< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (94. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sağolun hocam, İnşallah yine konuşuruz bakalım böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sebnem ferah in meshur sarki sozu
silbastan yokizmlemek gerek bazen herseyi unutmak diye devam eder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki varsınız hocam
Yokizm hesabı taklit mi acaba? Öyleyse çok ayıp. Yazı tarzını farklı buldum.
quote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlmaYokizm hesabı taklit mi acaba? Öyleyse çok ayıp. Yazı tarzını farklı buldum.
gercek hesabı turkcell ın belalısı abi
-
Kim Turkcell'in belalısı?
sen
-
Turkcell'in sanal saha satış ekip sorumlusu gibi çalışıyoruz. Nasıl belalısı oluyorum. İnsanlara yardımcı olalım derken Turkcell saha elemanı gibi olmak rahatsuz edici ama yapmasak burada birileri mağdur olacak çok belli.
takılıyoruz be abi su forumda 3 4 kişi var saygı duydugum, sevdıgım insanlar az takılıyoruz işte alınma sakın
-
Benim hocam, ben kim oluyorum ki beni taklit etsinler, yeniden katıldım aranıza 5.aya kadar buradayım nasipse, yazı tarzına gelince biraz forum dan uzak kalınca, sanırım unuttum hocam nasıl konuştuğumu, biraz değişik gelmiş olabilir kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 20 Ocak 2022; 23:51:59 >
vay be ınanılmaz kındarmıssın abi
ben onu sana bosu bosuna ugrasıp kendını yorma dıye soylemıstım yok onu ordan al burayı kazı kazan macı bul yok catlat patlat ınternet bekle ne gerek var dıye ıyılıgın ıcın soyledım.
sen baya yanlıs anlamıssın benı
baya gizemli işler peşindesin demek hadi bakalım
-
Slgara her açıdan zararlıdır ama içen içer bırakmaz. Örnekler çok.
Benim ki stres atmak. Yılda 2-3 ay iş yogunlugum olur gece gündüz çalışma gereken. Onun dışında 9-10 ayHaftada 1-2 gün iş yoğunluğum olur gerisi masa başında yada odamda koltukta yan gel 3T ile zaman geçir. Sabah 1 saat iş kontrolü planlama vs akşam 1 saat iş kontrolü planlama vs gerisi ehli keyif.
Napalım,boş vakitlerde burada yaz çiz stres at. İyilere iyilik yapmaktan,kötülere kötülük yapmaktan zevk alıyorum.
Arkadaşlar Turkcellden bu pakete geçtim fakat selfy üye olamıyorum. Gönderilen mesaja karşılık olarak sonra deneyin bilgisi geliyor. İki farklı mecradan müşteri temsilcisine ulaştım onlarda saat başı deneyin diyor. Fatura kesim tarihine kadar üye olamazsam indirimden de
yararlanamayacağım.
Üstelik internetten araştırınca benzer şikayetler çok fazla. Eğer olmazsa hattımı başka operatöre taşıyacağım öyle görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç saat arayla yeniden deneyin hocam, tekrar tekrar deneyin. Mutlaka olacaktır, SMS'leri gönderdiniz mi? Ve 26 yaş altı bir TC ile mi geçiş sağladınız?
aynı dert bende de var şu an.
-
Sms onlarca kez attım. Uygulamadan da deniyorum. Hatta farklı tc deniyorum ama hep aynı hata.
Tarifeyi kullanıyoruz ancak fatura kesimde indirimli olarak yansımayacak o yüzden pek mantığı kalmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X