Bildirim
Türk Telekom Neyin Peşinde? (Son Ödeme Tarihi İçin Gelen Mesaj) (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Zaten o bildirimi yapmak zorunda kendi kafasına göre değiştiremez diğerlerinin ödeme süresi uzunken neden ve nasıl süreyi kısaltabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bireysel.turktelekom.com.tr
Son Ödeme Tarihi Değişikliği > Destek > Web > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/destek/sayfalar/duyurular/son-odeme-tarihi-degisikligi-hakkinda.aspx
Ocak 2021 de daha da değişecekmiş hocam. -
Ay sonu gelmeden alacakları Bi an önce almak kısacası
Ev telefonunda neden son ödemeyi ayın 15-16'i bandına çektiler asıl, zaten abone sayıları az mobilin yanında. Sanırım 22-23 olan kimse kalmadı sabit telefon hizmetinde artık. Baya düşmüşler zavallılar.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Ay sonu gelmeden alacakları Bi an önce almak kısacası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadarını bilemicem kullanmadığım için bilgim yok
Aboneliğim olsa btk yazar geçerli nedenlerini öğrenirim
emekli maaşı ile geçinenlere sıkıntı olabilir 17sinden sonra başlıyorlar heralde ödeme
Telekom 15-20 yıldır ev internetini kullanırdım tak diye kota kalktı fiyat 2 katı dedi tamam eyvallah dedim 3 yıldır başka firmadayım kendileri kaybetti.
Mobilde ise yillarca kullandim hatta telekomdan başka operatör kullanmadım taki 2 yıla kadar orda da cazip fiyat vermediler tmm eyvallah dedim ve konumdan ötürü de taşıdım.
1-2 müşteri telekoma koymaz ama bu kafada ilerlersen telekom elinde de 1-2 derken müşteri kalmaz.
-
2 gün gecikmeli ödedik bakalım bu ay ne kadar gecikme faizi üfleyecek..
Bu ay fatura son ödeme tarihi 8 Aralık olarak kesilmiş neredeyse unutuyormuşum ödemeyi 9 Aralık 00:30 civarında ödedim bakalım aramalar kısıtlanmamıştı umarım hat açma kapama ücreti yansımaz. Çok gıcık etti bu durum beni mis gibi son ödeme tarihimiz vardı
Aramalar kisitlanmadiysa hat açma kapama ücreti alınacağını sanmıyorum hocam.
Aynı konuyu az önce açtım.. Ne yapmak ve nereye varmak istemekteler?.. Böyle bir şey olur mu.. Çözüm bulunmazsa Turkcell'e geçeceğim. Onlarda en azından fatura kesim tarihleri değişikliği var..
-
Umarım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X