TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (113. sayfa)
-
-
Bu paketler güncel mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maramarapark bayiden foto atmis arkadas ..gunceldir diye dusunuyorum ki fiyatlar uygun gibi geldi bayagi 20 icin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Temmuz 2023; 22:35:2 >
-
Fiyatlar günümüze göre iyi, 30 gb 165 tl mantıklı
25 yaş altı tcsiyle geçiş yapılabiliyor mu hala
selfy tarifesindeyken prime teklifi gelmişti hocam
Bu tarifede taahütü olup yada taahütü bitmiş de olabilir taahhütü devam ediyor da olabilir, uygulama üzerinde tarife teklifi gelen var mı? Bende Ekimde 2. dönem son,henüz teklif gelmedi. Yine Ekimde taahhüt bitecek olan başka hatta 2 haftadır 3-4 teklif geldi. Tabi kazık fiyatlar teklif ediliyor şimdilik. 20 GB 164 TL teklifi geldi en son,ilgilenmiyorum dedim.
Taahhütüm bitti teklif gelmedi mh yi aradım kampanya birimi iki gün sonra dönüş yaptı 20 gb İnternet sınırsız sosyal medya paketi 220 tl önerdi
Silsupurden + 20 gb gelmeyecekmiş kabul etmedim.
Numarayı Taşıdım bu gece tasima gerçekleşecek
Aynı paket selfy 20+20 sınırsız sosyal medya 214 tl ona geçmeyi düşünüyorum bir iki gün sonra.
Forumda hemen geri taşımanın sorun olmayacağını söylediler umarım olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarifeye yeni gectim 30 gb net verdi fakat instagram ve youtubede bitti.
Acaba youtube vanced ve instagram aero gibi apk ler sinirsiz sosyal medyadan sayilmiyor mu ?
Bütün hediyeler internetler sil süpür vb hatta paranla aldığın paketler youtube twitter instagram vb sosyal platformlarda harcama yapar. Yani bu tarife sınırsız sosyal medya özellikli bir tarife olmasına rağmen hediyr internetler ve ek paketler hariçtir. Sosyal medya platformları hediye internetlerden harcar. Ek paket varsa,sosyal medya ek paketlerden de harcıyordu bitinceye kadar,eğer değişmediyse bu durum,parasını verip aldığınız ek paketler sosyal platformları kullanırlen harcanır.
Bilgi icin tesekkur ederim peki, modlu instagram ve youtube programlar sinirsiz kullanima giriyor mu ki ?
Merhaba,
Turkcell taahhüdüm bitiyor tarifler çok pahalı.
Telekom Selfy 20 GB artı sınırsız sosyal medya önderdiler 230 liraya falan geliyor.
Selfy nedir vs hiç bilmiyorum, telekom çekim gücü nasıl ilk defa deneyeceğim.
Tavsiye edermisiniz, selfy paketlerinin özel bir durumu varmı yoksa standartmıdır.
Teşekkürler.
-
Bende sosyal tarifesine geçiş yaptım. Bence çok iyi bir tarife. Bimcell den bayide geçiş yaptım. İçinde kalan TL faturadan düşecek dediler.
Prime Aşmayan Sınırsız Sosyal Medya + 40 GB Heryöne = 330 GB
Bunu da bilin belki Selfy 20 GB yetmezse.
100 tl fazla ama hem 20 gb fazla hem aşmıyır,hem dakikası 2000 dk.
İlla Selfy sınırsız olsun dersen tarifete geçince 25 yaş altı tc yi sös ile gönderip selfy ol.
Selfy olmadan da indirimli kullanılıyor diyenler vardı. Açıklamada ise selfy üyeliğini tanımla indirimin yansısın diyor. Taahhut indiriiminden hariç bir indirim sanırım.
www.turktelekomprime.comAşımsız Özgür Prime Limitsiz Sosyal Tarifesi | Türk Telekom Primehttps://www.turktelekomprime.com/tarifeler/asimsiz-ozgur-prime-limitsiz-sosyal
Arkadaşlar taahhütsüz kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır. Güncelde 218 gözüküyor. Bugün şöyle bir mesaj geldi. Ne yapsam bilemedim fiyat düşer mi yoksa bu fiyata taahhüt mü yapacak onaylarsam. Müşteri hizmetleri aradım bir kampanya gözükmüyor adınıza dedi.
Turk Telekom mobil faturali tarifelerde kalma sozunuzle, tarifenizden indirimli yararlanmak icin ONAY yazip 5555'e gondermeyi unutmayin. Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir. Onay SMS'i 2,08 TL'dir. Onayladiysaniz dikkate almayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderin. B001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 15 Ağustos 2023; 12:4:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çekim gücünden memnunsanız taahhüt verin bir miktar indirim uygular ve fiyat artışlarından etkilenmezsiniz.
Onay yazdım ama kabul etmedi. Hata verdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam müşteri hizmetlerinden yapılabiliyor taahhüt vermek istiyorum derseniz yardımcı oluyorlar. Kampanya olarak değil normal taahhüt olarak geçiyor olabilir kişiye özel değil çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 15 Ağustos 2023; 13:20:31 >
Bu fiyat üzerinden mi oluyor taahhüt? Fiyat biraz fazla gibi çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X