Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu tarifede birinci yıl bitti. ikinci yıl için sms gelmedi. otomatik taahhüt mü oluyor? geçmiş sayfalarda buna benzer birşey okudum?

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Evet SMS gelmeden 12 + 12 uygulandı,13. ay başladı.

İlk 12 ayı 54 TL'den kullanmıştım %20 indirim alarak, ikinci 12 ay taahhütü 86 TL'den başladı benim. Sanirim benim ilk 12 ay taahhütü 74 TL yada 79 TL üzerindendi, 27 Eylül 2021'de taahhüt yapmıştım. Benden önce de benden sonra da bu tarifenin adı neredeyse 2 haftada bir değişti ve neredeyse 2 haftada bir fiyatını değiştirip yükselttiler.

Çok talep olunca nasıl vurgun yapsak diye ne yapacaklarını şaşırdılar.

Ayda 1-2 kere de kesinlikle sosyal medya harcamaları 20 GB kotadan gidiyor,bunu bir şekilde ayarlıyorlar ve 1-2 GB çarpıyorlar. İnat ettim, bu hattın takili olduğu telefondan sadece sosyal medya tüketimi yaptım whatsapp mesajlaşmalari hariç. Aynı şekilde 1 hafta arayla ayda 2 kere 2 farklı günde 800'er MB gitti 20 GB kotadan. Ayda yaklasik 1500-1800 MB arasi internetim sosyal medya oldugu halde 20 GB'dan gitmiş oldu.

Burada bazı arkadaşlar ben Youtube uygulamadan giriyorum kotadan düşmüyor diyor ve genelliyor.

Ben aylarca inceledim dikkat ettim. Evet nasıl ayarlıyorlarsa (ki bu zor değil) günlerce sosyal medya 20 gb kotadan hiç harcamiyor ama bir gün 1-2 saat kotadan çekiyor.

2 hafta boyunca hergün 5 saat Youtube takiliyorsun,hiç kotaya dokunnuyor ama işte ayda 2 kere 1-2 saatligine çarpıyorlar.

3 kere şikayet ettim saat saat dakika dakika bilgisini vererek. Telefonunuzun arka planı harcar yada VPN'den web tarayıcılardan giriş yaparsaniz kotadan gider vb cevaplar veriliyor.

Geçenlerde aylardir TL yüklemedigim boştaki faturasiz hatta 5 GB Youtube geldi Sil Süpürden, hatta hiç TL ve hiç internet olmadigi halde 2 gün Opera Web tarayıcıdan bedava Youtubeyi kullandirdi,2 gün sonra Operadan kullandirmadi sadece Youtube uygulamasindan kullandirdi. Çok ilginçtir diger bir interneti ve tl si olmayan hatta da sil süpürden 5 GB youtube paketi geldi, o hattımdan bedava youtube paketini Operadan kullandirdi 1 hafta boyunca. Hattı çıkardım free youtube için Operayı kullandirmayan tablete taktim Youtubeyi Operadan kullandirtti.

Bu demek oluyor ki kesinlikle hatta göre kısıtlama yapabiliyorlar. Bu sistem ile Sinirsiz Sosyal Medya tarifesindeki 100 bin aboneden GB çarpmazlar, 100 bin aboneden çarparlar. VFone bunu çok yapar mesela. 100 bin kişi bende sorun yok derse diğer 100 bin kişi paranoyak ve hatalı olmuş oluyor. Bu başta beyaz eşya ve gıda olmak üzere başka sektörlerde de uygulanan bir şeytanlık.

Kurunun içine yaş karıştırma taktiği.

Mesela kabuklu fıstık alırsın en iyisinden,arada içinden kötüler çıkar. Bu bilinçli karıştırılır. Aynı yerden aynı marka aynı çayı alırsın 2 hafta arayla,çayın biri çok belirgin şekilde çok tozlu ve demi kötü çıkar. Bu neredeyse tüm sektörlerde uygulanan bir satış stratejisidir.

GSM paket ve tarife sorunlarında da aradan binlerce aboneyi belirleyip vurgun yapiliyor diye düşünüyorum ki yıllarca en fazla kullandigim 5 yildr bedava olsa kullanmadigim VFone için bunda çok iddialıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 13 Ekim 2022; 14:4:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Selfy 24 Yaş'a kadar izin veriyor. Hattı direkt bayii'den Selfy 20GB'a taşıyabilirsin.

www.selfy.com.tr

TikTak'ta 200TL hediye de veriyormuş. Boşuna demiyoruz bonkör Türk Telekom diye. Helal olsun, kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Ekim 2022; 22:24:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tarifede geçen hafta haftalık 5 GB gelmişti,bu hafta haftalık 10 GB geldi.
    Bu iyi güzel tabi ki,ama önceki hafta sosyal mefyada geçerli 4 GB geldi.
    Zaten sosyal medya sınırsız olarak tarifede var.
    Her 4 haftada bir haftalık 10 GB gelmiyor,6 haftada bir gekiyor sanırım.
    Sosyal medya kullanimları sil süpürden gelen hediyeden harcamasa harika olurdu.
    Bu arada ayda 1-2 GB arası mutlaka bir şekilde kotadan çarpıyor Turk Telekom.
    Kızıp tarifeden çıkmak da zarar.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam benim de ilk senem doldu 86 TL'den kullanıyorum, tekrar %20 indirim yaptırmayı denediniz mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir yolu var mıdır tekrar indirim yaptırmanın?

• +20gb sil süpür şu an ne şekilde geliyor bilgisi olan var mı? Bir de sınırsız sosyal medya hotspotta çalışmıyor herhalde şu an. Son zamanlarda geçen oldu mu tarifeye?

• ben 36 yasındayım bu tarifeden kullanma sansım var mı arkadaslar vodafonluyum suan geciş düşünüyorum sosyla medya sınırsız bir operatöre baska tavisye varsa onuda duymak isterim tsk ederim :)

• burak235 B kullanıcısına yanıt
    7-25 yas arasi herhangi birinin tc si ile kayit olup faydalanabilirsin. Bu tarifeye numara tasima talebinde bulunacaksin numara tasininca tc yazip gereken yere sms atacaksin selfyli olacaksin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kikiru K kullanıcısına yanıt

Bu tarifede geçen yıl ve bu yıl 10 hafta arka arkaya gelen sil süpür içeriklerini

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-sil-supur-kampanyasi-yeni--133137220-162

forumda linkindeki paylaşımda görsel sunarak paylaştım.

Oradaki sıralamaya ek olarak şuan yaptığım sil süpürden de geceleri 00.01-06.00 arası geçerli haftalık 5 GB geldi.

Diğer faturalı hattım olan Faturalıda 20 GB tarifeli hattıma da aynı şekilde geceleri geçerli haftalık 5 GB geldi.

2 aydır TL ve paket yüklenmeyen boştaki faturasız hatta haftalık full 7/24 10 GB geldi. Yani tarifedeki 20 GB sözü olmasa da olur,zaten her hatta her tarifeye ayda en az 10 gb, 20 gb internet çıkıyor neredeyse.

Bu tarifeye sil süpürden sosyal medya çıkması da ayrı bir komik saçmalık. Zaten sosyal medya tarife ücreti içinde sınırsız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 31 Ekim 2022; 0:43:18 >

• Bu tarifeye geçiş yok mu suan varsa ücreti nedir bayi yok dedi başka isim oldu oda 150 Tl falan dedi online de başvuru var görünüyor

• burak235 B kullanıcısına yanıt

2 haftada 1 bu tarifenin ismi değişiyor,yetişemiyoruz.

Başka operatörden şuan geçilebiliyor şubelerden. Sınırsız sosyal medyalı diye belirtiniz,bir alt tarife olan sınırsız sosyal medyasız 20 GB ile karıştırıyor şube personelleri. Ben de geçen yıl geçerken ilk ilgilenen personel sistemden bulamamıştı,mağaza müdürü buldu halletti geçişi.

Fiyat sistemi biraz karmaşık,3 türlü indirim uygulanır.

1. Başka operatörden gelene indirim.

2.Taahhüt yapana taahhüt indirimi.

3.Selfy üyesi olanlara ayrıca indirim.

Bu detay iyi anlatılmadığı ve iyi anlaşılmadığı için fiyatı da karıştırılıyor.

Mesela ben geçerken Turk Telekom'un sitesinde bir yerde 74 TL diyordu başka linkinde 94 TL diyordu. 94 TL mi 74 TL mi millet soruyordu. Evet başka operatörden gelene taahhütlü 94 TL idi ama Selfy kimligini de tanıttığında 20 TL daha indirim oluyordu 74 TL'ye iniyordu.

Şuanda da aynı hesap ve sistem geçerli.

Geçiş yapınca önce selfy kimliginizi tanımlatın sonra taahhüt yapın,yada önce taahhüt sonra selfy üyeligi tanıtın.

Tabi 25 yaş ve altı bir TC No ile Selfy olup Selfy tanımlayarak.

Selfy üyeligi tanımlamazsanız taahhüt boyunca her ay geçerli olan Selfy indirimi düşmez.

Selfy üyesi olmadığı halde bu tarifeye geçtigini kullanmaya devam ettigini (tabi selfy indirimi düşmeden) söyleyenler var.

Selfy üyelerine ayrıca verilen indirimi almadan kullanmak isteyen varsa bu tarifeyi kullanabilir anlamına gelir bu durum.

Önceki sayfalarda soran olmuştu Selfy için TC No bulamazsam bu tarifeyi kullanabilir miyim diye.

Bazı bayiler TC No ayarlıyormuş,Selfy için TC No bulamayanlar bir sorsun Selfy için TC No yok,siz ayarlayabiliyor musunuz diye.

Özelden çok soran oluyor ayrıca %20 indirim veriliyordu,halâ veriliyor mu acaba diye.

Bunun cevabını da ilerde bulacağım,şimdilik ilk denememde %20 indirim koparamadım,sistem böyle bir indirim sunmuyor dedi faturasıza geçiş işlemine bakan mhizmetleri. Oysa önceki yıl kolay almıştık bir çok hat için.

Bir deneme daha yapacağım bu hafta.

Taahhütün 13. ayında faturasıza geçmek istemeyecegimizi iyi biliyorlar belki de blöf oldugunu biliyorlar.

Bu sefer diyaloğu biraz değiştireceğim.

Bu konu başlığı altında herkese verdiğin yararlı bilgiler için teşekkür ederim. 🙂

2. Yıl yuzdelik indirimden umut var mi hocam? Bende bu ay zama yakalandim 😅

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Şuan kaçtan kullanıyorsunuz? Benim 86 TL görünüyor. Zaten uyguna kullaniyorsunuz,şuanki fiyatından haberiniz var mı dendi %20 indirim verilmedi.

Para delisi değilim,memur maaşının 2 katı gelir var Allaha şükür, pazarlık sünnet diye indirim istediydim. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Kasım 2022; 23:6:18 >
  • Suan ilk 12 ay 131 tl bu paket sanırım dogrumudur

• Numarasını online başvuru ile taşıyarak gelene ilk 3 ay 130 tl,sonraki 9 ay 150 TL yazıyor. 13. ay taahhüt devam ediyor mu göremedim. Yani şuanki kampanyasında 12 + 12 değil mi ki taahhüt sözleşmesi.

Bu tarifede 12 + 12 taahhut sistemi kalktı mı acaba.

Hocam 91,27 tl.. memurum maalesef. Hayirlisi bakalim keske hizmeti duzgun alabilsekte fiyati bahane etmesek :)

• Merhaba selfy olmak için diyelim hattımı ugak yegenim üzerine yapsam kullanıcı olarak oluyormu

• SxDark kullanıcısına yanıt

Yaşı tutan her kimlik numarası ile oluyor hocam.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.