@yahoo.co.uk de olabilirdi, bence bir zeka örneğidir...
Bu şey gibi oldu, bir ara da beni biri eklemişti, msn genel sorun giderici olarak, bana diyodu işte msn üzerinde sorunalrınız varsa bize yazın biz bunları düzelteceğiz, müşteri hizmetleri gibi... Kendini üstün zekalı sanan salaklar var piyasada bunların olması normaldir...