Şimdi Ara

Türk telekom Mesaj Gelmeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Türk telekom arama, SMS fiyat değişikliği güncellemesi hakkında bir mesaj aldım. Bu mesajdan sonra telefonuma herhangi bir mesaj gelmiyor. Özellikle iki aşamalı doğrulama ya da bazı telefon işlerini yapamıyorum. Bu olayları bazı kodlar ile çözenler var. Bana o kodları yazar mısınız? Ayrıca böyle bir sorun yaşayan ya da Türk telekom yetkilisi varsa lütfen sistemlerine göz atsınlar.
    Ulusal Kanal
    Son dakika haberleri... 1 Haziran 2019 Cumartesi Türk Telekom arama sorunu devam ediyor mu? Türk Telekom arama, internete girme ve mesaj atma problemi mi yaşanıyor? Türk Telekom'dan kullanıcılarına uyarı mesajı - Son Dakika Haberleri
    https://www.ulusal.com.tr/gundem/son-dakika-haberleri-1-haziran-2019-cumartesi-turk-telekom-arama-sorunu-devam-ediyor-mu-turk-telekom-arama-internete-girme-ve-mesaj-atma-problemi-mi-yasaniyor-turk-telekom-dan-kullanicilarina-uyari-mesaji-h230940.html

Mobilde yazılım konusunda araştırma ya da çözüm bulmak aşırı leş bir şey ya gerçekten tilt oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 12 Temmuz 2019; 0:46:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Mesaj Gelmeme Sorunu

Türk Telekom kullanıcıları, zaman zaman mesaj almada sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Olası Nedenler:

• Ayar Sorunları: Mesaj ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Mesaj Merkezi Numarasının "+905320001000" olarak ayarlanmış olması gerekir.
    • Kapasite Aşımı: Ağda yoğunluk yaşandığı durumlarda mesajlar gecikebilir veya hiç iletilmeyebilir.
    • Teknik Sorunlar: Türk Telekom altyapısında yaşanan arızalar mesajlaşmayı etkileyebilir.
    • Karşı Tarafın Ayarları: Mesaj göndermeye çalıştığınız kişi, mesaj gönderme veya alma ayarlarında bir sorun yaşıyor olabilir.
    • Yetersiz Bakiye: Bakiyenizin mesaj göndermek için yeterli olduğundan emin olun.

Çözüm Önerileri:

• Ayarlarınızı Kontrol Edin: Mesaj Merkezi Numaranızın ve diğer ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun.
    • Ağı Yeniden Başlatın: Telefonunuzu kapatıp tekrar açarak ağınızı yenileyin.
    • Türk Telekom ile İletişime Geçin: Sürekli mesaj gelmeme sorunu yaşıyorsanız, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
    • Karşı Tarafı Kontrol Edin: Mesaj göndermeye çalıştığınız kişinin ayarlarının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
    • Bakiyenizi Kontrol Edin: Bakiyenizin mesaj göndermeye yetip yetmediğini kontrol edin.

Yukarıdaki çözüm önerilerini deneyerek Türk Telekom mesaj gelmeme sorununu giderebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İki aşamalı doğrulama dediğiniz şey bankaların web sitelerine girerken gelen şifre mi? O şifre gelmiyorsa "sim kart bloke kaldırma" işlemi yapmanız gerekiyor. Bunun dışında online işlemlere girdiğinizde (web sürümü) çağrı/arama ayarları altında sms alma gönderme arama alma gönderme gibi seçenekler var, bunları kontrol edebilirsiniz.
  • Türkiye içinde bulunan bazı yerlerden SMS geliyor. Banka doğrulaması değil. Basit bir site'de üyelik girişi için gerekiyor.
    Ayrıca o ayarları da kontrol ettim. Herhangi bir değişiklik ya da engel yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 16 Temmuz 2019; 9:38:38 >
  • https://sikayet.btk.gov.tr/ Bu adresten yazarak talep oluşturabilirsiniz incelenmesi ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.