Şimdi Ara

Turk Telekom Ramazan Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Mayıs 2019; 21:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece 10 gb
    Gunduz 10 gb paketleri bunlar hatta gunduz 10 gb var diye ramazan gunduz 10 gb i goremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Mayıs 2019; 21:23:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar vardı zaten. Adını değiştirip it.leme operasyonu yapmışlar. Doymuyorlar doymuyorlar

• bana avantajlı gelmedi sarmadı

• Gece gündüz paketlerinin İsmini değiştirip iftar ve sahur yapmışlar. İyi dalga valla. Turk Telekom'un maddi durumu iyi değil heralde. Dolar borcu vardı hayli,dolar arttıkça stres yapıyorlar.
    Yine de ihtiyacı olana 10 GB gündüz 10 GB gece = 20 GB birden alırsa 38 TL kazık değil.

Faturalıda da Özel 5GB 15 TL paketinin ismini değiştirip Ramazan Paketi yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 10 Mayıs 2019; 0:36:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

Bunlar vardı zaten. Adını değiştirip it.leme operasyonu yapmışlar. Doymuyorlar doymuyorlar
    Sansürü öyle bir yere koydunki daha kötü oldu böyle
  • Eskiden sahurda 10 gb hediye ederlerdi güzel günlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 9 Mayıs 2019; 22:51:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Artık insanlar vaktini internette asosyalleşerek değil,yüzyüze iletişimle yada kitap okuyarak geçirsin diye internet hediye edilmiyor. Devlet politikası. 3T ile mücadele ve eğitim politikası.

• TT artık KURUMSAL - MİLLET VEKİLİ hattı olmuş BİREYSEL'i sanırım artık yok sayıyorlar.

Kurumsala ramazan 2gb ücretsiz,
    Milletvekili bol dak. ve bol gb 29 TL,
    Bireysel'e AVANTAJLI HİÇ BİR ŞEY YOK.

VF bu fırsatı değerlendirmeli,Özellikle BİREYSEL'e yönelik kampanyalara hız vermeli.

• Maddi durum mu kaldı,yönetimi 3 bankaya geçti, öyle kampanya vs pek olmaz artık o işler

• gecen yıllarda ramazanda ınternet verırıdıler

• Yönetim 3 banka iştirakinde değil,yönetim T.C. Devletinde. Bankaların yönetimde etkisi ancak gelirin paylaşılmasında olabilir. Ben Katarlılar yerine kendini yönetimsel olarak kanıtlamış 3 Bankayı tercih ederim. Bu bankalar yönetime,Turk Telekomu geliştirmek için değil,alacaklarını tahsil etmek için girdiler. Bu da bilinmeli. Alacakları para şuan kasada yok,mecburen Turk Telekom kazanclarını arttırmak zorundalar. Bu yüzden abone sayısını da gelirini de arttırmalı. Yani gelişim stratejisi şart. Banka yönetimi de buna destek olmak zorunda bir an önce alacaklarını tahsil edebilmesi için.
    Yalnız Turk Telekom'un döviz cinsinden çok borcu var,bu borç yıllara bölünmüş düzenli bir borç,öyle iflas ettirecek bir borç değil. Turk Telekom iflas edecek bir firma da değil,sektörün önemi ve geliri belli. Tek sorun dövizin yükselmesi. Şuan en önemli planlamaları taahhutlü abone sayısını arttırıp öngörülebilir geliri arttırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 10 Mayıs 2019; 1:31:26 >

• Ramazan paketleri bende yok ama şöyle bişiy çıktı , kaydoldum henüz sms gelmedi

• Vf 20 gb 20liraya satiyor aldim da catir catir kullaniyorum.

• Vodafone onu BanaNeVar çarkından çicekboceksepeti com için verdiği alışveriş indirimlerine saysın. 4 ay kesintisiz arka arkaya 2 hattıma da alışveriş sitesi indirimi verdi. Yıllardır kullanmadığım turkcele taşımak zorunda kaldım hatları. Derdim GB değil,internet hızı ve çekimleri şahsen benim konumlarımda Istanbul'da berbattı ve bazı sebepler de bir araya gelince katlanılacak gibi değildi. Çekmezsin tamam,musteri hizmetlerin kötüdür tamam katlanırım ama Vodafone soygunculuk hırsızlık işlerine girdi artık.

• İhtiyacı olana güzel fırsat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

İhtiyacı olana güzel fırsat

Bende görünüyordu oglen simdi baktim yok. Sen almismiydin paketi? Hala gorunuyor mu

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Almadım. Zaten lanet telekom çekmiyorki evde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5gb 15 tlyi alsak ramazan sonuna kadar mı geçerli yoksa 1 ay süresi mi var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.