Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turkcell sözleşmem doldu, buna direk bayilerden geçebilir miyim? sosyal medya sınırsız ve 20 gb zaten bitmez değilm mi.

• BurakLEE kullanıcısına yanıt

Hocam bayilerden olmuyor galiba ama tanıdık varsa senin yerine yapar bayiden. online özel olduğu için indirim olur. Benim ikinci hattım VF bu paketi almak istiyorum ama halen kararsızım VF YouTube sınırsızı 190 küsür satarken TT bu fiyata satıyor bir çok yayıncı faceden Youtubeye geçti nisanda o yüzdende almak istiyorum. Tabi kullanımlarınıza göre değişir. Zaten geri kalanı web sitelerine gider. Önce oturduğunuz yerdeki hıza bakın öyle alın hocam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 5 Nisan 2022; 10:48:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt

Hocam ne yaptınız gittiniz mi

• Bugün arandım ve tarifenin 110 tl 3 ay 130 tl 9 ay olduğunu öğrendim

• TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]
    An itibari ile tarifenin sayfası gitti zamlı fiyat geliyor sanırım :( yada tamamen kaldırdılar. Zamlı fiyat 130 değilde 90 ilk üç ay 110 olursa yine şükür edeceğimiz bir zam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 8 Nisan 2022; 18:52:10 >
    Yeni tarife hayırlı olsun

• İyi ki taahhüt imzaladık ve iyi ki engelliyiz. 62tl ile başlayan tarife 68tl dayandı. Dostlar var mı daha ekonomik benzer özellikte paket operatör tavsiyesi olan?

• BoDuR B kullanıcısına yanıt

68 e bu tarifeden çıkacaksan bana devret hocam d

• ''Çıkmayı varsayma bile'' fiyorsunuz. :)))

• Beyler benim bu tarifede 1 yılım dolmak üzere. Geçerken 2 sene demişlerdi. Şimdi aynı fiyattan 1 sene daha devam eder mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakan.kocatepe H kullanıcısına yanıt

Yine söz verirsen en kötü 10tl zam ilemdevam edersin ben öyle görmüştüm paketi

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım öyle olur

• hakan.kocatepe H kullanıcısına yanıt

Biz şimdi ya 132 yada 112 ödeyeceğiz sitede 112 diyor kadın 132 d hayırlısı bakalım sizin ücretler çok iyi

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Yine de her şeye rağmen bu tarifeyi kullanırım sanırım. Çok memnunum.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Eşimin kullandığı hattım olan Faturalıda 20 GB tarifesinde Sil Süpürden GB garantisi olmamasına rağmen son 30 günde 2 kere haftalık 5GB 1 kere de haftalık 2 GB (bu hafta) geldi.

Sil süpürden 20 GB garantisi olan sınırsız sosyal medyalı bu tarifede ise sil süpürden son 30 günde 2. kez haftalık 4 GB sosyal medya verildi. Baktım en son 3 hafta önce vermiş.

Ben bu forumda bile yıllarca o kadar kışkırtmaya seviyesiz hakaret içeren sözlere rağmen kimseye o. çocuğu demedim,normal hayatta da kimseye demem,kullanmam o sözü asla ama Turk Telekom için son zamanlarda kullanıyorum.

Hayır,internete ihtiyacım olduğu için değil,ihtiyacım yok internete,her ay artıyor zaten. Benim kızdığım sahtekarlık. Bu tarifeyi kullanan müşteriyi iyice kafaya takmış TT. Ne yapayım da zorda bırakayım ek paket aldırayım amacında çünkü tarifede aşım koruması yok. 20 GB bittiği an kat kat fiyatlı internet girecek.

Turkcell de Varlık Fonunda Turk Telekom da. Birine kızıp diğerine geçsen yine aynı havuzda dolaşmış oluyorsun,yine aynı yere para vermiş oluyorsun. İşin gerçeği senden aldıkları TL bunların işine yaramıyor,dolar,euro ve altın lazım.

Varlık Fonu, Turk Telekom'u satsa Turkcell ile rekabet olsa,yoksa kucaktan kucağa hoplatacaklar bizi. İnternet kullanmak istersek internetten vazgeçemeyeceksek ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar birini seçeceğiz mecburen. Onlar da bunu biliyor.

Turk Telekom son zamlarla "Hadi Turkcell'e gidin" diyor zaten. Çünkü Turkcell de Varlık Fonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 18 Nisan 2022; 1:23:51 >

• Turk Telekom özellikle eskiden fiyat/performanstı. Fiyatının hakkını verendi. Turkcell son zamanda ne kadar zam yaptıysa ona inat TT 2x katını zam yaptı. Kovalamaca hala devam ediyor,Turk Telekom şuan timsah gibi suya yatmış zam yapmaya hazırlanıyor. Yaptığı an Turkcell de ben zaten BTK kuralları gereği en pahalısı olmak zorundayım deyip bu sefer o da zam yapacak. Her durumda yine TT Mobil uygun halde kalacak. Zaten Vodafone'u söylemiyorum bile. Daha adım atılmayacak operatör. Geriye kaldı mı iki tane Varlık Fonunun oyuncağı dev firma. BTK çalacak,Turkcell - TT oynayacak artık.

Bu 2-3 ayda gelen zamların haddi hesabı yok. Özellikle Turk Telekom,ya sen Turk Telekomsun topal ördeksin. Ayağını denk alacaksın haddini bileceksin. İnsanlar seni ucuz ve performanslı operatör diye kullanıyor. Ama sen müşterileri son sürat Turkcell'e kaçırıyorsun. Daha şurda 5-6 ay olmadı güllük gülistanlıktı TT tarifeleri. 15GB 35TL - 20GB 45TL falan patlayan tarifelerdi.

Bimcell 40GB 42TL falan mobil sektörün en zirve dönemleriydi. Şuan elimde Turk Telekom için faturasız/faturalı güzel taktikler var ama artık söylemeye bile korkuyorum. Nerede ucuzluk varsa bulup öldürme peşinde TT artık. İşin garipliği bari sanal operatörleri bırakta kendilerince bir rekabet oluştursunlar rahatca at koştursunlar. Sonuçta senin altyapındalar senin emir kulların. Zam yaptırırsın arada ufak ufak 3-5TL olur biter. Bimcell bimcell olalı 10 yıldır böyle rezalet görmedi. Önce 20GB 42TL kalktı,sonra 15GB 43TL oldu. Sonra 15GB 43TL 56TL'ye güncellendi. Yakın zamanda en az 70-80TL olur. Şu dönemde artık faturasız tamamen fiyaskodur ve mantıksızdır. Faturalı sevmeyenler bile faturalı sever oldu. Arkadaş köklüyorsunuz tamam eyvallahta böyle köklenmez. 3310'a mı geri dönelim.

Biraz vicdan,biraz insaf. Artık küçük çaplı bi protesto yapmaya başladım hattıma TL yüklemiyorum sil süpür hediyelerinden geçiniyorum. Ama güzel bi faturalı teklif gelse affetmem. Daha da zamlar gelecek. Korkarım artık 20GB 150TL olacak. Aklınız varsa faturalı olun,3-5TL fazla interneti az demeden hem de. Yoksa çok kafanızı duvarlara vurursunuz. @OkumadanAlma 'nın dediğine tamamen katılıyorum boş konuşmuyor adam.

Saygılar..

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

iOS için bu ipa dosyasını indirerek ardıdan sideloady ile kurarak reklamsız olarak kullanabilirsiniz paketinizden gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 18 Nisan 2022; 13:32:22 >

• Guncel fiyatlar nedir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 120 TL kedi bey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.