Şimdi Ara

Türk Telekom Prime 20GB 45TL (11 TEMMUZ'A UZATILDI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
14.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat guzel , prime 40gb + hafta sonu gecerli 30 gb paketmatik total 133 tl oduyorum gecen ay 128 di ondan once 123-124 du her ay artiyor, neyseki 6 ay kaldi tahahut mecburiyetten kullaniyoruz kirsaldayim suan baska operator cekmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babakaan

detaylarda şöyle bir madde var; TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

ağzımızın tadı kaçmasın sonra 

Prime 40gb + paketmatik 30 gb kullanicisiyim fiyatlar her ay artiyor duzenli olarak paketmatikden aldigim paket 9 liraydi suan fiyat artarak faturami bu seviyelere getirdi isin ilginc tarafi iptal de edemiyorum uygulamadan hatta annemin uzerine iptal etmek icin aratip onuda ugrastirmamak icin kullaniyorum bu sekilde diger operatorler de ayni durum varmidir bilmem ama alternatifiniz var ise bulasmanizi tavsiye etmem

Türk Telekom Prime 20GB 45TL (11 TEMMUZ'A UZATILDI)

• 2 gün önce "yeni prime 15" tarifesine geçtim ya. allah kahretsin

• Ikinci 12 ay kuralından dolayı mağduriyet yaşayan oldumu bu tip kampanyalarda ? Şartlarda açık açık yazıyor sonuçta 12+12 olarak sana veriyorum bu tarifeyi diye.

Ikinci 12 ayda telekom kabul etmeyip mecburen hakem heyetleriyle mahkemelerle uğraşmak mı gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosacell’de de alternatif paketler var. Taahhütü olanlar ileride değerlendirebilir.

https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturasiz/her-sey-dahil-paketler/

• 11 Temmuz'a uzatılmıştır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçişte kimlik dışında hangi belge isteniyor

• Pazartesi Turkcell de hat sahibi değişimi yapacam. Aynı gün buna başvurabilir miyim acaba?

• Ozann kullanıcısına yanıt
    Devir işleminden sonra 3 ay boyunca numara taşıyamazsınız.

• Sağol hocam bilmiyordum. 3 aylık taahhütsüz, uygun bir şey bulup sonra değişeyim o zaman.

• denizzz01 D kullanıcısına yanıt
    e-Devlet'iniz varsa ikametgah belgesi alınıyor, ben geçerken e-Devlet ile geçtim.

• 12+12 Ay konusunda bir tecrübesi olan var mı arkadaşlar ? Ben şuan Turkcell kullanıyorum dün taahhüt sürem bitti. Turk Telekom Prime ı seversem çekim gücünde sorun yaşamazsam Prime ı alıp kullanırım ancak beğenmezsem Turkcell e geri dönmek isteyebilirim. Böyle bir şey yaparsam Turk Telekom'dan nasıl bir ceza yerim ? 1 aylık cayma bedeli nasıl hesaplanır ?

Birde merakımdan soruyorum ikinci 12 ayda çıkarsam yasal olarak cayma bedeli ödememe gibi bir hakkım var biliyorum ancak bunu firma ne kadar uyguluyor ? Çok uğraştırır mı böyle bir şey olursa ?

Sorum biraz aciliyet gerektiriyor yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

• Kartal_3462 K kullanıcısına yanıt

İlk ay çıkarsan geriye 11 ay kaldığı için paketten 11 ay üzerinden cayma bedeli çıkar karşına. O da gayet güzel bir miktar olur.

• Tranquillity kullanıcısına yanıt
    1 aylık çıkar.

• 1 aylık çıkacak olsa cayma bedelinin bir mantığı kalmıyor. Türk Telekom Prime 20GB 45TL (11 TEMMUZ'A UZATILDI) 

• Tranquillity kullanıcısına yanıt

Müşterinin lehine olan tutar tahsil edilir diyor şartlarda ama ucu açık bir madde bence

• alpsf kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli ne kadar ödediniz peki ?

İkinci 12 girmeden sms geliyor diye hatırlıyorum isterseniz cayma ödemeden çıkabilirsiniz

1 ay çıkar ama bu hediye 30gb ücreti de felanda eklerler bence

1 aylık cayma bedeli çıkar, taahhütsüz bedel üzerinden. Bu tür durumlarda müşteri lehine işlem yapılıyor. Son 3 ay kala çıkarsanız kalan üç ayın cayma bedeli alınır gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.