Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ortak bir şikayet metni oluşturursanız bende bu konuda destek vermeye hazırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu selfy paketlerinde olanlara Telekom uygulamasında "tarife değiştir" kısmın da niçin hiç tarife çıkmıyor bilen var mı? Hayır değiştireceğim yokda meraktan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Ocak 2022; 20:52:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üye olabilen var mı ? Hala üye olamadım

• Arkadaşlar merhaba . Bugün online olarak bu tarifeye numaramı taşıdım. İlk 3 ay aylık 78 TL sonra 95 TL olacakmış. 1 senem dolduktan sonra da 110 TL olacakmış. Umarım problem yaşamam. Sınırsız YouTube ve İnstagram için aldım . Turkcell den geçtim hayırlısı olsun bakalım

• Şartları yine değiştirmişler. TC yi doğum tarihi gg/aa/yyyy olacak şekilde 4545 e gönderince üye olabiliyorsunuz artık. Ancak aylık SELFY ÖZGÜRCE 20GB+ yazıp 4545 e gönderince kabul etmiyor henüz o aşamayı geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 3 Şubat 2022; 16:12:54 >
  • tugberkk kullanıcısına yanıt

evet böyle yazınca selfy oldu şükür

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Pakete üye olunmuyor şimdi. Hediye de alınmıyor.
    Ayrıca ile özel 12 ay boyunca 5GB kampanya verilecek dendi otomatik oda yok.
    www.selfy.com.tr
    Selfy'nin İlinize Özel Bereketli Kampanyası
    https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfy-bereketli-kampanya

Edit: Twitterdan yazınca dönüş sağladılar. Selfy 20 gb indirimini müşteri temsilcisi tanımladı. Şimdi ilk ay 20 gb hediye ve ile özel bereketli kampanya için dönüş sağlayacaklar.
    Edit2: özel bereketli kampanyası için dönüş sağlayacaklarını demişlerdi bugün itibari ile 12 ay boyunca geçerli aylık 5 gb tanımlandığına dair mesaj geldi ve oda halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 4 Şubat 2022; 18:48:26 >

• Haftasonu 30gb paketini aldığımızda, sosyal medya kullanımları bu 30gb'tan gidiyor acaba? Yoksa sınırsız paketinden mi?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Diğer internet paketlerinden gitmiyor ama herne hikmetse bu paketten gittiğini şikayet edenler oldu

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Paketmatikten haftasonu 30gb teklifi geldi de 19₺'ye.Eğer sosyal medya bu 30gb'lık kotadan gidecekse, almayacağım.Esku mesajlarda gidiyor denmiş ama güncel durum ne acaba?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Yine gidiyordur bence bulaşmayın bu pakete. Bende selfydeyim. Bana 20gb internet yetmiyor aylık 25gb internet 65 lira var onu alıyorum, sosyal medya ondan yemiyor mesela.

• Arkadaşlar faturalı başka bir paketteyim selfy'ye kayıt oldum ama sosyal pakete geçiş yapamıyorum. Şuan bunun bir yolu yordamı var mı ? Yoksa faturasıza geçmek zorunda mıyım öncesinde ?

• TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]
    Dalga mı geçiyorsun cnm

• Arkadaşlar beni telekomdan aradılar sözleşmeniz bitmek üzere diye size özel prime 20 tarifesini öneriyoruz 105 tl ye diye. Bu Selfy yıl yani tahaaüt dolunca otomatik yenilenmiyormu? 20 Gb internet veriyorlar sadece neye yetecek ki bu.

Brde bugün pc den youtube dan izlediğimde kotadan düştüğünü fark ettim sizde de böyle dengesiz birşey başınıza geldi mi?

Selfy ye geçti geçeli tv ye de pc yede paylaştırıyordm gram internet yemiyordu.

• TT iyice adileşti. Sosyal Medya sınırsız tarifeye sil süpüre 4 GB sosyal medya eklemişler. Bu tarifede 5 aydır yoktu,yeni eklenmiş. Ya zaten sosyal medya bu tarifede pakete dahil sınırsız kotadan gitmiyor.

Millete ek internet satmak için iyice cimri oldular.
    Sosyal medya parasını verdiğim paketmatikten düşüyor diyorsun,yok sizin yanlışınız var düşmemesi lazım süz yanılıyorsunuz cevabı veriyorlar. İyice milleti keriz yerine koyuyorlar. 2 saat youtube premium takılıyorsun paketmatikten 1 GB'dan fazla düşüyor işte,ne yanılması.

Arkadaşlar,tepki gösterin,eleştirin email ile yada sosyal medyadan twitterden,yoksa bunlar dalgaya devam ederler.
    Bir arkadaş daha yazmış,bence de ayda 3-4 kere sistemi ayarlayıp nasıl yapıyorlarsa sosyal medya tüketimlerinin kotadan düşmesini sağlıyorlar,bu konuda kesinlikle eminim. İlk başlarda haftada 1-2 yapıyorlardı,sonra azalttılar ayda 3-4 kere yapıyorlar.
    Geçenlerde diğer yönler için turkcell hattımdaki interneti kullandım,sadece twitter ve youtube için 3-4 saat bu tarifeyi kullandım. Baktım 20 GB kotadan 1,8 GB civarı azalmış. Oysa aynı tüketimi defalarca yaptığımda kotadan düşmemişti.
    O kadar ortadaki herşey.
    İtiraz ettim,tarih saat belirterek email attım. Faturanız henüz kesilmemiş inceleme yapamıyoruz,faturanız kesilince başvurunuz diye cevap yazmışlar.
    Eğer 20 gb kotanız azaldıysa dikkatli kullanın sürekli kontrol edin yoksa bunlar aşım kilitleyecek sosyal medya kullanımını kotadan harcatarak.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 3 Mart 2022; 6:29:59 >

• Sil süpür hediyeleri sanki kullanılamasın diye verilmiş gibi. 5 GB - 10 GB gece internet yok sosyal medya nedir ya.
    Kaç tane adam gece 12-06 arasına tanımlanan o saatlerde gidip o hediyeyi kullanacak.

• kayıt konusunda yardımcı olacak var mı ? tc ?

• müşteri hizmetlerini arayın kayıt için. Ben smsleri denedim olmadı. Mh ile birlikte aynı anda yine sms gönderdik yine hata aldık. Kayıt açtılar bir kaç gün içinde kayıt olduğuma dair mesaj geldi

• Arkadaşlar ben sosyal medya hariç hiçbir şey kullanmıyorum. Baya paketten gidiyor. Arka plan safsatası demesinler her gün ortalama 800 mb gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.