Tarayıcıdan açarsanız kotadan yiyor hocam data kaynağı farklı sanırım. iOS appstore veya android play store uygulaması sınırsızdan kullanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (101. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecilirmi hocam bu tarifeye. En uygun bu gibi gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aynı durumdayım 3 gün sonra taahhüt bitiyor benim de. sizin bitti mi şu anda. ne kadar oldu fiyat?
-
2 ay var taahhut bitmesine. Karar vermedim devam edip etmeyeceğime.
Bu tarifeye Turkcell’den geçmeyi düşünüyorum, çekim konusunda problem yaşayıp 1 ay sonra tekrar Turkcell’e geçersem ne kadar ceza öderim fikri olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
78 tl kullanıyordum. 1 yıl bitti yenilendi. 86.50 tl den 1 sene daha devam
Bu paketi söylenilen ücret dahilinde olsun bir kere bile kullanamadım hep 100₺ üstü fiyat geliyor.
Benim ilk 12 ay taahhüt 10 Eylül'de doluyor,2021 Eylül 27'de taahhüt yapmıştım.
Bugün aradım sordum 13. ay yani 2. dönem kaçtan devam edecek dedim: 67 TL'den devam edecek dedi mhizmetleri.
Yalnız şuan %20 indirimli 55 TL'den kullanıyorum. Bir kontrol edin 82 TL'den devam etmeli,neden 67 TL acaba %20 indirim mi devam edecek kontrol edin dedim. Hayır, %20 indirim de bitiyor zaten, %20 indirimsiz 67 TL'den devam edecek dedi MH.
Sanırım bilerek yanıltıyor,indirim yoksa 82 TL'den devam etmeli benim.
13. ay başlayınca %20 indirim çakmaya çalışacağım bakalım olacak mı. Prime 40 GB Sınırsız Sosyal Medyalı tarifeyi 130 TL'ye verseler anında geciş yaparım. Size 190 TL oluyor dedi.
Benimde sizden 1 ay sonra... Umarım dedikleri gibi olur, haberimizi bekliyorum sabırsızlıkla :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam, 8 mayıs 1997 doğumluyum. Turk telekom online işlemlerde selfy kayıt ol kısmında tc ve doğum günü girdiğimde selfy 7-25 yaş arası kayıt olabilir diyor? 25 yaşındakileri kabul etmiyor mu sistem
Bunun için 15 Ağustos 1997 ve sonrasında doğmuş olmanız gerekiyor, siz 26'dan gün almışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 15 Ağustos 2022; 0:11:37 >
Peki sisteme 25 yaş altı akraba olmayan birinin tcsini girsek kabul ediliyor mu? Oluyorsa bunun herhangi bir sıkıntısı var mı
Herhangi bir tc olabilir, bir sıkıntısı olmaz, sistem bu şekilde ilerliyor zaten.
Bu tarife hala aktif mi?
Halen devam ediyor mu youtube 'u kotadan yeme durumu arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları mahkemeye vermek lazım btkya şikaye ederek olacak iş değil ya :(
-
Arkadaşlar sorun çözüldü mü? Hâlâ kotadan yiyor mu
taahhüt bitecek yakında neye geçeceğiz bilmem
Artık ucuz fiyatlar yok gibi... Şu 20 GB tarifeyi 79 TL'ye alabilmek vardı... Ah be. :) Bu arada TTNET gençleri tam bilmiyor galiba... Sınırsız YouTube ve sosyal medya var fakat neden Twitch, Dlive yok? Yayıncıları sanki izlemiyoruz...
www.selfy.com.tr
Selfy'nin Yeni Festival 20GB Kampanyasıhttps://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfynin-yeni-festival-20gb-kampanyas%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 23 Ağustos 2022; 20:55:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X