Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
105
Favori
326.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özket

şimdi bu çoşturana geçmek için illa önce sadece konyaspor mu neyse ona mı geçmek gerekiyor ulan şunu adam gibi yapın manyak manyak işler ya
    Hayır,numara taşırken taraftar hattına geçmek istediğinizi söylemeniz gerekiyor.Yukarıda yazdığım müşteri hizmetlerini aramalı olay benim gibi numara taşırken taraftar hattına geçmek istediğini söylemeyenler için.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu 30 TL nedir arkadaşlar yok mu açıklama yapacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen1668

Bu 30 TL nedir arkadaşlar yok mu açıklama yapacak
    Faturasıza geçenin son faturasına 30 tl giriyor ve hat faturasıza geçince 30 yükleniyor
    Diğer 30 tl olayı da:
    Diyelim Türk Telekomdasın ama bir kampanyadan mevcut müşteri oldugun için faydalanamıyorsun, hattı Turkcelle taşıyorsun ve 2-3 gün içinde tekrar T.Telekoma gelince taşıma kampanyasından faydalanıyorsun ama 30 tl ödüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Faturasıza geçenin son faturasına 30 tl giriyor ve hat faturasıza geçince 30 yükleniyor
    Diğer 30 tl olayı da:
    Diyelim Türk Telekomdasın ama bir kampanyadan mevcut müşteri oldugun için faydalanamıyorsun, hattı Turkcelle taşıyorsun ve 2-3 gün içinde tekrar T.Telekoma gelince taşıma kampanyasından faydalanıyorsun ama 30 tl ödüyorsun

Alıntıları Göster
    Ya ben bunu müşteri temsilcisiyle görüştüm de 'aturalı müşteriler için 30 tl alınıyor' dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Tabiki devam ediyor bu gecici bir kampanya vs gibi birsey degil ki sabit bir sistem özelliği diyelim degismedi bugüne kadar degismezde yani numara tasirsaniz vergi odemezsiniz. Taraftar hatta gelip bu paketi acarsiniz taraftar hatlarida selfye üye olabiliyor selfye üye olup whatsapp vs kampanyalarindan da yararlanabilirsiniz. Ayrica tarsftar hatlarda sil süpür de calisiyor her hafta ordan da hediye alabilirsiniz. Benim şu amda bulabildigim en uygun paket buydu buna geçtim.

Alıntıları Göster
    Ben bugün turkcellden turk telekoma taşıdım, telsiz ücreti kesilecek dedi eleman. Sistem özelliği diyorsunuz bunun dayanağı nedir acaba bilgi verebilir misiniz?

• redloves kullanıcısına yanıt
    Tambu klavye vardı bi bak istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

Ben bugün turkcellden turk telekoma taşıdım, telsiz ücreti kesilecek dedi eleman. Sistem özelliği diyorsunuz bunun dayanağı nedir acaba bilgi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Sitelerinde yaziyor faturasiza numara tasima yapiyorsaniz tasidiginiz sene boyunca odemezsiniz faturaliya tasidiysaniz faturalida ilk ay odemiyorsunuz sonraki aylar basliyor.3 hattim var faturasizda her sene ocakta birbirine döndürürüm vergi başladigindan beri 1 kere odememisimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün aleyküm.
    Arkadaşlar bende Vodafone red 10 tarifesini 1+1 olmak üzere 45 liraya kullandım. Taahhüt sürem 29 Ocak’ta bitti. Taahhüt sürem bitmeden aynı tarifeyi 47 liraya kadar teklif ettiler, kabul etmedim. Bugün faturasıza geçmek için müşteri hizmetlerini aradım.Müşteri hizmetleri beni ilğili kısıma bağladı . Niye geçmek istediğimi sordular, benim için fazla olduğunu söyledim. Red 8 tarifesini 33.7 liraya 1 yıl taahhütlü teklif ettiler bende kabul ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulamadım hocam nerede yazıyor acaba
  • adem57 A kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam
    Vodafone ile sorun yaşamıyorsanız iyi teklif olmuş
    Yanlız Vodafone yorumunu neden T.Telekom konusuna yazma gereği duyduğunu anlamadık

• Arkadaşlar bu hattı başka operatöre taşıyınca telsiz ücreti alınmamasının nedeni şöyle

Her yılın 1 ocak günü operatörler yıllık telsiz kullanım ücretlerini devlete peşin öderler. Bizlere ise aylık olarak yansıtırlar. Siz 2 ocak günü başka operatöre geçerseniz yıllık telsiz kullanım ücretiniz diğer operatör tarafından peşin olarak ödendiği için o takvim yılı için telsiz kullanım ücreti ödemezsiniz.

Lakin taşınma sırasında faturasız hattınızda tl bırakırsanız mevcut operatörünüz 1 yıllık telsiz kullanım ücretini bakiyeniz sıfırlanıncaya kadar çekecektir. Yani faturasız hatta taşıma yaparken tl bulundurmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Hayır,numara taşırken taraftar hattına geçmek istediğinizi söylemeniz gerekiyor.Yukarıda yazdığım müşteri hizmetlerini aramalı olay benim gibi numara taşırken taraftar hattına geçmek istediğini söylemeyenler için.

Alıntıları Göster
    taraftar hattına geçme işlemi mh den mi oluyor yoksa bayiye gitmek gerekli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

taraftar hattına geçme işlemi mh den mi oluyor yoksa bayiye gitmek gerekli mi ?

Alıntıları Göster
    Numara tasima icin bayiye gittiginizde taraftar hattina gecmek istiyorum diye belirtmeniz gerekiyor.Eger belirtmezseniz normal turk telekoma gecersiniz,bu durumda taraftar paketlerinden yararlanmak icin musteri hizmetlerini arayip konyasporcell sampiyon tarifesine gecmek istediginizi soylemeniz gerekiyor.Yalniz soyle bir durum var,musteri hizmetleri bu islem sirasinda hata aliyor,sikayet kaydi olusturmasi gerekiyor tarifeye gecis icin.Bu yontem zahmetli biraz.Numara tasirken taraftar hattina gecmek istiyorum diye belirtin,yoksa musteri hizmetleriyle cebellesirsiniz

• quote:

Numara tasima icin bayiye gittiginizde taraftar hattina gecmek istiyorum diye belirtmeniz gerekiyor.Eger belirtmezseniz normal turk telekoma gecersiniz,bu durumda taraftar paketlerinden yararlanmak icin musteri hizmetlerini arayip konyasporcell sampiyon tarifesine gecmek istediginizi soylemeniz gerekiyor.Yalniz soyle bir durum var,musteri hizmetleri bu islem sirasinda hata aliyor,sikayet kaydi olusturmasi gerekiyor tarifeye gecis icin.Bu yontem zahmetli biraz.Numara tasirken taraftar hattina gecmek istiyorum diye belirtin,yoksa musteri hizmetleriyle cebellesirsiniz

Alıntıları Göster
    o zaman kaçırdık gemiyi hattı taşıdık hocam

• Bende iki gün önce sizin dediğiniz şekilde aradım mhyi görüştüm 2-3 gün içinde arayacağız dediler bekledim arayan vs yok bugün tekrardan aradım talep reddedilmiş bayiye gitmem gerekiyor tarzında birşey söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Diğer 30 tl olayı da:

Alıntıları Göster
    Ben de faturalı hattımı faturasız hatta çevirmek için müşteri hizmetlerini aradım. 30₺ vereceğimi ve onun tekrar hesabıma yükleneceğini söylediler ve kabul ettim. Bir kaç gün sonra aradılar yeni bir teklifte bulundular. Faturalı 500 dk. 4 GB. 500 sms paketlerinin olduğunu söylediler ben de kabul ettim. Paketin ücreti 19₺ + vergi toplamda 21.32₺

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Vodafone'la herhangi bir sorun yaşamadım.
    Güncel Vodafone konusu olmadığından ve konuyu benim gibi farklı operatör müşterisi olanlarında takip ettiğini bildiğimden burada paylaştım.
    Sizede hayırlı işler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

o zaman kaçırdık gemiyi hattı taşıdık hocam

Alıntıları Göster
    Musteri hizmetlerini bi arayin.Ben de numara tasirken soylemedim taraftar hattina gecmek istiyorum diye,hat normal turk telekom olarak acildi.Sonra baktik online hizmetlerdeki tarife degisikligi bolumunde konyasporcell sampiyon tarife var fakat hata verdi,ben de mh'ni aradim onda da hata verdi,ben sikayet kaydi olusturuyorum size doneriz dediler.2-3 gun sonra tarife degisikliginiz gerceklesmistir diye mesaj geldi.Sonra costuran paketi alabildim.

• quote:

Musteri hizmetlerini bi arayin.Ben de numara tasirken soylemedim taraftar hattina gecmek istiyorum diye,hat normal turk telekom olarak acildi.Sonra baktik online hizmetlerdeki tarife degisikligi bolumunde konyasporcell sampiyon tarife var fakat hata verdi,ben de mh'ni aradim onda da hata verdi,ben sikayet kaydi olusturuyorum size doneriz dediler.2-3 gun sonra tarife degisikliginiz gerceklesmistir diye mesaj geldi.Sonra costuran paketi alabildim.

Alıntıları Göster
    şu anda online işlemlerde gözüküyor hocam konyaspor... selfyde bir ay dolsun öyle yapıcam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.