Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.363
Cevap
25
Favori
130.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

185 tlnin içerisinde kdv ve öiv dahil mi. Sadece telsiz kullanım ücreti mi yok içerisinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Berkay. . kullanıcısına yanıt
    Sanirsam oyle evet.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

2 ay sonra bana da bindirecekler o halde mantıken 171 llira şu an. sizde 105 ten oraya çektielrse 2 ay da bana da 220 küsür belki de daha fazla koyarlar böyle yapa yapa tarife değişticekelr. kendileri kaybeder hep böyle yapıyorlar. emin misiniz bir şey harcamadığınıza ? şu an en azından yeni abone tahhütlü fiyattan az ödüyorum ama yine de pahalı 140 bekliyordum. geçenlerde tahhüt onay verme mesajı geldi onay verdim ama olmadı yapacak bunlar bir terslik iş ama hayırlısı öbür ayıda bekleyin

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

Birşey aldığımı sanmıyorum 10 nisanda yenilendi 7 gün oldu o 7 gün içerisinde de birşey aldığımı hatırlamıyorum. Tarifen Yurtdışında servisi adlı bir paket görünüyor tt mobilde, benim almadığım bir paket günlük 99,90₺ olarak ücretlendiriliyormuş ancak yurtdışına çıkmadığım için bundan kaynaklı bir para gitmiyor geçtiğimiz aylarda da vardı bu paket. Bu paket sizde de tanımlı mı?

Birde bende taahütlü tarife ek 2gb paketi var bitmesine 235 gün var ancak bunu bana ücretsiz olarak tanımladılar. Büyük ihtimalle şu an sosyal tarifeden çıkıyorum desem o verdikleri 2gb paketinin parasını alırlar. Size de böyle bir paket tanımladılar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Berkay. -- 17 Nisan 2023; 4:26:21 >

hayır öyle bir pakaetim yok ilginç

Yukardaki yanıtta sonradan düzenleme yaptım belki görmemişsinizdir 2 gb paketi sizde de var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Berkay. -- 17 Nisan 2023; 4:28:15 >

yok hayır bende sadece eba 8gb var

• Arkadaşlar bendeki sınırsız sosyal medya paketindeki youtube yi tv den cep telefonu İnternetine bağlanıp izlesem ücretsiz mi izlemiş olurum?

• Eskiden oluyordu şimdi nasıl bilmiyorum bir dene benide bilgilendirirseniz iyi olur

• yok mu ucuz paket :///

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

gelişme varmı ? video yuklerken yiyor mu?

• mct101 M kullanıcısına yanıt

valla ayın 10 nuna kadar 3 gb kaldı uzaktan derslerle nereye kadar yeter bilemiyorum tarife değişitreyim dedim VF DE en ucuz frezoone paketi200 tl olmuş sosyal medyasıda sınırlı

• revolution1911 R kullanıcısına yanıt

Sil süpürden internet verince hep ondan yiyor, ama o bittikten sonra YouTube a video yükleyince paketten yemedi hiç

TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]]

• mct101 M kullanıcısına yanıt

paketim az kaldığı için wifiden girdim 1 gün fln gece yarısı geldi uygulamaya girdim haklarınız yenilendi diyordu ama açmadım veriyi 3 saat geçti halen yenilenmedi webten gireyim dedim bu çıktı karşıma ve halen pkaetim yenilenmedi ayıptır yahu bu

. 230tl oldu demiştim

• hakan.kocatepe H kullanıcısına yanıt

sizin ne kadar oldu hocam 26 gün vardı en son

Henüz fatura görünmüyor hocam, tarife kısmında ise hiçbir şey yazmıyor. Bugün yarın belli olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.