Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy Özgürce 20GB+ Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/selfy-ozgurce-20gb-tarifesi-mevcut.aspx

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turk Telekom fiyatları iğrenç bir hal aldı. Az önce tüm fiyatları incelerken acaba numara taşıyarak gelene değil de opearatör içi zaten faturalıdan geçene mi diye tekrar tekrar inceledim.
    Bu nedir,bu ne acımasızlıktır. Şu tarifeyi 79 TL'den taahhutlü alıyorduk,nasıl 95 TL olur.Önce tarife ismini Selfy Yeni Sosyal yaptı,değiştirdi Özgürce Sosyal yaptı,daha 1 ay geçmeden Özgürce 20+ gibi Turkcell taklidi bir isim yaptı. Haftalardır Selfy indirimi için kayıt mesajlarını bekletti,sistem hatalı bekleyin dedi. (bence zamlı fiyatlardan vermek için oyaladı bilerek yaptı)

Sen Turk Telekomsun ya,sen topal ördeksin. Haddini bileceksin. Biz seni fiyat/içerik olarak önerdik yıllarca burada.
    Bu ülkede zamlar olurken mobil internetli paketler yada tarifeler asla uçuk fiyatlara çıkmadı,hatta daha uygun paket ve tarifeler ortaya çıktı.
    Tamamen günü kurtarma peşinde Turk Telekom yönetimi. Dolar düşükken TL toplayayım döviz alayım döviz borcumu ödeyeyim kafası.
    Ben 20 yıldır hiç bir şekilde zamları dert etmedim ama şuan içim kan ağlıyor kendim icin değil vatandaş için. Mezara götürecek değilim biriktirdigim altınları ama ülkenin çoğunluğunun hali ortada. Bu vatandaş bu kadar kuşatılıp bunaltılamaz ya.
    Herkes mi TikTok'a takılıyor,Instagram'a takılıyor. İnsanlar interneti eğitim öğretim için yoğun kullanıyor. Yazıklar olsun.
    20 yıldır zamlarla ilgili tek eleştirim olmadı,bu ülkenin milli savunma masraflarını biliyorum anlıyorum ama bir yerde hesap hatası var. Bu kadar olmaz. Bu halk bu kadar bunaltılmaz.
    Ver uyguna 20 GB,50 GB isteyene bas kazığı. Şu zamanda aylık en az 20 GB öğrenciye,öğretmene,aileye lazım. Yada yasakla interneti ya,kapat herkes aynı şartlarda yaşasın. Zengin internetten eğitim alıyor,online dersler dinliyor izliyor,sorular çözüyor,durumu müsait olmayanın çocuğu geri kalıyor.
    Ya çocuklara internetten ders dinletirken test çözdürürken kişisel gelişim sağlayan filmler izletirken içim rahat değil,sanki başkasını eziyorum,üzerinden geçiyorum.
    Fırsat eşitliği diye birşey var. Lux tüketim olmaktan çıktı internet. 3-5 kişi tiktokta instagramda rezillik yapıyor diye interneti hepten kötü gösteremezsiniz ve zam yaparken bu kafayla zam yapamazsınız.Biliyorum, "yukarıda" bir muhabbet var,internete basın zammı milet sosyal medyada fazla takılamasın deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Ocak 2022; 8:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok haklı bir yazı gerçekten. Yıl 2022, internet artık günümüzde lüks değil bir ihtiyaçtır. Artık her şey internet üzerinden ilerlemektedir. Bu devirde internetin bu kadar pahalı olması kadar saçma bir şey yok. Yazıklar olsun

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ağzınıza sağlık. Herşeyi anlatmışsınız içimizi dökmüşsünüz söylenecek başka söz yok. Eminim bu tarifeye yakın zamanda tekrar zam gelecek

• Neyseki internet paketlerine zam gelmemiş. Umarım gelmez.

• Bu tarifeye 30 aralık'ta geçtim. 30 aralıktan bu yana Self'e üye olamıyorum. Bu nedenle 79 tl olan paket 99 tl gözüküyor. Kaç gündür deniyorum/uygulamadan deniyorum/müşteri hizmetlerinden deniyorum bir türlü kayıt olunamıyor. Sürekli düzeltilecek diyorlar hala düzeltmediler....

• FrankG F kullanıcısına yanıt

SELFY yazıp 4545'e gönderdiginizde gelen cevabın ekran görüntüsünü atarmısın. Senden sonra selfy ye üye olanlar oldu. Malesef bazı işlemlerde geciktin,keşke gecikmeseydin. 31 Araliktan önce Taahhut yapmadinsa sonra yaoacagin taahhut 79 TL'den olmazdı.

• Ben 26 aralikta geçmeme ve taahhütlü tanımlanmasına rağmen, bende de güncel fatura 103₺ görünüyor.Halbuki 78'den yapmıştım taahhütü.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende. Selfy yazıp mesaj atınca siz zaten selfyli siniz diye mesaj geliyor

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Ya sistemsel hata, ya da kafayı yediler.
    Gün içerisinde arayacağım zaten.

İkiside değil hocam. Bunlar taahut falan dinlemiyor. Zam geldi hepsine.

• Arkadaşlar yedekte duran Türk telekom faturasız hattım var. en son 6-7 ay önce yükleme yapmıştım haliyle giden aramalara kapanmış telefon hattı. Online işlemlerden en düşük tutar olan 30 tl lira yükledim. Tl bakiye harcanmadan bi paket alayım dedim türk telekomun en düşük paketleri 40-50 tlden başlıyor.

Selfy paketlerine paktım sosyal paketleri var onların fiyatları bi nebze uygun görünüyordu.

Oğlumun tc si ile selfy ye üye yaptım hattı.

Sonrasında Selfy nin sosyal small paketine 32 tl diyordu hatta 30 tl yüklediğim için sonrasında 5 tl daha yükledim kredi kartıyla 4545 e sosyal small yazarak paketi satın aldım.

Daha sonra paket tanımlandı hatta ve sms geldi sosyal small paketi 25tl karşılığında hattınıza yüklenmiştir diye kalan bakiyede 10tl olarak görünüyordu.

Paket ücretine 32 tl dediği şeyi bana 25 tl ye nasıl yükledi bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Paketin sayfası bu

www.selfy.com.tr
    Sosyal Small Paketi | Faturasız Müşteri Paketleri | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfynin-sosyal-small-paketi-mevcut

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım ve sistemde onayımın görünmediğini söylediler.Ve onay verdiler. Güncel faturam an itibariyle 83'e düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 12 Ocak 2022; 11:9:47 >

Siz Turk Telekom başka faturalı tarifeden mi geçtiniz Selfy sınırsıza?

Tarifem ekranında ayrıca Selfy indirimi diye basamak olmalı ayrıca verilen 20 TL Selfy indirimi için.

Yaptıkları sahtekarlık. Sistemde Selfy üyesi olana 20 TL indirimi otomatik düşür işte ama illa ona da ayrı başvuru SMS'i atılacak kayıt olunacak. Sürekli de kayıt SMS'i kelimelerini değiştirdiler.

Adam tarifeye geçmiş kayıt SMS'i olarak SeLFY OZGURCE SOSYAL TC yazıp gönderiyor sistem onaylamıyor. 31 Aralık'a kadar 5 gün bunu yazdı gönderdi kayıt olamadı özelimde paslaştığım birkaç kişi. Haliyle 20 TL indirim alamadılar.

Meğer kayıt SMS'i SELFY OZGURCE 20+ olmuş çünkü paketin ismi sistemde değişmiş ama 5 gün siteye yüklememişler,müşteri hizmetleri de bilmiyor kayıt sms'i neden işe yaramıyor. Paket ismi değişince güncel olarak pakete SELFY kayıt SMS'i de değişmiş ama hiç bir yerde yazmıyor,sitede hala eski isim var ve müşteri hizmetleri de ya bilmiyor yada bilmezden geliyor oyaladılar 5 gün boyunca ve sonra 1 Ocakta bir baktık paket ismi SELFY OZGURCE+ gibi Turkcell GNC FIRSAT MEGA+ taklidi bir isim olmuş kayıt SMS'i de değişmiş haliyle. 5 gün önceden sisteme girip değişmişler ki bunu gönderince kabul etmeye başladı bu sefer de 95 TL'den veriyor bu sms ile kayıt olanlara.

Sahtekarlıktan başka bir şey değil. Sadece benim tanıdıklarımdan en az 4 kişi mağdur oldu 79 TL iken geçmesine ragmen 95 TL'den kullanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ocak 2022; 13:14:51 >

Yok ben numara taşımıştım.79₺'den söz yazdım, onay verdim ama işte kurnaz olacaklar ya...Yok şunu da yazıp yollaman gerekiyordu vs.. Allah'tan 79'dan devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 12 Ocak 2022; 13:24:52 >

Keşke %20 indirim de alabilseydin. İndirim sistemi iptal oldu dendi ama arada deneyin. Eğer nasıl ne konuşulacağı konusunda örnek isteniyorsa özelden veriyorum.

Ben 54 TL'den kullanıyorum %20 indirimle. Özelden de yardımcı olduğum en az 10 kişi bu tarifeyi %20 indirimli kullanıyor.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?

Geçtiğimiz gün blöf yaparak, indirim talebi istedim.Daha önce 2 kez %20 indirim almıştım.Bu kez yapmadılar.

Banada yapmadılar. Tarife ismi değişmiş miş :)

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.