< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Prime 20GB 45TL (11 TEMMUZ'A UZATILDI) (3. sayfa)
-
-
-
2 gün önce "yeni prime 15" tarifesine geçtim ya. allah kahretsin
-
Ikinci 12 ay kuralından dolayı mağduriyet yaşayan oldumu bu tip kampanyalarda ? Şartlarda açık açık yazıyor sonuçta 12+12 olarak sana veriyorum bu tarifeyi diye.
Ikinci 12 ayda telekom kabul etmeyip mecburen hakem heyetleriyle mahkemelerle uğraşmak mı gerekir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosacell’de de alternatif paketler var. Taahhütü olanlar ileride değerlendirebilir.
https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturasiz/her-sey-dahil-paketler/
11 Temmuz'a uzatılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçişte kimlik dışında hangi belge isteniyor
Pazartesi Turkcell de hat sahibi değişimi yapacam. Aynı gün buna başvurabilir miyim acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devir işleminden sonra 3 ay boyunca numara taşıyamazsınız.
Sağol hocam bilmiyordum. 3 aylık taahhütsüz, uygun bir şey bulup sonra değişeyim o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e-Devlet'iniz varsa ikametgah belgesi alınıyor, ben geçerken e-Devlet ile geçtim.
12+12 Ay konusunda bir tecrübesi olan var mı arkadaşlar ? Ben şuan Turkcell kullanıyorum dün taahhüt sürem bitti. Turk Telekom Prime ı seversem çekim gücünde sorun yaşamazsam Prime ı alıp kullanırım ancak beğenmezsem Turkcell e geri dönmek isteyebilirim. Böyle bir şey yaparsam Turk Telekom'dan nasıl bir ceza yerim ? 1 aylık cayma bedeli nasıl hesaplanır ?
Birde merakımdan soruyorum ikinci 12 ayda çıkarsam yasal olarak cayma bedeli ödememe gibi bir hakkım var biliyorum ancak bunu firma ne kadar uyguluyor ? Çok uğraştırır mı böyle bir şey olursa ?
Sorum biraz aciliyet gerektiriyor yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.
-
İlk ay çıkarsan geriye 11 ay kaldığı için paketten 11 ay üzerinden cayma bedeli çıkar karşına. O da gayet güzel bir miktar olur.
1 aylık çıkar.
1 aylık çıkacak olsa cayma bedelinin bir mantığı kalmıyor.
-
Müşterinin lehine olan tutar tahsil edilir diyor şartlarda ama ucu açık bir madde bence
Cayma bedeli ne kadar ödediniz peki ?
İkinci 12 girmeden sms geliyor diye hatırlıyorum isterseniz cayma ödemeden çıkabilirsiniz
1 ay çıkar ama bu hediye 30gb ücreti de felanda eklerler bence
1 aylık cayma bedeli çıkar, taahhütsüz bedel üzerinden. Bu tür durumlarda müşteri lehine işlem yapılıyor. Son 3 ay kala çıkarsanız kalan üç ayın cayma bedeli alınır gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X