< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1080p de 22 dk lık videoda 40mb gitti oda video başlamadan paketimi yenilesem de değilmemişti onun düşümü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Selfy sınırsız sosyal medya tarifelerinde fatura aşım riski var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
öyle yapın |
yok maalesef |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bursa da ben dün geçiş yaptım telekoma önce fenercell kontörlü sonra aynı gün prime ye geçtim 94 tl ye geçiş dün oldu hat aktif oldu kullanıyorum 20 gb 1000 dk 1000 sms < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
12 aylık sozlesme yapilabiliyor mu ve kota asımsız mıdır bu tarifeler ( faturali firsatta kota asinca net kesiliyorda bunda da öle olsun fazla fatura ödemeyelim isterdim ) |
12 oluyorda kota aşımında durmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
94 TL selfy sınırsız sosyal tarifesine mi geçiş yaptınız. Mümkün değil 94 TL olması. Yeni aboneye 12 ay taahhütlü 210 TL şuan. www.selfy.com.tr Selfy'nin Avantajlı Limitsiz Sosyal Kampanyası https://www.selfy.com.tr/yeni-musteri/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfynin-avantajli-limitsiz-sosyal-kampanyasi |