Ortak bir şikayet metni oluşturursanız bende bu konuda destek vermeye hazırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ortak bir şikayet metni oluşturursanız bende bu konuda destek vermeye hazırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 28 Ocak 2022; 20:52:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 3 Şubat 2022; 16:12:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet böyle yazınca selfy oldu şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkk -- 4 Şubat 2022; 18:48:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar beni telekomdan aradılar sözleşmeniz bitmek üzere diye size özel prime 20 tarifesini öneriyoruz 105 tl ye diye. Bu Selfy yıl yani tahaaüt dolunca otomatik yenilenmiyormu? 20 Gb internet veriyorlar sadece neye yetecek ki bu. Brde bugün pc den youtube dan izlediğimde kotadan düştüğünü fark ettim sizde de böyle dengesiz birşey başınıza geldi mi? Selfy ye geçti geçeli tv ye de pc yede paylaştırıyordm gram internet yemiyordu. |
kayıt konusunda yardımcı olacak var mı ? tc ? |
müşteri hizmetlerini arayın kayıt için. Ben smsleri denedim olmadı. Mh ile birlikte aynı anda yine sms gönderdik yine hata aldık. Kayıt açtılar bir kaç gün içinde kayıt olduğuma dair mesaj geldi |