bu ay büyük ihtimalle 150-190 bandında olur sonrasında 210 olur |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (110. sayfa)
-
-
O kadar olursa Vodafone geçerim sınırsıza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 1 ay daha kaalcağım bu dönemde youtube sınrısız paketli tarifeler zor bulunuyor (evde wifi yok) bende düşündüm vodofone ama kota kouyuyor
-
-
Önce 204e
sonra 215e çıkmış benimkide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçmiş olsun hocam tarifeye ne zaman başlamıştınız ? benim şu an yine 171 oldu mobilde 171 , masaüstü versiyonda 230 gözüküyor
-
sizin de mi 12+12 sözleşmeniz. biraz karışık fatura olmuş sizde ocaktan sonra vergi artmış herhalde. geçen ay bitti sanırım tahhütünüz sizin benden daha az kullanmanız gerekirdi ben sinden sonra aldım paketi ama 170 lira şu an nasıl oldu bende anlamadım
-
Benimde 215 yazıyor ne yapacağız uçtu fiyatlar Vodafone malum net çok az çekiyor sınırsız yaklaşık o fiyatlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıllık taahhüt bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Freezoneye baktım ama uygun paket yok gibi en düşük yt sınırsız paket 270 lira. Wp, messenger sınırsız en düşük paket 200 lira. Bence iyi şu anlık gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 12+12 aylık taahhütüm Şubatta bitti. Marttaki 405,25 lira olan faturada aslında şubat ile nisanınki ile aynı yani 105,25 lira ancak orada 300 liralık sms atmıştım onun gideriydi o.
Bunun fiyatı 1 ayda 100den 200e fırlayınca diğer paketlere baktım ama halen en mantıklısı bu. Piyasa böyle olmuş yapacak birşey yok.
Haydaa! Dün gece twitter ve yooutube hsrcamam 2 GB sınırsızdan gitmemiş 20 GB paketten düşmüş. Youtube Twitter harici harcamam 200-300 mb arası oysa. İyice dalgaya aldı Turk Telekom. Aynı şekilde uygulamalardan harcama yaptım. Aradım,bı durumu şikayet edecek seçeneğimiz yok diyorlar. Online İşlemlerden Faturaya itiraz menüsünden şikayet kaydı oluşturdum.
Kesinlikle sosyal medya harici harcamam en fazla 300 mb,belki de 200 mb. Sadece sürekli haber okuduğum siteden reklam ve bannerların engellendiği Opera ile haber okudum hergün okuduğum gibi 15-20 dk.
Ben Opera`dan bazen haber sitelerinde 2-3 saat takılırım bakarım 100 mb bile harcamamış.
Soygun ya bu. Son 1 ayda 2. kez oldu bu durum. 400-500 mb olsa incelemeyeceğim uğraşmayacağım ama 2 GB kayıp nedir. Geçen haftalarda da 1.5 GB civarı kaynadı sosyal medya kullanım olduğu halde.
-
Maalesef
bu aralar var sıkıntı. YouTube den çıkıp internette gezinince dns webte görünce en son bizi o yüzden düşüyor herhalde. Kısa vadede yt den çıkarken uçak moduna alıp çıkmak sonra webten normal internetten devam etmek
O nasıl oluyor be abla yine bir yerlerden kod işi mi
ah ulan birde hız verse on numara olacak
-
Bayi kodu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X