bu pakete nasıl geçiş yapabilirim bireysel.turktelekom.com.tr Sade Prime 40GB Tarifesi | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/sade-prime-40gb-tarifesi |
TÜRK TELEKOM ÖZGÜRCE SELFY SINIRSIZ SOSYAL MEDYALI [[Ana Konu]] (118. sayfa)
-
-
Ne değişti bilmiyorum ama taahhütsüz ücret 131.75 TL'den devam ediyor şu anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selfy üyesi arkadaşlar uygulamaya girip enuygun 50 tl indirim kodu pm atabilir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam türk telekomda böyle uygulamada sınırsız diye göstermiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam Youtube sanki paketten yemiş gibi geldi de emin olamadım. Zaten konuda da tartışması olmuş bu durumun. İnstagram için sanırım bir sorun yok.
-
Sınırsız olarak görünüyor
Sosyal medya kullanımların hediyeden düşebilir
20gb hediye yi 27 sinde alabilirdiniz
Anladım hocam, hediye 20GB tanımlı olduğu için sınırsızdan ziyade hediyeden düşüyor yani. Gün olarak hesap yapmadım hocam gerçekten geçiş işlemleri gecenin ortasında gerçekleştiği için sabah kalkıp SMS'leri atıp evden çıktım. Teşekkür ederim cevabın için
-
Genelde önceliği hediyeye veriyor
Mobil veriyi kapatıp açıp yada uçak modunu açıp kapatın tekrar uygulamaya girip kontrol edebilirsiniz
Öncelikle şu an öğrendiğim faturamla başlayayım. Güncel faturam 373 tl görünüyor. Geçen ay 224 liraydı bu ay uçurmuşlar. Ben 2021 şubat ayında bu tarifeye 12+12 ay olarak geçmiştim o zamanlar 80 tl gibi bir ücretle başlamıştım. İlk yıllarda Youtube, İnstagram rahat rahat giriyordum ve 20 gb internet gitmiyordu ancak son 1 yıldır çoğu zaman sosyal medyada 20 gb internetimden gidiyor arayıp söylediğimde reklamdan dolayı gider diyor ancak ben youtube premium kullanıyorum reklam görmüyorum diyorum yinede olan benim 20 gb'a oluyor. Biz inceleme başlatalım diyorlar, başlatıyorlar sonuç olarak internetinizde sorun yok diyorlar nasıl oluyorsa. Sizde durumlar nasıl sosyal medya kullanırkende internet kotanızdan gidiyor mu? 373 tlye bu tarifede durmalı mıyım? Ne tavsiye edersiniz? Siz ne kadar ödeme yapıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraderim, keşke geçen hafta zamlar yapılmadan Enfes Prime Limitsiz Sosyal + 40 GB heryöne tarifesine 254 TL`ye geçseydin. Aynı senin tarifende taahhütü biten 3 kişi Enfes Prime Limitsiz Sosyal`e geçti 254 TL`den. Biri hatunun kullandığı hat. Diğeri yeğenimin hattı,biri de forumdan bir arkadaş.
Selamlar Selfy Avantaj Limitsiz Sosyal paketini kullanıyorum 300tl'ye 20gb internet ve sınırsız sosyal medyası var.
Paketim 50gün sonra bitiyor. İşte vaktim çok olduğu için telefonu elden düşürmüyorum instagram, youtube ve twitterın sınırsız olması gerekiyor çünkü günde 10saatten fazla buralarda takılıyorum. Güncel tarifelere baktım sınırsız sosyal medyanın olduğu tek bi selfy paketi var oda 790tl. Yeni geçen müşterilere bu paket 450tl ama mevcut müşteriye 790tl. Ciddi ciddi 790tl değer mi? değmezse bile sınırsız sosyal medya mecbur. Napmalıyım sizce? nedir mantıklı olan.
www.selfy.com.trFaturalı Hat Fiyatları & Tarifeler (En Yeni Faturalı Paketler) | Selfyhttps://www.selfy.com.tr/mevcut-musteri/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pw.Onur -- 3 Nisan 2024; 10:2:51 >
-
Vodafone dan buna geçmek için ne yapmak lazım. Sadece gençlere mi
Arkadaşlar burdaki selfy 30 tarifesinde sınırsız diyor ama sanki ana paketteki internetten yiyor gibi geldi
Usta bende seninkine benzer bir durumla karşılaşmıştım. İnternet paketim olmasına rağmen paketim bitmiş gibi ek paket alınmıştı otomatik. Selfy tarifesi kullanıyordum. En son tüketici hakem heyetine başvurup öyle para iadesi almıştım. Demekki hala düzeltmemişler.
Bide salak gibi tahattüt yaptım 495+65 devir ücreti her ay faturama yansıyacak
Müşteri hizmetlerini ara eğer faturaya yansıdıysa genelde duzeltmiyorlar ama şansını dene en kötü tüketici hakem heyetine başvurusun.
Bu tarifeyi taahhütsüz olarak kullanmaya devam eden var mıydı? Ben 131 TL ödüyordum TKÜ dahil. şimdi güncel fatura 420 olmuş, zam gelmiş sanırım. Başka var mı benim gibi?
Arkadaşlar sınırsız sosyal medyalı olan 495tl lik tarifeye geçtim bu tarifede youtube de kapsıyor sınırsız olarak youtube müzik de sınırsız kullanılıyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X