Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün türk telekoma ve bu operatöre geçiş yaptım.whatsapp sınır değil mi bu tarifede?Anlık mesajlaşma yazıp 4545 e mesaj attım fakat whatsapp kampanyası bitmiştir diye mesaj geldi.ne yapmak lazım acaba ?

• Geçen kasım''da bu tarifeye geçtik tkü dahil 83 civarı ödüyoruz taahhüt ise yenilemeli

Yenileme zamanı şimdiki güncel fiyata göre mi olacak yoksa kasım da verdiğimiz taahhüt zammına göre mi olacak

@Yokizm @Martin Linnes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    O zaman ki fiyata göre olur hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WTF Viqqy kullanıcısına yanıt
    WhatsApp, Bip, Yaay gibi mesajlaşma uygulamaları da sınırsız olması lazım hocam.

• Arkadaşlar ben türk telekoma dün hattımı taşıdım.bu tarifeye geçtim.20 gb hat taşıma için hediye internet verildi fakat instagram youtube facebook bunlar hediye internetimden düşüyor.Hediye internet paketi diye mi böyle acaba ?

• 95 TL, 3 ay sonra 112 TL olan pakete geçmeyi düşünüyorum. Turkcell kullanıyorum çok memnunum ama internet yetmiyor (Askerde olduğum için). Bir de pahalı. 105 TL’ye 24 GB kullanıyorum, 7 TL farklı sınırsız sosyal medya veriyor Türk Telekom. Çekim gücünden yana üzecek gibi beni ama paketi çok iyi. Sürekli sosyal medyada olduğum için almayı düşünüyorum. Vodafone mı, Türk Telekom mu önerirsiniz sınırsız sosyal medya paketleri için?

• TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Bu ne lan 😂😂

• hakan.kocatepe H kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam 2104'e kadar taahhüt + indirim kazanmışsınız. Artık torunlarınızın torunlarıyla doyasıya telekom keyfi yaşarsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam hangi büyüyü yaptınız bizede söyleyin

• Bir gün bizlere de nasip olur mu hocam?

• ahmetmelihztrk kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım otomatik uzayacak dediler. Fiyatı da 74ten 82ye yükselecekmiş.

2104e kadar kafa rahat diyorsunuz yani hocam 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmelihztrk -- 2 Mayıs 2022; 22:29:36 >
  • Arkadaşlar, kullandığımız bu tarifenin dışında daha ekonomik ve sınırsız interneti olan başka bir pakete denk geldiniz mi hiç. Şuan en uygunu bu mudur yani?

• musteri alimina kapatilmis diye anladim, guncel tarifeler burada

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalı Hat Tarifeleri ve Paketleri > Mobil > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/tarifeler-faturali.aspx?kampanya=70
  • Patron çıldırdı. İlk defa bir ay içinde arka arkaya 2 hafta haftalık internet geldi.

Millet bedava internet kullanırken sosyal medya hastası oluncaya kadar yüksek fiyat,bol hediye. Sonrası malum. Hediyeler kesilince internet yetmedikçe ek paketi daya.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

• Turk Telekom sonunda şu sil süpürünü adam edebildi helal olsun. Her hafta garanti en az Haftalık 1GB geliyor evde ki hatta. Kendi hattıma hep Haftalık 10GB geliyor,ballıyım galiba.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Ama sinirsiz olan tum paketlere ragmen hediye gb tan dusuyor..

• Arkadaşlar Turkcell taahhütüm bitiyor. Bu tarife çok uygun görünüyor tavsiye eder misiniz? Hat taşıma ile geleceğim. Bu durumda tkü normal fiyat üzerine eklenir mi?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.