Şimdi Ara

Turk Telekom Çağrı Alamama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone cihazlara gelen operatör güncellemesinden sonra volte açıkken çağrı alamama problemi ortaya çıktı. Başlarda sıkıntı değildi, kapatınca sorunum çözülüyordu. Ancak şu an volte hiçbir şekilde kapatılamıyor (cihazdan değil, o kapalı zaten) böyle olunca da çağrı alamıyorum. Bunların teknik birim dediği kısma nasıl ulaşırım? Fikri olan var mı? Olmazsa hattı taşıyayım.

• iPhone ve Pttcell kullanıcısıyım böyle bir sorun yok. Ayrıca Türk telekomun sitesinden teknik desteğe mesaj bırakarak cevap alabilirsiniz.
  • 2 gün oldu ve yaklaşık 20 kez kayıt bıraktım. Teknik ekip ilgileniyor dışında hiçbir cevap yok. Konunun Iphone ile alakası yok muhtemelen sim kart ile ilgili başka cihaza takınca da çalışmıyor. Sistemsel olarak Volte açık olduğunda çağrı alamıyorum ve bunu hiçbir şekilde kapatamıyorum. Ne ben ne TT Mobil.
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    twitter desteğe yazdınız mı ?

Olmadı 05557579747 arayın
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Birkaç kez yazdım, aradım. Hiçbir sonuç yok. Sim kartı değişince problemin çözüleceğini bilsem parasını verip onu da yapacağım ama böyle deneme yanılmayla bu iş olmaz ki.
  • Simkartı değiştir gitsin, ne kaybın olacak ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E o da bir hafta sonra aynı olursa her seferinde 25 TL sim kart ücreti mi vereyim, saçma değil mi? Sonuçta bu kartı ben söküp takmadım, problem de Volte'nin sistemsel olarak kapatılamamasından kaynaklanıyor. Hayır hanım beni arayamasa çok kovalamayacağım da ben onu arayamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş Problemi Uyarısı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    IPTAL VOLTE yazıp 5555'e sms gönderin ve gelen mesajın ardından telefonunuzu baştan başlatın.
    Olmadı sim kartı değiştirseniz 4g kapalı olarak gelir .Faturasını fişini Türk Telekoma yollar iadesini alırsınız
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Bunu belki 30 kez yazdım, işleminiz alınmıştır diyor. That's it! Ne cevap ne birşey.
    Yani TT Mobil adama para falan vermez ya, neye istinaden isteyeceğim onu?
    Yaşadığın soruna istinaden neden vermesin o nereden çıktı adama para vermez diye daha geçen gün aldım
    Yaşadığım sorunu pek umursuyor halleri yokta o yüzden Nasıl bir prosedür işlettiniz yazarsanız sevinirim, başkaları da faydalanır bizden sonra bu başlığı okuyan.
    Size yazdığım numarayı arayın durumu anlatın2 gündür mağdurum görüşme yapamıyorum tüm işlerim aksadı sim kartımı değiştirsem değiştirince düzelir deyin bayi benden bedel isteyecek bunu size belgelendircem deyin .Mail adresine belgeler iban ile yazın iade yollamaları gerekiyor .zamanında sim kart parasını böyle aldım yada bayiden de iade alabilirsiniz
    Cevap için teşekkür ederim, tekrar arayıp dediğiniz şekilde yapacağım.
  • Bu konunun sim kart ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, aynı sim kartı başka ios cihaza takınca ne yapıyor cihaz birde ios ve sim versiyonlarınız nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.