Şimdi Ara

Türk Telekom Prime 20GB 45TL (11 TEMMUZ'A UZATILDI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
7
Favori
14.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elliyedi

1 aylık cayma bedeli çıkar, taahhütsüz bedel üzerinden. Bu tür durumlarda müşteri lehine işlem yapılıyor. Son 3 ay kala çıkarsanız kalan üç ayın cayma bedeli alınır gibi.

eylülde bitiyor taahhütüm .

Şimdi caymaya kalkarsam 9aylık yaptığı indirime göre hesaplıyor.

Bu konuda emin olmadan adım atmamak gerek, TT bela şirket.

• 20 sinde vodafone süresi doluyor. Direkt başvurdum umarım pişman olmam. Vodafone dan pişmanım tabi ki. Teşekkürler paylaşım için.

• kurye kimliğin fotoğrafını çekiyormu

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    çekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

*124# den sorgulayabilirsiniz kalan zamanı ve ceza tutarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt

Bu konuda Btk’nın kararı var. Hatta bir yıldan uzun taahhüt alması da yasak.

bir kaç sene önce tt sizin gibi yüksek meblağ taahhüt çıkardı bana, yine de taşıdım, ancak faturada benim lehime ceza geldi.

tabi ben buna asla kefil olamam, mh öyle dediyse bu riske girmek mantıklı olmaz.

• Halen devam ediyor mu ? Şu an daha iyi bir paket sunan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saat 21.55 te geçiş yaptım. vodafonedan gectim. Inşallah memnun kalırım.

• Evet dakika bir gol bir. Cumartesi online başvuru yaptım. Bugün aradılar ve belgelerimi 11 ine kadar alınmadığı için bu pakete geçiş yapamayacağım söylendi. Şaka gibi bir sistem. Online başvuru yapıp belgeleri alınmayan ve geçiş yapabilen olursa bilgilendirirse sevinirim.

• Tüh geç kalmışız. Var mı başka paket önerisi olan? Duruma göre iki hat birden taşıtacağım.

• Biyoreaktör kullanıcısına yanıt
    11.07 günü online başvuru yaptım. Bugün aradılar Başvuru işlemleri tamamlanmadığı için bu pakete geçemeyeceğimi söylediler kalsın dedim. Başvuru tarihini esas almaları gerekirken böyle bir şey yapmaları bana artniyetli geldi açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt

Bence art niyetli değiller resmen aptallar. Aramadan işlemlerin nasıl tamamlanmasını bekliyolar anlamadım. Kurye arkadaş koklayarak evimi bulucak galiba. Çok sinir oldum. Vodafone da kalmak istemiyorum turkcell çok pahalı ne yapacağımı şaşırdım.

• Ben de turkcelldeyken perşembe günü online başvuruda bulundum müşteri hizmetleri aradığında 28ine kadar hattın aktif edilmesi gerektiğini söyledi pakete geçebilmem için, bakalım ne olacak daha kart gelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 sında salı günü online başvurdum, çarşamba mh aradı, perşembe agt kuryeye verildi, bugün kurye sim kartı teslim etti ve sözleşmeyi imzaladım. Sim kartı değiştireceğim mesajı bekliyorum.

• Seneler önce tt kullanırken Kadıköy moda sahilde bile çekmediği yerler vardı. Hala öyle mi acaba? İnsan geçmeye korkuyor.

• Pazar öğleden sonra, online başvurdum. Ancak, arayan, olmayınca, hat geçiş işlemini esas alacaklarını, düşünerek akşam yedi, gibi TT bayisine gidip, hat geçiş işlemini yaptım.
    İnşallah sıkıntısız geçiş olur ve, kampanya geçerli olur...

• 11'inde bitiyor madem neden ana sitede gözüküyor. geçmiş kampanyalarda gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 13 Temmuz 2021; 16:0:20 >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Kapatmayı unutmuşlardır, Türk Telekom sistemi ne de olsa.

• tüh kaçırmışız yine.

• By tarifeye geçen oldu mu? Ben geçtim ama ekstra 5 gb sil süpür alamıyorum gözükmüyor bende sil süpür. Yok muydu acaba bunda?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.