Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.504
Cevap
106
Favori
326.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tşk işimi görecek bir tarifeye benziyor bu. Olmadı iki hattı da buna geçiririm.

Son 2 sorum daha olacak, kusura bakma lütfen. TT de hotspot internet paylaşım ücreti alınmıyor sanırım, doğru mudur? Diğer sorum da, BimCell aslında TT ye bağlı, TT ye geçiş için yine TT bayiisine gideceğiz değil mi? Saçma bir soru gibi ama şimdi TT sitesinde numara taşıma başvurusu diye bir link vardı onu doldurdum, sadece TT harici hatlar içindir anlamında bir uyarı çıktı ve almadı. Geçiş için belki TT müşteri hizmetlerini aramak yeterli olabilir mi dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 27 Ocak 2019; 0:0:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaji duzenler misin Dolu paketleri musteri alimina kapali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    TT internet paylaşım ücreti almayacak öyle bir paylaşım yaptılar sanki.
    BİMcell'e geçmek istiyorsunuz galiba anladığım kadarıyla onun içinde kimlik fotokopisi ile herhangi bir bime gidebilirsin.

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Hayır bende 2 tane BimCell hat var zaten, bunları TT ye geçireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Mesaji duzenler misin Dolu paketleri musteri alimina kapali.
    Emin msin? Taşımada geçerli bunlar.Geçen hafta kardeşimin hattına aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Tşk işimi görecek bir tarifeye benziyor bu. Olmadı iki hattı da buna geçiririm.

Son 2 sorum daha olacak, kusura bakma lütfen. TT de hotspot internet paylaşım ücreti alınmıyor sanırım, doğru mudur? Diğer sorum da, BimCell aslında TT ye bağlı, TT ye geçiş için yine TT bayiisine gideceğiz değil mi? Saçma bir soru gibi ama şimdi TT sitesinde numara taşıma başvurusu diye bir link vardı onu doldurdum, sadece TT harici hatlar içindir anlamında bir uyarı çıktı ve almadı. Geçiş için belki TT müşteri hizmetlerini aramak yeterli olabilir mi dedim.
    TT'de hotspot ücretsizdir, ben de şuan TT netini ücretsiz paylaşıyorum zaten.
    Diğer sorunuz,
    Evet Türk Telekom bayilerinden taşıma başvurusu yapmanız gerekiyor.Siteden başvuru yaparsanız işlemler yavaştır ve taşıma gecikiyor.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Tt ye gidersiniz ama tarife değişikliği gibi görüp sim kart parası alırlar taşıma kampanyasına geçerli olmaz. başka oğeratöre gidin sonra ttye gidin ama 90gün olmadan tt dışından tt ye gelme durumunda taşıma kampanyaları geçerli olmayabilir

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Ben bugun gecemedim. Web sitelerinden baktim musteri alimina kapatilmis paketler bolumune almislar.

• arkadaşlar bu googleplay kredisini başka hesaplara yükleyebiliyormuyuz yada satabilirmiyiz
  • quentin kullanıcısına yanıt
    Hayır malesef

• inexo kullanıcısına yanıt
    Kötü haber oldu bu. Başka operatöre gidip sonra TT ye dönmek de uğraştırıcı olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Tt ye gidersiniz ama tarife değişikliği gibi görüp sim kart parası alırlar taşıma kampanyasına geçerli olmaz. başka oğeratöre gidin sonra ttye gidin ama 90gün olmadan tt dışından tt ye gelme durumunda taşıma kampanyaları geçerli olmayabilir
    Bimcell'den geçişte sim parası istiyorlar mı gerçekten Uzun zaman önce pttcell den geçtiğimde ücretsizdi

• Bu gece coşturan 3gb tarifesine geçiyorum şu amda 20 TL'ye en uygun olanı gözüküyor
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Faturalıya mı başvurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Faturalıya mı başvurdunuz?
    faturasıza geçicem hocam 2 hattım var biri 15 gb 35 tl biri de costuran3gb olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

faturasıza geçicem hocam 2 hattım var biri 15 gb 35 tl biri de costuran3gb olacak

Alıntıları Göster
    Ben de faturasızdayım, internet çabuk bitiyor..sizin aldığınız 35 tl olan faturalı güzel bir teklif bekliyorum TT'den

• Arkadaşlar benim gibi costuran3gb'a gecmek icin tt ye numara tasiyan ama numara tasirken taraftar paketi alacagini soylemeyip costurani alamayan varsa uzulmesin.Costurani alabilmek icin once sampiyon tarifeye gecmek gerekiyor,Konyasporcell sampiyon tarifesine herkes gecebiliyor,online islemlerdeki tarife degisikligi bolumunden yapabiliyorsunuz ama hata veriyor.Cozum olarak 444 1 444'u arayarak konyasporcell sampiyon tarifeye gecmek istedigimizi soyluyoruz.Musteri temsilcisi sizden onay aliyor ama o da islemi yaparken hata aliyor,bunun uzerine ariza/sikayet kaydi olusturuyor,2-3 gun icinde mesaj geliyor tarife degisikliginiz yapilmistir diye.Boylece costurani taraftar hatti almadan alabilmis olduk.
    Enteresandir bu sadece konyasporcell icin gecerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 28 Ocak 2019; 14:30:54 >
  • 9 şubatta paketim biticek vodafoneda.internet hediyeli m kullanıyorum 3+1gb bide hafta sonları 90dakika ücretsiz internet ama vergi alınmaya başlandı toplamda 26₺ geliyor bana şu an.+1gb 2-3 aya biticek zaten.
    Çoşturan 3gb ile selfy 5gb arasında kaldım bu paketleri kaç ay alabiliyoruz aynı fiyattan acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

9 şubatta paketim biticek vodafoneda.internet hediyeli m kullanıyorum 3+1gb bide hafta sonları 90dakika ücretsiz internet ama vergi alınmaya başlandı toplamda 26₺ geliyor bana şu an.+1gb 2-3 aya biticek zaten.
    Çoşturan 3gb ile selfy 5gb arasında kaldım bu paketleri kaç ay alabiliyoruz aynı fiyattan acaba?
    Belli bir suresi yok,operatorun insafina kalmis.
    Costuran3gb daha mantikli gibi,costuranda 30 TL ve uzeri yuklemeye 1gb internet veriyor,19 TL'ye 4gb internet almis oluyorsunuz.

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hocam herkese faydası olacak bu güzel çözümlemen için teşekkür ederiz biraz yoruyormuş ama olsun, sadece Konyacell işe yaradığı için de dediğin gibi entersanmış :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.