Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM, Taşıma Yapana Uygun Paketler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.504
Cevap
105
Favori
326.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım ben şuan pttcell kullanıyorum İnternetten Türk Telekom numara taşıma yapsam selfy paketlerinden yararlanabilir miyim acaba iyi forumlar :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende vodafone faturalıdan 10 gb 29 tl olan türk telekoma geçmek istiyorum fakat numara taşımaya kapalı denmiş. Numaramızı önce faturasız tt ye taşıyıp oradan faturalıya geçersek aynı haktan yararlanabilir miyiz?
  • acem_i A kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayım şuan sizinle red15teydim eve internet bağlattım bu tarifeye geçmek istiyordum bana da bu tarife müşteri alımına kapatılmış olabilir dendi lakin kendi sitesinde yazmıyor siz yapabilirseniz bana da haber verirseniz çok mutlu olurum

• Bimcell deyim TT faturalıya geçmek için başvurdum.

MH en ufak bilgiye sahip değil!

• quote:

Orijinalden alıntı: gadget46

Konuyu oluşturan arkadaşa çok teşekkürler.

Bimcell ideal paket kullanıyordum 19 tl oldu. 2 GB internet. Bu konuyu görünce aveaya gittim. coşturan 3gb'a geçtim. Yalnız faturalıda da 19 tl dedi. Ben de hiç aklımda yokken faturalı olarak 19 TL.ye geçtim.

Arada kontör yüklemeyi unutuyordum. Onunla da uğraşmamış olurum hem.
    Hocam coşturan 3gb paketini almak için önce şu şampiyon tarifesine mi geçmemiz gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmozdogan

Hocalarım ben şuan pttcell kullanıyorum İnternetten Türk Telekom numara taşıma yapsam selfy paketlerinden yararlanabilir miyim acaba iyi forumlar :p
    Evet alırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acem_i

bende vodafone faturalıdan 10 gb 29 tl olan türk telekoma geçmek istiyorum fakat numara taşımaya kapalı denmiş. Numaramızı önce faturasız tt ye taşıyıp oradan faturalıya geçersek aynı haktan yararlanabilir miyiz?
    Evet o paketi direk alamıyorsunuz,
    Faturasıza taşırsanız, bir süre sonra ordan uygun bir faturalı tarifeye davet ediyorlar zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Bimcell deyim TT faturalıya geçmek için başvurdum.

MH en ufak bilgiye sahip değil!
    Faturalıya geçmek için MH'ni mi aradınız

• Bu çoşturana geçmek için hattın fenercell va olması mı gerekiyor çalışan öyle söyledi pek inandırıcı gelmedi fakat soralım dedim.

• özket kullanıcısına yanıt
    Taşıma yaptığınızda direk alabiliyorsunuz,
    Önceki sayfalarda bi arkadaş bu şekilde aldığını söylemişti.

• BİMcell iyim başvuru formu nu doldurdum. Beni TT li sandi formu tamamlayamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eridim -- 25 Ocak 2019; 20:2:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Hocam coşturan 3gb paketini almak için önce şu şampiyon tarifesine mi geçmemiz gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Evet önce şampiyon tarifesine geçmeniz lazım. Benim geçiş bugün tamamlandı. coşturan paketini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

Bu çoşturana geçmek için hattın fenercell va olması mı gerekiyor çalışan öyle söyledi pek inandırıcı gelmedi fakat soralım dedim.
    Hayir hocam,fenercell,gsmobile diye gecenler sadece tarife.Costurana gecebilmeniz icin once bu "sampiyon" adli tarifeye gecip oyle costuran paketini alabiliyorsunuz.Ust mesajda arkadas bilgilendirdi.

• quote:

Hayir hocam,fenercell,gsmobile diye gecenler sadece tarife.Costurana gecebilmeniz icin once bu "sampiyon" adli tarifeye gecip oyle costuran paketini alabiliyorsunuz.Ust mesajda arkadas bilgilendirdi.

Alıntıları Göster
    Tamam işte direk normal türk telekom kullanirken şampiyon tarifeye gecilmiyor disardan gelirken febercell gsmobile vs şampiyon tarife diyerek tasiyorsunuz misal fenercell tarife gibi degil de bimcell falan gibi hocam.

• bugün tt 1000 dk 1000 sms 8 gb 42 tllik faturalı tarifeye taşıma yaptım. bence gayet iyi vodafone zam yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Tamam işte direk normal türk telekom kullanirken şampiyon tarifeye gecilmiyor disardan gelirken febercell gsmobile vs şampiyon tarife diyerek tasiyorsunuz misal fenercell tarife gibi degil de bimcell falan gibi hocam.

Alıntıları Göster
    Ben numara tasima islemi sirasinda tarife falan secmedim,hat acilinca yaparim dedim,hattim bu gece acilacak,gecemicek miyim ben bu tarifeye?

• quote:

Ben numara tasima islemi sirasinda tarife falan secmedim,hat acilinca yaparim dedim,hattim bu gece acilacak,gecemicek miyim ben bu tarifeye?

Alıntıları Göster
    Üzgünüm geçemezsiniz bayide işlemler başladıysa geçirmez taraftar hatları bir tarife gibi doğrudur ancak işlem prosedürü olarak ayrıdır BİMcell vs gibi ayrı işlem yapılıyor sim kartları bile farklı veriyorlar üstünde fenercell gsmobile falan yazıyor hatta hac açılıncaya şebeke ismi olarak seçtiğiniz taraftar hattı yazar misal bende fenercell yazıyor düz normal bir tarife olsa Telekom yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Üzgünüm geçemezsiniz bayide işlemler başladıysa geçirmez taraftar hatları bir tarife gibi doğrudur ancak işlem prosedürü olarak ayrıdır BİMcell vs gibi ayrı işlem yapılıyor sim kartları bile farklı veriyorlar üstünde fenercell gsmobile falan yazıyor hatta hac açılıncaya şebeke ismi olarak seçtiğiniz taraftar hattı yazar misal bende fenercell yazıyor düz normal bir tarife olsa Telekom yazar

Alıntıları Göster
    Bu taraftar hatları her bayide oluyor mu veya her bayi bilir mi?
    Bayilerde hiç görmüyorız reklamını filan, enteresanmış.

• Hocam bende fenercell de yim
    Ama bu +1 gb nasıl oluyor
    Bende sadece 3 gb var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.