Arkadaşlar Telekom Amerikadaki gibi P2P leri yasaklıyabilir mi? Yada o ağlara block koyabilir mi?
Telekom bu yapar mı yapar!
Siz ne düşünüyorsunuz?
hukuksal olarak yapabilir ama yapması pek hoş karşılanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Whoppix
hukuksal olarak yapabilir ama yapması pek hoş karşılanmaz
hic bir halt yapamaz
quote:
Orijinalden alıntı: meco
hic bir halt yapamaz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: meco
hic bir halt yapamaz
ama Türkiyenin interneti onların ellerinde
quote:
Orijinalden alıntı: Siyah ve Otesi
quote:
Orjinalden alıntı: meco
hic bir halt yapamaz
ama Türkiyenin interneti onların ellerinde
Alıntıları Göster
yasaklayamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ashc
yasaklayamaz.
Alıntıları Göster
proxy ile yine çözülüyor blockta koysa bi işey yarıyacağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bluENight
Alıntıları Göster
Amerika'da p2p'ler yasaklanmış mı ? Eğer yasaklanmışsa yanlış bilmiyorsam T orrentbytes bir American tracker'ı adamlar öyle bir çalışıyorlar ki bu kadar olur hani Eğer Amerika torrenti p2p'den saymıyorsa hayatının en büyük hatasını yapıyordur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OstotheK
Yasaklamaz. Yasaklamaya niyeti olsa bunları boy boy verir miydi
quote:
Orijinalden alıntı: Glyph
quote:
Alıntıları Göster
hayır şu an yapamazlar...
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
son sürat ?
quote:
Orijinalden alıntı: METAL
quote:
quote:
son sürat ?
Alıntıları Göster
internet aleminde korsanı turk telekom degil kralı gelse engelleyemez.
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhk
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhk
+111111111111
Yasaklasa çoğu kişi aboneliğini iptal ettirir, ettirmese bile en ucuz tarifeye geçer. Bu da telekomun işine gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: TazmanyaCanavari
Amerika'da p2p'ler yasaklanmış mı ? Eğer yasaklanmışsa yanlış bilmiyorsam T orrentbytes bir American tracker'ı adamlar öyle bir çalışıyorlar ki bu kadar olur hani Eğer Amerika torrenti p2p'den saymıyorsa hayatının en büyük hatasını yapıyordur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mkkarabiyik
Evet ya ABD de p2p yasak falan değil. emule de durum nedir bilinmez ama torrent,dc++ (özellikle Torrent de) ABD lilerin büyük bir payı var.
Ayrıca ben intenet,bilgisayar dünyasında yasağın, blockun hiç bir işe yaryacağını düşünmüyorum.
Oyunlara nasıl crack yapıldığına bakarsak, bazı yararlı ve sevgili şahsiyetlere block,yasak işlemediğini görürüz.
Ayrıca p2p nin bir an için yasaklandığüını düşünsek bilr Telekom bundan karlı çıkmaz.Abone kaybına uğrar.
quote:
Orijinalden alıntı: Siya
quote:
Evet ya ABD de p2p yasak falan değil. emule de durum nedir bilinmez ama torrent,dc++ (özellikle Torrent de) ABD lilerin büyük bir payı var.
Ayrıca ben intenet,bilgisayar dünyasında yasağın, blockun hiç bir işe yaryacağını düşünmüyorum.
Oyunlara nasıl crack yapıldığına bakarsak, bazı yararlı ve sevgili şahsiyetlere block,yasak işlemediğini görürüz.
Ayrıca p2p nin bir an için yasaklandığüını düşünsek bilr Telekom bundan karlı çıkmaz.Abone kaybına uğrar.
Alıntıları Göster
blocklamak fayda etmez server dışarda çünkü. download ederken tek bir ip den download yapılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Siya
quote:
Alıntıları Göster
şu anda telekominikasyon firmalarının elinde ki imkanlarla p2p yasaklamak mümkün. Ama cesaret edip yasaklamaları mümkün değil. İçinizi ferah tutun. Açıklamasi işe çok basit; evinizdeki video kayıt edici ile de korsan yapabilirsiniz ama bu sebepten video yasaklanamaz. p2p'de video gibi illegal olarak kullanılabildiği gibi legal amaçlıda kullanılmaktadır. örnek olarak gnu/gpl lisanslı linux sürümleri p2p'de istenildiği gibi dağııtılmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: kalsit
şu anda telekominikasyon firmalarının elinde ki imkanlarla p2p yasaklamak mümkün. Ama cesaret edip yasaklamaları mümkün değil. İçinizi ferah tutun. Açıklamasi işe çok basit; evinizdeki video kayıt edici ile de korsan yapabilirsiniz ama bu sebepten video yasaklanamaz. p2p'de video gibi illegal olarak kullanılabildiği gibi legal amaçlıda kullanılmaktadır. örnek olarak gnu/gpl lisanslı linux sürümleri p2p'de istenildiği gibi dağııtılmaktadır.
Alıntıları Göster
peer to mail var en son o kalsa o bile yeter bize :)
quote:
Orijinalden alıntı: barry
peer to mail var en son o kalsa o bile yeter bize :)
Alıntıları Göster
telekom bu napcağı belli olmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Prens
telekom bu napcağı belli olmaz :)
Alıntıları Göster
Adam ne güzel bu yüzden (p2p) para kazanıyor.........
Siz olsanız kendi değirmeninizin suyunu kendiniz kesermisiniz..........
Ben kesmem....... Onlarda kesmez........
DEWE CİĞERİ GİBİ CİĞER LAZIM ONU YAPMAK İÇİN...
quote:
Orijinalden alıntı: @lexiS
Adam ne güzel bu yüzden (p2p) para kazanıyor.........
Siz olsanız kendi değirmeninizin suyunu kendiniz kesermisiniz..........
Ben kesmem....... Onlarda kesmez........
DEWE CİĞERİ GİBİ CİĞER LAZIM ONU YAPMAK İÇİN...
Alıntıları Göster
Maksat "P2P ile mücadele ediyoruz görüntüsü vermek"...