< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (103. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam aradım ilk 3 ay 106 lira yerine 126 sonraki 9 ay 125 lira yerine 145 diyorlar iyice cılkı çıkmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selfy uyesi olmayip taahhud verirsen 145 bana da taahhud sms i 145 tl olarak geldi. Selfy uyesi olunca 125 tl oluyormus. Fatura gelsin gorecegiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ilk 3 ay 106 tl olan internetten basvuru yaparsan oluyor ve sorun cikiyor dedikleri icin ben direk bayiden numara tasimayla direk bu tarifeye gecis yaptim.
Dostum bende suphelendim musteri hizmetlerini aradim senin dedigin dogruymus. Bende selfy sitenize bi bakin orda hala 106-125 tl yaziyor dedim bayi de ayni seyi soyledi dedim. Boyle bir amatorluk olmaz dedim koskoca telekom kendi sitesini guncellemiyor diye ama yapacak bisey yok 145 tl den kullanicaz ya da iptal edicez.
-
Ara sıra uygulamada böyle gitmeler oluyor. Beklemeniz lazım hocam.
Verileri temizleyince düzeldi hocam 👍🏻
İlk sayfadaki fiyatlara bak be :((
5 aydır bu paketteyim.Şöyle bi sorum var.
Selfy sitesinde whatsapp mesajlaşmanın ücretsiz olduğu kotadan düşmediği yazıyor.Anlık mesajlasma yazıp gerekli numaraya gönderdiğimde bu özellik kapatılmıştır diye geri dönüş geliyor.E ozaman neden sitesinde bunun reklamını yapıyorlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp görüntülü görüşmede de sınırsız mı deneyimleyen var mı?
Bu tarifeye yeni geçtik arkadaşımla sosyal medya sınırsız olmasına rağmen paketten düşüyor bunun bir çözümü var mı?
-
sınırsız değil
-
-
Arkadaşlar merhaba yeni festival 20 GB tarifesindeyim şuan hediye 20 GB kullanıyorum sosyal medyada düşüyor internet normal kotaya geçince hala sosyal medyada paketten düşme oluyor mu?
Ayrıca bir şey sormak istiyorum
VPN açık olursa sınırsız sosyal medya kendi internet kotamdan yer mi?
23 Yaşındayım, Vodafone'dan Türk Telekom Selfy 20 GB aboneliğine geçmek istiyorum. Eski fiyattan geçebilme şansım var mı? İkna kampanyası vs?
Bu Özgür paketini kullanıyordum sınırsız youtube olan ama 1 aya kadar bitecek benzer hangi tarife var geçebileceğim f/p?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X