Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizi eski kullanıcı gördü tadını çıkarın :)

Sosyal Small Paketi | Faturasız Yeni Müşteri Paketleri | Selfy

fiyatlar karışık kullanın gittiği yere kadar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam sınırsız selfy sosyalde olanlara mobil uygulamada tarife değiştir kısmında "size uygun bir tarife teklifimiz bulunmamaktadır" çıkıyor hep. Bu acaba sadece bende mi böyle? Yoksa tüm selfyli lerde mi böyle bilginiz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

Prime 40 tada çıkmıyor

Önceden özgürce çıkıyordu şimdi oda yok muhtemelen yeni daha üst tarife çıkarırlar

Bundan üst yokmuş alt tarifelere geçişte de 30 TL kayıt ücreti alıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Bu sınırsız olayında çok tepki oldu. Tahminim bunlar daha çok GB lı veya Vodafone gibi hotspot sınırlı sınırsız bir tarife çıkarırlar. Ben Telekom ceosuna mail atmıştım Vodafone daki sınırsız olayı için. Sizde niçin böyle bir şey yok diye. Çok abone kaybediyorsunuz falan filan yazdım. Geri dönüş yaptılar ilerde olabileceğini söylemişlerdi bana 20 veya 25 gün önce.

• arkadaşlar numara taşıyarak selfy özgürce 20gb+ paketine geçeceğiz. hat sahibi genç değil. genç kişi TC numarasını taşıma esnasında mı veriyoruz? yoksa sonra mı?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Taşıma esnasında verdim ben

teşekkürler hocam. sadece Tc no yeterli mi yoksa doğum tarihi falan da soruyor mu?

Ben Telekom bayiinde sadece 25 yaş altı bir tc verdim.

tamamdır 🤌🏻

Sonradan mesajla yada uygulama üzerinden de yapabilirsiniz.

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

faturalı olduğu için o anda verilmesi gerek diye düşündüm. verilmedi diyelim neye göre o tarifede açacaklar hattı?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

Taşıma esnasında bayiide verilebilirse daha garanti olur. Bu Turk Telekomun sistemlerinin ne yapacağı belli olmuyor. 2 hafta kimseyi Selfy yapamadı sistemler,millet Selfy 20 TL indirimi alamadı. Sonra arayanlara düştüler sanırım.indirimi. Şuan belki sorun yoktur ama belli olmaz da.

• 2 defa geçiş yaptım selfy paketine farklı bayilerden.İstemedi tc falan Hatta bir defa da online geçiş yaptım.Onda da tc vermeden hat selfy olarak açılmıştı.Ardından uygulamadan tc girerek selfy sosyala üye olmuştum.Ama bayiden verilmesi daha garanti olur tabiki.

• 24 saat geçerli 5GB

• 1 Hafta geçerli 30GB. Thanks.

• Bu tarifelerin de artık bir özelliği kalmadı, 5 GB 60₺'ya olur mu, artı olarak Sınırsız Sosyal Medya'lı tarife 95₺ olmuş. Oda acayip el yakar seviyeye gelmiş, ha yine de %20 indirim alınarak kullanılabilir, ama o indirim ile anca tarifenin eski fiyatına inebilirsiniz, 59₺'ya hayal artık.

• 95 lira değil 105 lira oldu yeni vergiler ile. Önceden taahutu devam edenler başka tabi. Bu özellik de başka tarife kalmadı zaten bu yeni zamlar ile. Yine en iyisi sınırsız sosyal medyalı bu. Yani yeni adı selfy özgürce sosyal. Ayrıca 5gb 60 lira olur mu yazmışsınız orayı anlayamadım.

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

İlk 3 ay 49₺, 59₺ direk 60₺ deyin siz ona, 5 GB sosyal medya olmasa da olur, hadi onu da dahil ettin 10 GB, yine pahalı 10 GB hali ile de 59₺'ya hiç deymez yani hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 20 Ocak 2022; 18:50:43 >
  • Yok zaten komple sınırsız sosyal medya olmayan paket yaramaz zaten. Ama komple sınırsız sosyal medya olan paket bence bu fiyat ortamında 100 lira eder. Bu arada siz eski yokizm rumuzlu üye misiniz? Yeni üyelik açtınız heralde :)

Evet hocam, VatanSevdalısıBozkurt yapmıştım en son, sonra silmek istedim, askerlik, iş vs derken sildirmiştim. Nasipse Mayıs'ta görev alacağım için, foruma arada ziyaretçi olarak takılıyordum, dedim yeniden geleyim, biraz takılalım yine dedim TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 20 Ocak 2022; 18:55:59 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.