< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (111. sayfa)
-
-
Vodafone Ortaokul-Lise öğrencilerinin işini görebilir belki,Vodafone deyince ben geriliyorum o derece kullandığım zamanlarda beni kızdırmıştır. Turk Telekom sorunlu ama Vodafone çok daha çeşitli rezillikleri saçmalıkları olan bir GSM hizmeti veriyor. 2020 yılından sonra düzelme gelişme var mı deneyimlemedim. Düzelme gelişme olacağını sanmıyorum orta sahada top çeviren sık sık topu taca kaçıran oyun gibi sözde yatırımları var. Turk Telekomdaki 4.5G kullanıcı yoğunluğu Vodafonede olsa internet hızları sürünür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayilere özel veriliyor, muhabbetiniz olan bir bayi ile görüşürseniz yaparlar muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bulunduğum konumda yaklaşık 95 veriyor hızı
24 gün kaldı taahüt bitimine, 90 tl ye kullandığım tarife var. Müşteri hizmetlerini aradım indirim veya paket önerisi yok. Aynı tarifeyi 305₺ ye öneriyor.
Bunlar nezaman arayıp paket teklifinde bulunuyorlar ?
-
Vodafone gelmeyin arkadaşlar, tünelin ucu kötü yere çıktı, hız berbat. Telekoma dönecem
tahhütsüz devam et
-
Vodafone geçmek isteyenler bunu göz önünde bulundurun, kesinlikle stabil değil, arayınca cihaz kaynaklı diyorlar ama farklı cihazlarda da sorun aynı. Belli ki download kısmında kasti yavaşlama var, yoksa upload hızı stabil şekilde kalmazdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu tarifeye geçmek istiyorum youtube kullanımı normal internetten mi gidiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeldi gibi bu aralar yemiyor
-
ilginç bende sadece reklamlarda yemiş deneme yaptım ama bakalım olmayan zamana denk geldi o zaman bana
-
480-760 arasi + canli yayin yine denerim bu gece söylerim
-
720 60 ta canlıyayında 12,75 gb 20 dk sonra yine 12,75gb kald. Onun öncesinde 12,78 den 12,75 e düşmüştü reklam fln gelmişti 30dk izledim 720de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 20 Mayıs 2023; 4:16:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X