Şimdi Ara

Türk Telekom Online İşlemler Sana Özel Avantajlı Faturalı Tarifeler Bölümü Eklendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncellenen Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından artık Sana Özel Avantajlı Faturalı Tarifeler panelinden faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz... (Bimcell, Pttcell, Teknosacell, Vestelcell kullanıcıları da bir göz atsın belki Türk Telekom onlara da bir sürpriz yapmış olabilir.)

Türk Telekom Online İşlemler Sana Özel Avantajlı Faturalı Tarifeler Bölümü Eklendi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamayı sildim tekrar yükledim ama yok hâlâ.

Ayrıca şu 2 saçmalığı var.

1.'si maximum 25GB'lık tarife satıyor. Ben gibi kullanıcılara 10 gün zor dayanır. 30-40-50GB tarife çıkartması lazım. + faturasızdan faturalıya geçişte ekstra GB vermeli.

2.'si tarife değişikliği olayı. İçeriden geçiş diye bir saçmalıkları var her tarifede ekstra 20 lira fazla alıyor. Bunu niye yapıyor anlamış değilim.

Uygulamada bu konularda da güncelleme yapmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Haziran 2020; 8:12:52 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Uygulama tasarımı tamamen yenilenmeli, Turkcell 2 yılda bir yeniliyor. Bu tasarım baydı artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Menü kişiye özel çıkıyor zaman zaman.
    Uygulamam güncel ve şuan 2 faturasız hatta da bu menü yok. Geçenlerde geldi,ilgilenmiyorum dedim. 20GB 45TL zaten istesem alabiliyorum,ne farkı var. 20GB 40TL'ye teklif ederse onaylarım yanına da gece yada gündüz paketi eklerim çok uyguna kombo olur.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Evet, kesinlikle. Vodafone idare eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi o kadar olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.