Şimdi Ara

Türk Telekom Rekor Hız 1000Mbps (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bize sürekli 8 verseler ona bile razıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Yalnız o hızları telekom kendi altyapısından vermiyor bildiğim kadarıyla. Uydunet yani turksat'ın fiber hattını kullanıyor.

Tam tersi uydunet telekomun fiber altyapısını kullanıyor, uydunet'in kendine ait bir fiber ağı yok. Türkiyedeki ilk ve en geniş fiber kablolama ve altyapı türk telekoma ait. Sonra süperonline geliyor.

Yanlış biliyorsun uydunetin kendi altyapısı var ve fiberdir. %100 fiber alt yapı

Uydunet'in altyapisini bircok noktada Turk Telekom sagliyor. Uydunet kutularini telekomdaki adamlar degistiriyodu hatta. Yeralti kablolari telekomun kanalindan geciyor. Bir cok noktada pop noktalari ayni. Daha sayim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

quote:

quote:

quote:

Yalnız o hızları telekom kendi altyapısından vermiyor bildiğim kadarıyla. Uydunet yani turksat'ın fiber hattını kullanıyor.

Tam tersi uydunet telekomun fiber altyapısını kullanıyor, uydunet'in kendine ait bir fiber ağı yok. Türkiyedeki ilk ve en geniş fiber kablolama ve altyapı türk telekoma ait. Sonra süperonline geliyor.

Yanlış biliyorsun uydunetin kendi altyapısı var ve fiberdir. %100 fiber alt yapı

Uydunet'in altyapisini bircok noktada Turk Telekom sagliyor. Uydunet kutularini telekomdaki adamlar degistiriyodu hatta. Yeralti kablolari telekomun kanalindan geciyor. Bir cok noktada pop noktalari ayni. Daha sayim mi

Uydunet'in telekomla alakası yok. Altyapısı kabloları tamamen farklı nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Bu da benim hız testim
     Türk Telekom Rekor Hız 1000Mbps

Photoshop yapan arkadaşa

Bu mesaja eklenen görseller:

şöyle 2-3 dk vıdeo koyunda görelım hocam merak ettım dowload hızını

•  Türk Telekom Rekor Hız 1000Mbps

Biz upload ciyiz kardes

• O degilde 212 li ip blogu sol'un degil miydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

quote:

quote:

quote:

Uydunet'in telekomla alakası yok. Altyapısı kabloları tamamen farklı nerden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri

Bak güzel kardeşim, birşeyi iddaa ediyorsan teknik verilerinide koymalısın. Cevap vermeyecektim ama hala inat ettiğin için oturdum uydunetin traceroute sonuçlarını buldum. Konu linklerinide ekliyorum ki sonra yok bunlar uydunet değil ttnettir falan deme.

http://forum.donanimhaber.com/m_89783931/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_112843335/tm.htm

• Bu arada benim bağlantım şuan;

16m/bit'e kadar limitsiz ttnet adsl kullanıyorum. 3 gündür değerler böyle. Bravo TTneT
  • Kronolojik olarak kablonet,Türksat,uydunet vs adı değişsede teknolojisi değişmedi hala anten kablosu. Tamamen tarihe karışmış saçma sapan bir teknoloji. ADSL 2001 yılında tüm yurt çapında projelendirilince alt yapı yatırımı da tamamen durdu.
    Adamların ne kiraladığı elektrik firmalarına ait fiber kablolar var, ne belediye ile protokol imzalayıp yap işlet modeli bi alt yapısı var, sadece Türk Telekom'dan Leased line alıp abonelere dağıtıyor. Herhangi bir fiber omurgası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Bu arada benim bağlantım şuan;

16m/bit'e kadar limitsiz ttnet adsl kullanıyorum. 3 gündür değerler böyle. Bravo TTneT

asıl rekor seninki :))
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    TRT'de mi çalışıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu isterse 10000000000000000000000gbps gözüksün testlerde hiçbir önemi yok kota varmı ? sınırlama varmı ? stabil bağlantı sunabiliyor mu, fiyat durumu nedir ? önemli olan bu, yoksa sidik yarıştırmanın mantığı yok.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    yaw bırak photoshopla bende yaparım

uydunet turksat yani kablo tv teledünya asla türktelekom ttnet altyapılarını yurtdışı çıkışlarını kullanmıyor türktelekom ttnet uydunet in altyapısını kullanıyor
  • tüm altayapı uydunet dahil Turktelekom kullanıyor
    bir arkadaşın dediği gibi sol fiber hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

yaw bırak photoshopla bende yaparım

uydunet turksat yani kablo tv teledünya asla türktelekom ttnet altyapılarını yurtdışı çıkışlarını kullanmıyor türktelekom ttnet uydunet in altyapısını kullanıyor

He photoshopla yaptım, senin speed test sonucu gibi ama senin kadar başarılı olamadım valla elimden bu kadarı geldi
  • Bireysel kullanıcılar Türk Telekom altyapısı üzerinden en fazla kaç Mbps hız alabilir ? Turkcell Superonline ve Vodafone GPON altyapı kullandıkları için 1000 Mbps’lik tarifeleri mevcut. Bireysel kullanıcılarda alabiliyor diye biliyorum. Ama TT’da 1000 Mbps’lik tarife hiç görmedim. En fazla 100 Mbps’lik tarifeleri mevcut diye biliyorum yanılıyor muyum yoksa 🤔

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'da 1 Gbit internet ciddi para hele ki simetrik metro ethernet daha ciddi bir para
  • Emirhan.35 kullanıcısına yanıt
    FİBERNET, Fiber internet paketleri ile altyapı uygunluğuna göre 1000 Mbps’ye kadar hız alınabilmektedir.​

2013-2014'te Aylık 1100 TL'idi şimdi ne kadar bilmiyorum.Zaten upload hızları düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accountisgone99

Bu 1 gbit internette de AKK var değil mi ?
    Speedtest yapsan AKK yi doldurur o derece :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.