Kara kara düşünüyordum internet için kullanıyorum ve altyapım yoktu. Çok sevindim teşekkür ederim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (106. sayfa)
-
-
2. 12 aydayım pakette ağustosta bitecek 91.26 tl kullanıyorum. Şuanda paket 305 tl olarak gözüküyor. Taahhüt bitince napıcaz bakalım 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıldan fazla kullanıyorum. Tv den PC den youtube izliyordum kotadan yemiyordu dün itibari ile kotadan yemeye başlanmış. Başına gelen var mı?
-
Bende de aynı sorun var iki 3 gündür bende telefon da kullansam dahi kotadan yiyor diğer sosyal medyalarda yemiyor sadece YouTube da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üç gündür twitter youtube van.... Dan başka yere girmedim sil süpürden gelenlerde bitti ne reklam izledim ne başka bişey kotayı aştım diye 22 mb a 30 tl eklemişler ayrıyetende 200 mb paket tanımlayıp 20 tl eklemişler fatura 170 tl oldu bu kadar saçmalık mı olur van... Dan izledim diye mi oldu soygun bu
Bende 5 gb intrnet vardı youtube açıktı sadece bi baktım 2 saat sonra 200 mb intnernet kalmış ek paket aldım artık. Adamlara güvenip bakmasak intnernet bitecek üstüne düya yüküyle fatura çıkaracaklar. Müşteri hizmetlerini arıcam sinir olamamk için aramnıyorum verecekleri otomatik cevap belli arka plandaki uygulamalarınız harcamıştır deyyip geeçecekler .
-
Bu arada tahaaüt 60 gün kaldı 89 tl ödüyorum online işlemlerde tarife yi 2 yıl yenilersem 305 tl görünüyor bu nasıl bir fiyat arttırışıdır gözün doysun telekom. Ben şimdi tahaaüt yenilemesem bu şekilde devam etsem ne kadar öderim acaba o şekilde devam eden kullanan var mı tahaaüt yenilemeden
hocam sizce turkcellden tt ye geçip 185tlye self sosyal medya sınırsız paketi mi alsam yoksa turkcell faturalıya geçip 1 yıl taahütle 178tl aşmaz 30gb mi alsam(turkcell daha iyi çekiyor) tt de youtube gerçekten sınırsız oluyor mu yoksa kotadan yediği oluyor mu?
-
Hocam benim taahhutum 10 ocak tarihi itibari ile bitti. Yenileme falan da yapmadim. Bu ay gelen fatura 105,25 tl. Onceki ay 86,25 di.
hocam fiyat olarak iyi. zira şu an bu tarife mevcut üyelere 305 tl den sunuluyor. benim tahaaütün bitmesine 50 gün kaldı ve youtube pc den ve tv den kullandığım halde gram kotadan yemiyordu 10 gün öncesine kadar. ama şu an pc yi bırak telefondan bile kullansam kotadan yemekte bir dengesizlik var çözemedim bende
-
tamamdır hocam teşekkürler o zaman 305 tl ye tarifeyi tahaaütle uzatmaya gerek yok. Zaten iyice tadım kaçtı sınısırz sosyal medya kotadan yiyor ve çözüm bulamadım.
-
arkadaşlar bende bu tarifeye geçmeyi düşünüyordum . geçmemdeki en büyük etken telefonla çektiğim videoları youtube a yüklemekti. sınırsız sosyal medya olduğu için geçecektim. eğer youtube kotadan gidiyosa geçmenin pek bi yararı olmaz o zman. acaba sadec bi sorun mu var ilerde düzelir mi yoksa hep böyle mi kalır
www.selfy.com.trSelfy'nin Avantajlı Limitsiz Sosyal Kampanyasıhttps://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfynin-avantajli-limitsiz-sosyal-kampanyasi -
Sanırım geçici bir sorun bu.
-
benim 112 ise 121 oldu herhalde vergi şeyi arttı birde şu an kaç gözüküyor sizde benimde nisanda bitecek taahüt. tahhüt bitinence 305 tl den sunmasınlar bize. ariyolar mı siizide değiştirelim diye tarifeyi
-
benim 112 ise 121 oldu herhalde vergi şeyi arttı birde şu an kaç gözüküyor sizde benimde nisanda bitecek taahüt. tahhüt bitinence 305 tl den sunmasınlar bize. ariyolar mı siizide değiştirelim diye tarifeyi.
20 tl zam yapılmış size. mantıken banada 142 tl olması gerek 142 olursa iyi
Birde siz herhalde tariden ilk yararlananlardansız 67 tl mi neydi galiba o zamanlar ilk 3 ay. benim kasım 2021 de vodofone red 25 tarifem bitmişti. kontorluye geçmiştim. martta acaba alsam mı almasam mı diye düşünürken 95tl den yararlancakken 112 liradan yararlanmak zorunda kaldım 1-2 gün farkla. başvurdğumda tahhüüt bitimi sonrası 190 yazıyordu 142 olmasına razıyım tarife sonu hayırlısı bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 1 Mart 2023; 16:50:25 > -
Benim de bu ay bitti. Aradım teklif istedim. 305₺ dedi. Taahhütsüz ne kadar diye sorunca 112 falan dedi. E o zaman neden taahhüt verecem dedim. Zam gelir haberiniz olmaz, faturanız yüksek gelir falan filan dedi. Ben de taahhüt vermiyorum, böyle kalsın dedim. Haber vermeden nasıl zam yapıyorsunuz, btk buna izin veriyor mu diyince bişey demedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acaba boyle bir taahuut teklifini nasil verdi :))
Teknik olarak iki farklı tarife. Şu an Kullandığım tarife(20gb+750dk+250sms+sınırsız sosyal medya) taahhütsüz 112, aynı içeriğe sahip tarifenin adını değiştirmişler. Taahhütlü 305’e geçebilirsiniZ dedi. Ben de kendi tarifemi taahhütsüz kullanırım o zaman dedim. Zam gelir haberiniz olmaz mağdur olursunuz dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu pakete geçtim daha doğrusu nettten başvurdum agt ye evraklar verildi bu ayın 8 inde . hala gelen giden yok. bu ayın 24 ünde geçmiş olmam lazım çünkü 12. ayım doluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X